Jump to content

Photo

napetost v prebavilih

• Please log in to reply
434 replies to this topic

#181 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 October 2011 - 10:10 PM

laugh.gif Imaš prav ja. Zna bolet v takih primerih, sploh če traja dlje časa.
Pejdi se testirat, pa boš vedla na čem si, drugega ti ne znam svetovat.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#182 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 October 2011 - 10:12 PM

Malo me pa res je laugh.gif .

Bom zdravnici morda omenila naslednjič, ko bom tam.
Problem pri tovrstnem napenjanju ni samo to, da te pač prime in nardiš, kar nardiš, ampak ti kar vre notri. Mislim saj veste, ni in ni konca.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#183 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 02 October 2011 - 10:15 PM

Pri dieti proti kandidi je zame problem edino to, da ne smeš skoraj nič od sadja (eno kislo jabolko/grenivko/limono na dan), ostalega se pa jaz s kakšnim dnevom izjeme držim, in čisto nič ne pogrešam.
Ukinila sem kruh s kvasom, mlečne izdelke (razen malo sira), sladkor jem pribl. 1-2X na teden (mi sploh ne paše, pa vsakič, ko kaj sladkega pojem, mi ni več dobro v trebuhu).
Drugače pa ne vem, ali imam kandido ali ne, samo zdaj tako jem že nekaj časa.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#184 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

stari, o fuuuuuuuuuuuuuuj, kaj to smrdi?
nč, sam Neytiri je PRDNILA!

ma, kaj te bo sram, vsak prdi. sej nismo iz pravljice.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#185 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Saj to je vse res. Ampak če imaš kakšno resno obliko intolerance, zna bit zelo zelo nadležno. Ker to ni en prdec na večer, ampak traja ure in ure lahko, dan za dnem biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#186 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 October 2011 - 10:35 PM

Imam tudi glede velike potrebe velike probleme, kadar sem od doma 8pač neprijetno mi je in potem raje zadržim. To je bilo vedno, ko smo šli kam s šolo, ali pa če se pri kom dlje časa..). Je bilo tako tudi zdaj na morju, ker sem bila prvič s fantom, pa mi je po dnevu in pol zabičal, naj se pa res ne sekiram, potem je šlo pa naslednje dni kot po tekočem traku laugh.gif laugh.gif .
  • 0

#187 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 October 2011 - 10:49 PM

Eno čist tako domače vprašanje - ve pred fanti sproščeno (naglas) prdite?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#188 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 02 October 2011 - 10:53 PM

Nikoli. Sem samo enkrat, ko so mi šivali prst in sem bila skoraj na robu zavesti in sem tik preden sem padla skupaj prdnila, lol, in me fant še danes zafrkava zaradi tega. Ena meja intimnosti mi vseeno ostaja, pač itak zgodi se, ampak če se le da ne. Ziher bi mi bil manj privlačen, če bi kar prosto prdel pred mano. Že pred kolegicami mi to fuuul ni, kaj pa vem, mogoče se jaz preveč obremenjujem. laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#189 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 02 October 2011 - 10:53 PM

s K. sva bla precej domača v teh stvareh, ja, sva bla tut istočasno v skretu/kopalnici v času kakanja včasih. z M. se pa še navajava, ampak mislim, da ne bo problemov.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#190 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 October 2011 - 10:55 PM

Jaz le pred domačimi, v kar zajemam mami, očita in sestri. Fant pa tako, naglas ne, ampak kdaj kaj zavoham laugh.gif .

Težko verjamem, da bova kdaj tako domača, da bi kakala en pred drugim. Oz. pač, če bova "do konca življenja" skupaj, se bo verjetno že zgodilo..
  • 0

#191 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 October 2011 - 10:55 PM

Meni je pa to nepredstavljivo, da bi kdo bil v kopalnici, ko sem jaz na no. 2 in obratno. Pa tudi glede prdenja
sem zelo striktna in se mi zdi, da taka mera domačnosti povzroči odvzem privlačnosti, ipd. Morda sem pa le
preveč zategnjena, ne vem, baje, da sem, glede na to, da so to čist človeške stvari.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#192 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 02 October 2011 - 10:56 PM

Omg, to s Špelo mi je pa čist nepredstavljivo! Zgleda sem jaz res ful zadrta glede tega. laugh.gif Ko smo bili s fantovo družino v Londonu smo imeli garsonjero in jst takrat 6 dni nisem šla kakat, ker se enostavno nisem mogla prisilit, medtem ko so bili oni v sosednji sobi. laugh.gif

laugh.gif

• 0

After all this time?

