Jump to content

Photo

Prigode in nezgode naših ljubljenčkov

• Please log in to reply
267 replies to this topic

#181 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 04 June 2013 - 09:06 PM

včeraj dopoldan  sem peljala mačko in mladičke na cepljenje. Ko smo se vrnili domov, je mačka  do večera sitnarila in mijavkala na mladičke. 2 je še celo poskušala odnest v njihovo posteljo.

• 0

#182 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 09 August 2013 - 06:29 PM

Z Medojem(bernski planšar) sva šla zjutraj na sprehod in se je pametnjakovič spravil kakat ravno pred ograjo neke hiše. On lepo kaka in prilaufa nek majhen kužek (mal večji od čivave) in ga začne ful jezno lajat. :lol: To sploh nebi bil problem, če nebi bila ura 6:30 zjutraj in sem samo čakala kdaj bo kdo odprl okno in se začel dret. Potem sva šla naprej v gozd  na sprehod, Medo je na trenutke pač vlekel povodec(in mene malo). Nakar zagleda samičko bernko in se mu čisto "strga". Tolk še nikoli ni vlekel in se boril z mano, strgal se mi je s povodca in jo začel nekaj vohat... Malo prej pa sva se vrnila še z enega sprehoda in je naju čakal fant pred hišo. Medo laufa do njega in mu začne naskakovat nogo :lol:

Zdaj pa še fantov muc... spravil se je v vrečko z zelenjavo z vrta in obgrizel bučko. Nor je na surove bučke, briketov pa noče žret :roll:

• 0

#183 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 August 2013 - 06:34 PM

:lol: Imate očitno nekaj v zraku, da se živalim malo meša.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#184 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 August 2013 - 10:17 PM

Naš papagaj se še zdaj ni navadil na zvok domofona, pa ga imamo že par mesecev. Vedno, ko se oglasi,

pade z lestvice/palice/gugalnice. x( Se bojim, da ga bo še enkrat kap (je že pač v letih, čeprav se mu ravno

ne vidi) in zdaj poskušam nas domače nekako prisiljevat, da vedno pozvonimo spodaj (tudi, če imamo ključe),

da bi se čim bolj navadil na ta zvok. Ah, bogi je.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#185 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 August 2013 - 05:16 PM

:lol: :lol:

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#186 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 15 September 2013 - 11:02 PM

Fantov foter je skuhal velik lonec ričeta in ga pustil na pultu. Ko je prišel nazaj, da bi jedel, je ostalo samo še pol lonca, nobenega sledu, Argish pa se je v kotu oblizoval. :lol: 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#187 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 September 2013 - 11:04 PM

:lol:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 19 October 2013 - 04:12 PM

Prejle sem sla v trgovino in sem Hugota pustila privezanega zunaj. Potem pa slisim lajanje in mi je bilo cudno, ker vedno pridno caka in nikoli ne sitnari. Pa grem pogledat...in je bila okoli njega cela gruca otrok pa dve mamici z malckoma.o Tisti otroci so ga pa fotografirali tudi. So se trgovke ful smejale. Cisto vsi v okolisu ga ze poznajo. Predvsem otroci. Tudi ce naju ne poznajo, vedo kdo je Hugo. Prou zvezda je postal, no.
  • 0

#189 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 19 October 2013 - 05:19 PM

:thumbup:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#190 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 October 2013 - 06:41 PM

Svaka čast, da si upate psa pustit pred trgovino privezanega. Jaz si ne, bi živčnega fasala vmes pomoje.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 19 October 2013 - 06:52 PM

Zakaj ne? Sej lepo sedi in caka. Pa se druzbo ima pogosto. Je pa to lokalna trgovina, ki je dokaj mala, tako da se da videt ven, ce malo proti blagajnam stopis. Pred kako vecjo, pa v tujem okolisu ga pa se ne upam.
  • 0

#192 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 October 2013 - 07:23 PM

Zakaj ne? Zato, ker pasemske pse kradejo kot po tekočem traku, za čivave vem da ziher, ful. Še v avtu se je jaz ne upam pustit :D Ampak jaz sem malo paranoična.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 19 October 2013 - 08:20 PM

Ti bi si morala se kako argentinsko dogo nabavit. :P Jaz ga v avtu upam, ampak maksimum 5 minut, pa ce grem par metrov stran. Zunaj kje na tujem ozemlju je pa tudi mene strah, da bi ga kdo vzel. Sicer ni pasemski, ampak zaenkrat zgleda cisti Russel. (na mobu ne morem crk zmanjsat...sori vsem za OT z normalno pisavo)
  • 0

#194 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 February 2014 - 07:35 PM

Danes je Liujč nekam raznežena... Ali je pa samo vesela družbe bo več kot tednu dni skorajšnje samote (sestra zgodaj zjutraj odide in pride domov pozno zvečer, mač pa itak spi cel dan, no, niti ne opazi, da ni nobenega doma. Ji pa toliko bolj paše družba, ko smo). In se ves dan tišči k meni na najbolj nemogoče načine, leze v naročje pa na noge pa za hrbet in mjavka ter grdo gleda, ko tapkam po tipkovnici ali gledam video. In vsake toliko skoči dol, gre jest/pucat/na okensko polico firbcat, pa pride spet nazaj.

Prej sem šla pa ven po sneg za obkladke, ko se mi je ena runda napol stopila je sla zraven mene, ko sem izpraznila vreco z napol stopljenim snegom. Potem sem ji pa dala en koscek za povohat in ko je pogruntala, da dol kaplja voda, je zacela lizat. In ji je bila voda verjetno malo mrzla in je otresala z jezikom, kot da sem ji dala ne vem kaj za pit :-)

• 1

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#195 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 20 August 2014 - 02:11 PM

Nujno moram deliti z vami, kako jesta Filip in Luka (Filip je maltežan, Luka pa muc, če se spomnite zgodbe, kako ga je moj frend našel poškodovanega in ga dal operirati, nato pa posvojil).

Torej: vsak od njiju ima svojo skledico za hrano in za vodo. Ko dobita jesti, gresta vsak k svoji skledi in jesta. Čez čas se spogledata in pes gre jesti mačkovo hrano, maček pa pasjo. Ko pojesta, hočeta še in dobita. Spet jesta vsak iz svoje skledice. Naenkrat pa gre maček k psu in mu s tačko odrine glavo od hrane. Začne jesti pasjo hrano. Če se pes ne odmakne popolnoma, ga maček odrine še s telesom in do konca poje pasjo hrano. Povem vam, prizor za bogove.

• 2

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#196 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 August 2014 - 02:31 PM

:D

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#197 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 20 August 2014 - 02:47 PM

Ful luškano. Daj ju slikaj, da vidimo :)

• 0

#198 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 December 2014 - 10:49 AM

A vam tud macka sledi na wc in se vsede pred wc skoljko in nepremicno gleda, ko potegnes vodo pa nrfim 'trrrr' in gre vsa zadovoljna kamor gres ti?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#199 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 December 2014 - 11:58 AM

Ja, sploh zjutraj imava redno ta ritual. Po tem me pa pelje pred njegove skledice pogledat, če je treba kej poštimat. :D

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#200 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 December 2014 - 12:41 PM

zanimiv.
Zakaj to delajo?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users