Jump to content

Photo

Predsedniške volitve

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#181 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 11 November 2007 - 08:55 PM

Js tud, js tud. Samo da ni "nori" orgličar predsednik pa je vse ok:)
  • 0

#182 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 11 November 2007 - 09:24 PM

^^ Haha, orgličar. smile.gif Zdaj si me spomnila, da je ata danes reko, da če bi Peterle zmagal bi sigurno na orgle eno zaigral.
  • 0

#183 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 11 November 2007 - 09:43 PM

Prmejdunej, da bi res!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#184 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 November 2007 - 09:51 PM

Saj je baje tudi nekje v tujini, na precej uradni zadevi nekje na orglice igral, nekaj pa jih je okoli stalo. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 11 November 2007 - 10:26 PM

Kak car je Turk. Zaj je po teve rekel, da ma jutr zjutraj ob osmih predavanja na pravnem faksu in da bi rad kr zdaj razjasnil, da ce keri studenti mislijo, da predavanja ne bo, da se motijo in da majo da zjutraj vstanejo in pridejo laugh.gif
  • 0

#186 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 November 2007 - 10:45 PM

Sem zelo, zelo vesela. Da je Turk zmagal, namreč (ne znam na 'u' nardit preglasa). Sem skos goreče navijala zanj in v obeh krogih je šel moj glas njemu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#187 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 11 November 2007 - 10:50 PM

QUOTE(-supergirl- @ 9. 11. 2007 - 9:22) View Post

ostalega ne bom komentirala, so ostali dovolj povedali. predvsem se strinjam z jenno (se ji vidi da je bodoča politologinja!!!! tongue.gif )!

Je to res?

O Kristus. ohmy.gif

• 0

#188 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 11 November 2007 - 10:59 PM

S politologinjami ni nič narobe.

Sedaj naj mi pa nekdo pove, kje se najde u z umlautom na tipkovnici. Nek shortcut mora obstajat...
  • 0

#189 phobia

phobia

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 11 November 2007 - 11:08 PM

Pri meni je Alt Gr + tipka za vprašaj, potem pa u/o/a => ü/ö/ä
  • 0

#190 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 11 November 2007 - 11:13 PM

¨ + u ?

QUOTE(Katrin @ 11. 11. 2007 - 22:59) View Post

Kako je z ostalimi ne vem, ampak oni argumenti so mi delovali podobno strokovno kot če bi jaz pisal .... emm ... saj ne znam najti dobre primerjave. Kakorkoli že, ni mi zgledalo kot mnenje nekoga, ki to študira. smile.gif
  • 0

#191 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 November 2007 - 11:35 PM

IPB Image

Daj Sajk, ne bluzi, argumentirala sem sogovorniku primerno. twisted.gif Če bi ti naložila o raznih strokovnih študijah te ali one ureditve, posledicah, značilnostih, ključnih ljudeh, vmes še povedala par hudih o zgodovini in navrgla vsaj 10 tujk, bi bilo pa ok?
Tudi ne pričakujem tukaj na forumu od nobenega drugega, ki npr. študira ekonomijo, da bo podal jako zakomplicirano mnenje, podkrepljeno z nešteto strokovnimi tezami in teorijami, itd. o npr. temu, zakaj je vedno vse tako dražje.
Se pač ne strinjava glede Peterleta in belogradistov, jebat ga. Ne rabiš pa biti neposrečeno zajedljiv - če ti povem po pravici, sem točno čakala, da bo nekdo omenil, kaj študiram - ker bi si dala nogo stran odrezati, kako boš odreagiral.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#192 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25901 posts

Posted 11 November 2007 - 11:36 PM

Sedaj naj mi pa nekdo pove, kje se najde u z umlautom na tipkovnici. Nek shortcut mora obstajat...

AltGr + tipka, na kateri je ? ' ¨ + črka, na kateri hočeš umlaut smile.gif ü.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#193 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 11 November 2007 - 11:39 PM

O, potem pa srčna hvala, da si se prilagodila in spustila na naš nivo, da malo podebatiramo. wink.gif

Mnenje me ne moti, skrbi me samo močno izraženo sovraštvo ... No ja. What the heck, grem kaj koristnega počet. biggrin.gif
  • 0

#194 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 November 2007 - 11:44 PM

QUOTE(sajk @ 11. 11. 2007 - 23:39) View Post
O, potem pa srčna hvala, da si se prilagodila in spustila na naš nivo, da malo podebatiramo. wink.gif

Težka je bla, a sem se potrudila!

Mnenje me ne moti, skrbi me samo močno izraženo sovraštvo ... No ja. What the heck, grem kaj koristnega počet. biggrin.gif

Morda je sovraštvo zato toliko večje, ker to študiram. laugh.gif Ne skrivam pa dejstva, da se mi cerkev in vse, kar je povezano z njo (tega je pa mnogo!), dobesedno gnusi in sem morda glede tega malo ostra. Ampak, ker pač študiram politologijo, pa bi se zaradi tega mogla nazaj držat ali kako? =)

No, le idi...
  • 0

#195 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 12 November 2007 - 08:46 AM

No, alt+129 je shortcut za ü
  • 0

#196 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 November 2007 - 10:34 AM

Kaj? Meni v tem primeru same številke napiše, same enke, dvojke in devetke. Are you joking? A res ne zna noben mi povedat, kak se nardi umlaut na u? hmm.gif

Ono od Zlobice tudi ne deluje pri meni, pa lepo stisnem istočasno vse. Go figure.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#197 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 November 2007 - 10:37 AM

Najprej pritisni Alt Gr in ga drži, medtem ko sočasno pritisneš tipko tule zgoraj na kateri imaš tudi vprašaj. Nato obe spusti in pritisni črko, katero pač želiš. V tem primeru U. Upelo? biggrin.gif ü
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#198 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 November 2007 - 12:26 PM

üüüüüüüü

Mi je üspelo, ja. laugh.gif

Hvala za razlago, Sarah! kiss3.gif
  • 0

#199 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 12 November 2007 - 12:30 PM

Türk. Jeeeee, jst tut znam. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#200 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 November 2007 - 03:45 PM

Tüüüürek je zmagal! Bravo!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users