Pejdi se testirat, pa boš vedla na čem si, drugega ti ne znam svetovat.
napetost v prebavilih
Posted 02 October 2011 - 10:10 PM
Pejdi se testirat, pa boš vedla na čem si, drugega ti ne znam svetovat.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 October 2011 - 10:12 PM
Bom zdravnici morda omenila naslednjič, ko bom tam.
Problem pri tovrstnem napenjanju ni samo to, da te pač prime in nardiš, kar nardiš, ampak ti kar vre notri. Mislim saj veste, ni in ni konca.
Posted 02 October 2011 - 10:15 PM
Pri dieti proti kandidi je zame problem edino to, da ne smeš skoraj nič od sadja (eno kislo jabolko/grenivko/limono na dan), ostalega se pa jaz s kakšnim dnevom izjeme držim, in čisto nič ne pogrešam.
Ukinila sem kruh s kvasom, mlečne izdelke (razen malo sira), sladkor jem pribl. 1-2X na teden (mi sploh ne paše, pa vsakič, ko kaj sladkega pojem, mi ni več dobro v trebuhu).
Drugače pa ne vem, ali imam kandido ali ne, samo zdaj tako jem že nekaj časa.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
nč, sam Neytiri je PRDNILA!
ma, kaj te bo sram, vsak prdi. sej nismo iz pravljice.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Saj to je vse res. Ampak če imaš kakšno resno obliko intolerance, zna bit zelo zelo nadležno. Ker to ni en prdec na večer, ampak traja ure in ure lahko, dan za dnem
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 October 2011 - 10:35 PM
Posted 02 October 2011 - 10:49 PM
Eno čist tako domače vprašanje - ve pred fanti sproščeno (naglas) prdite?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 October 2011 - 10:53 PM
After all this time?
Always.
Posted 02 October 2011 - 10:53 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 02 October 2011 - 10:55 PM
Težko verjamem, da bova kdaj tako domača, da bi kakala en pred drugim. Oz. pač, če bova "do konca življenja" skupaj, se bo verjetno že zgodilo..
Posted 02 October 2011 - 10:55 PM
Meni je pa to nepredstavljivo, da bi kdo bil v kopalnici, ko sem jaz na no. 2 in obratno. Pa tudi glede prdenja
sem zelo striktna in se mi zdi, da taka mera domačnosti povzroči odvzem privlačnosti, ipd. Morda sem pa le
preveč zategnjena, ne vem, baje, da sem, glede na to, da so to čist človeške stvari.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 October 2011 - 10:56 PM
After all this time?
Always.
Posted 02 October 2011 - 10:57 PM
Uau, 6 dni, to je pa že nezdravo.
Ampak ja, to zna biti res problem, sploh, če so vsi poleg zbrani, ti pa tam na skretu. :/
Posted 02 October 2011 - 10:58 PM
Posted 02 October 2011 - 11:00 PM
Posted 02 October 2011 - 11:00 PM
Omg, to s Špelo mi je pa čist nepredstavljivo! Zgleda sem jaz res ful zadrta glede tega.
No, to sem mela jst problem v Grčiji s šolo, nisem šla ene 3 dni najprej, pa še potem ful redko. Zdaj s fantom je bila pa tudi soba pač s posteljo, potem pa ločena kopalnica, ampak je bla itak sam stena vmes in mi je blo najprej neprijetno in pač pomoje kar ne bi šla, če me ne bi malo naganjal fant. Ravno danes je bil problem pri njemu, ker sem hotela domov zaradi tega, ker mi kopalnica tam ni všeč. Vse se sliši, ključa ni in skoz kdo na hodnik hodi. Je ibl fant malo jezen, ker kao a pri njem pa ne morem, ampak kaj čem
Posted 02 October 2011 - 11:01 PM
Uau, 6 dni, to je pa že nezdravo.
Ampak ja, to zna biti res problem, sploh, če so vsi poleg zbrani, ti pa tam na skretu. :/
Ja, saj to. Al pa ko sem v kolonijo hodila (10 dni, skupni wcji) sem tudi ponavadi šla samo 1x, lol. Ko sem bila prvič s fantom na morju sem pa tut šla samo 1x, pa še to nekam v en hotelski wc medtem ko je bil on na bazenu. Mogoče mam pa probleme.
After all this time?
Always.
Posted 02 October 2011 - 11:04 PM
Posted 02 October 2011 - 11:37 PM
Ena meja intimnosti mi vseeno ostaja, pač itak zgodi se, ampak če se le da ne. Ziher bi mi bil manj privlačen, če bi kar prosto prdel pred mano.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 October 2011 - 07:30 AM
Jaz tihe gladko spustim, fant pa tudi. Prej ga opozorim da bo verjetno zasmrdelo
Glede wc-ja na dolg ali kratek način nimava nobenih problemov drug pred drugim. Meni se to ne zdi da odvzame kakršenkoli de privlačnosti, morda na začetku, zdaj je pa to del vsakdana in nikogar ne moti.
Drugače pa načeloma ne spuščava prdcov drugp red drugim, razen v izjemnih primerih no.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users