kaj študirate
Posted 08 January 2006 - 03:24 PM
Posted 17 January 2006 - 02:48 PM
Posted 20 January 2006 - 12:09 AM
When we are happy, we are allways good, but when we are good, we are not allways happy (O.Wilde).
Posted 20 January 2006 - 10:04 AM
Posted 20 January 2006 - 10:13 AM
Posted 26 January 2006 - 07:25 PM

Posted 26 January 2006 - 07:33 PM

dej mi plis povej kaj boš pol k ta fax nardiš in kje boš lahk delala?
kaj ta fax bol na kulturah stoji al kaj?
Posted 26 January 2006 - 07:51 PM

v bistvu je cist od tebe v kaj se usmeris. je pa ful izbire. sam je pa res da ce je zdej povprasevanje po enem poklicu ni nujno da bo tudi takrat ko bos diplomirala!
Aja pa se to je fajn da ves, jst sm bla cist sokirana ko sm prsla prvi dan ob osmih na fax pa so mi rekli da mam do sestih predavanje en in isti predmet! groza. fora je v tem da mas vecino predmetov v blokih, se pravi da v dveh tednih predelas celoletno snov in mas potem izpit in si s tem predmetom konc! kar je v bistvu fajn ker imas celotno snov v glavi pa se tkoj si mimo da nimas pol ful izpitov ko so izpitni roki! sam po drugi strani je pa smotano ce te kak predmet ne veseli pa moras pol 8 ur na faxu sedet in poslusat foksa! no sej tko kot povsod so tud tukej pozitivne in negativne stvari!
drgac ti pa svetujem da prides na informativnega pa se pogovarjas s profesorji. ker kar se pa kontakta tice pa sproscenega vzdusja je pa ful fajn! matr sm zakomplicirala

kaj razmisljas da bi se sem vpisala?
Posted 26 January 2006 - 09:40 PM
kaj razmisljas da bi se sem vpisala?
hvala za dobr opis
ma tkole je mene full kulture pa verstva pa tko zanim ane
sm bed mi je pol glede službe k neve mkje bi lahk kej delal
k da bi glih kjev muzeju delala mi ni
razmišlam zdej trenutn med :
sociologijo
socialnim delom
pa tko
sicer mam pa še en let čas
k bom najbrž tko šla maturiteteni tečaj delat k na te faxe ne morem s poklicno maturo
Posted 27 January 2006 - 10:03 AM
sam je pa ful tezko blo, no vsaj men kam it. kako nej jst pri 18ih vem kaj bi rada delala celo zivljenje. pa tko ff ma 22 programov in od tega me ni noben tko privlacil da bi tkoj rekla evo to je to. tko da dobro premisli da ti ne bo na koncu zal...
Posted 27 January 2006 - 11:29 AM
nene jaz sm 5. letnik ( zaključni, pač program 3+2)
sam grem še maturitetnega delat zato mam še eno leto časa da se odločim, drgač pa sej pravim med kerimi faxi cincam.
jaz sm upam da bom pol uno klasično maturo tut naredla, da nebom enga leta kr tko stran vrgla
Posted 27 January 2006 - 12:00 PM

Posted 27 January 2006 - 11:36 PM

Posted 28 January 2006 - 11:25 AM

Posted 28 January 2006 - 11:28 PM

No saj v bistu se celi 4. letnik pripravljaš za maturo, tako da res ni panike. .
Posted 29 January 2006 - 12:43 PM
No saj v bistu se celi 4. letnik pripravljaš za maturo, tako da res ni panike. .
ja seveda če se prpravlate
ne pa pr nas ko mamo tako mutavo žensko da kr neki blebeta pa nben ne ve za kaj se gre
kr nekiiii
pr nas že vsi zdle vemo da bo slova porazna
Posted 29 January 2006 - 04:06 PM
Vse je odvisno samo tebe ali si pripravljen to predelat. Če se zanašaš samo na profesorja, da vam bodo vse prinesli na pladnju, kar morate znati oziroma, da vas bodo vse pri urah naučili pa se močno motiš. Takih profesorjev, ki bi res dobro razlagali in te pripravili na maturo je zelo zelo malo. Žalostno ampak tako je. Mi smo imeli ravno dve taki profesorci, za kateri bi lahko rekla, da smo se res pripravljali pri njima. Za ostale predmete pa je bilo koliko si pač sam vložil v to.
Sicer pa se na maturi preverjajo samo osnovna znanja. Če ne veš kaj pa so osnovna znanja pa predlagam, da si nabaviš maturitetni katalog.
Posted 29 January 2006 - 07:58 PM

Zavetiška 5, ne

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 January 2006 - 08:30 PM

Posted 29 January 2006 - 08:31 PM
Vse je odvisno samo tebe ali si pripravljen to predelat. Če se zanašaš samo na profesorja, da vam bodo vse prinesli na pladnju, kar morate znati oziroma, da vas bodo vse pri urah naučili pa se močno motiš. Takih profesorjev, ki bi res dobro razlagali in te pripravili na maturo je zelo zelo malo. Žalostno ampak tako je. Mi smo imeli ravno dve taki profesorci, za kateri bi lahko rekla, da smo se res pripravljali pri njima. Za ostale predmete pa je bilo koliko si pač sam vložil v to.
Sicer pa se na maturi preverjajo samo osnovna znanja. Če ne veš kaj pa so osnovna znanja pa predlagam, da si nabaviš maturitetni katalog.
hey hey hey nikol nism rekla da vse od prfoksa odvisn
predvsem brez panike pa se ne razburji no
sm pravim da ženska ne zna razlagat in da se vsi v klasu sm gledamo kaj delamo
ocene so pa tko ko loterija
nikol nism rekla da so vse prfoksi krivi daleč od tega
pravm sm da naša ne zna snovi podajat
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users