Always.

#193 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 October 2011 - 10:57 PM

Uau, 6 dni, to je pa že nezdravo.
Ampak ja, to zna biti res problem, sploh, če so vsi poleg zbrani, ti pa tam na skretu. :/

• 0

#194 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 October 2011 - 10:58 PM

Meni je pred sestro komot kakati. Glede mami in očita pa mi tudi ni problema pri skoraj odprtih vratih. Do vseh ostalih sem pa fuuuuul zategnjena in si grem prov na živce. Skoz, ja, pa bo kdo kaj slišal, kaj zavohal, kaj bla bla bla.
  • 0

#195 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 02 October 2011 - 11:00 PM

jah, lej, ko na potovanju stakneš drisko, se pač ne oziraš glih ne vem kok na to, kdo te sliši, ko moraš srat. laugh.gif
  • 0

#196 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 October 2011 - 11:00 PM

QUOTE(Nincha @ 2. 10. 2011 - 23:56) View Post

Omg, to s Špelo mi je pa čist nepredstavljivo! Zgleda sem jaz res ful zadrta glede tega. laugh.gif Ko smo bili s fantovo družino v Londonu smo imeli garsonjero in jst takrat 6 dni nisem šla kakat, ker se enostavno nisem mogla prisilit, medtem ko so bili oni v sosednji sobi. laugh.gif

laugh.gif

No, to sem mela jst problem v Grčiji s šolo, nisem šla ene 3 dni najprej, pa še potem ful redko. Zdaj s fantom je bila pa tudi soba pač s posteljo, potem pa ločena kopalnica, ampak je bla itak sam stena vmes in mi je blo najprej neprijetno in pač pomoje kar ne bi šla, če me ne bi malo naganjal fant. Ravno danes je bil problem pri njemu, ker sem hotela domov zaradi tega, ker mi kopalnica tam ni všeč. Vse se sliši, ključa ni in skoz kdo na hodnik hodi. Je ibl fant malo jezen, ker kao a pri njem pa ne morem, ampak kaj čem hmm.gif
  • 0

#197 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 02 October 2011 - 11:01 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 2. 10. 2011 - 23:57) View Post

Uau, 6 dni, to je pa že nezdravo.
Ampak ja, to zna biti res problem, sploh, če so vsi poleg zbrani, ti pa tam na skretu. :/

Ja, saj to. Al pa ko sem v kolonijo hodila (10 dni, skupni wcji) sem tudi ponavadi šla samo 1x, lol. Ko sem bila prvič s fantom na morju sem pa tut šla samo 1x, pa še to nekam v en hotelski wc medtem ko je bil on na bazenu. Mogoče mam pa probleme. laugh.gif

• 0

After all this time?

Always.

#198 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 October 2011 - 11:04 PM

Meni je bilo že po enem spuščenem dnevu ful neprijetno in mi je bla muka ob misli na polpenzionske nadaljne večerje in zajtrke.
  • 0

#199 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 02 October 2011 - 11:37 PM

QUOTE(Nincha @ 2. 10. 2011 - 23:53) View Post

Ena meja intimnosti mi vseeno ostaja, pač itak zgodi se, ampak če se le da ne. Ziher bi mi bil manj privlačen, če bi kar prosto prdel pred mano.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#200 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 October 2011 - 07:30 AM

Tako je, če kerga navija ga pač navija, a zdaj bo hodil prdet v kopalnico vsako minuto.
Jaz tihe gladko spustim, fant pa tudi. Prej ga opozorim da bo verjetno zasmrdelo tongue.gif Če me napenja ne morem, sicer pa tudi ni tko, da bi glih letala v kopalnico prdet, da ne bi pred njim, wtf.
Glede wc-ja na dolg ali kratek način nimava nobenih problemov drug pred drugim. Meni se to ne zdi da odvzame kakršenkoli de privlačnosti, morda na začetku, zdaj je pa to del vsakdana in nikogar ne moti.
Drugače pa načeloma ne spuščava prdcov drugp red drugim, razen v izjemnih primerih no.

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users