Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#181 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 16 September 2007 - 02:49 PM

js samo s sladkorjem ne bi probala. Ker sem sama segrevala enkrat sladkor, ker me je zanimalo kako naredijo karamelo. Sej se lepo stopi in vse, samo takoj ko ga vzameš ven se strdi in niti jest ne moreš, kaj šele da bi si to dala na noge.
  • 0

#182 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 16 September 2007 - 03:03 PM

Ja, meni je kozmetičarka z neko "novo stvarjo", (roza barve, se prime samo na dlake, ne na kožo, in je treba počakat da se strdi) depilirala pod pozduhami. Zame super stvar.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#183 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 16 September 2007 - 03:15 PM

Joj, punce pazite s stopljenim sladkorjem! Men je enkrat ko sem bila še majhna kapnil na dlan in imam brazgotino, sicer zelo majhno pa vseeno
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#184 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 16 September 2007 - 04:03 PM

QUOTE(rain_girl @ 16. 9. 2007 - 16:03) View Post

Ja, meni je kozmetičarka z neko "novo stvarjo", (roza barve, se prime samo na dlake, ne na kožo, in je treba počakat da se strdi) depilirala pod pozduhami. Zame super stvar.

a to v unem salonu negatelesa.com? smile.gif
  • 0

#185 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 16 September 2007 - 04:35 PM

Ja v tistem ja. Samo...brazilske pa tam sploh ne poznajo, ženska mi je zdepilirala samo bikini malo bolj visoko down.gif
  • 0

#186 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 16 September 2007 - 04:40 PM

uf ermm.gif pol morm poiskat kak drug salon
  • 0

#187 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 September 2007 - 06:35 PM

Sej si ne daješ na kožo vročega sladkorja. Narediš takšno mešanico, ki se ne lepi na prste. Pustiš, da se ohladi in potem uporabiš. Samo res ne vem, kako se to dela.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#188 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 16 September 2007 - 07:32 PM

QUOTE(crna @ 16. 9. 2007 - 10:09) View Post

Poglej na kake rumene strani, kjer imaš naštete salone za svojo regijo, na pamet nič ne vem (ali pa pojdi v KR).

Saj sem pa nism našla nič konkretnega down.gif

Tole s sladkorjem je zanimivo huh.gif si je že katera drznila poskusit me zanima če res deluje biggrin.gif
  • 0
We must let go to live on.

#189 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 16 September 2007 - 09:25 PM

QUOTE(Baby @ 16. 9. 2007 - 17:40) View Post

uf ermm.gif pol morm poiskat kak drug salon

Če boš našla, a bi lahko sporočila? Ker očitno obe iščemo tukaj v tej okolici.
  • 0

#190 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 September 2007 - 09:31 PM

QUOTE(Baby @ 16. 9. 2007 - 14:19) View Post

Jaz mam neko knjigo doma kako so si odstranjevali Egipčani dlake s tem sladkornim pripravkom. Piše tkole:
Že stari Egipčani so odstranjevali dlake s sirupom iz sladkorja in limone. Tudi pri Arabcih je veljalo in velja še dandanes odstranjevanje dlak za lepotno opravilo. V pol skodelice sladkorja iztisnite sok pol limone in nato kuhajte, dokler se ne napravi sirup. Mehak in topel sirup nanesite na dlake. Pazite, da ne bo prevroč, da se ne opečete. Sirup naj se uleže, nato pa ga postrgate kot lepljiv mavec, z njim vred odstranite tudi dlake.

Če bi katera to rada probala kar.. biggrin.gif Me zelo zanima če je učinkovito.

Hm, meni je teta lani delala podobno zadevo, samo da je mešala vodo, citronko in sladkor. Ampak moraš res znat nardit in stvar obvladat, ker lahko zmes 'prekuhaš' in je potem neuporabno .. Pa še njej, ki si to dela že vrsto let, se ne posreči vedno naredit prave mešanice. Aja, pa teta si tole zmes nanese na nogo kot vosek, potegne čez krpico (najboljše so od kake stare, bombažne posteljnine), ako kot pri voskanju.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#191 sunny

sunny

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 16 September 2007 - 09:53 PM

na spletni strani od salona M v mariboru piše, da stane 25 eur.
  • 0
Včasih se smejiš, pa nihče ne opazi tvojega nasmeha. Včasih jočeš, pa nihče ne opazi tvojih solz. Poskusi prdnit =)

#192 Delilah*

Delilah*

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 22 September 2007 - 11:37 AM

res dober salon v lj?
  • 0

#193 Vrtnica

Vrtnica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 182 posts
  • Interests:Arhitektura, medicina, restavratorstvo

Posted 16 October 2007 - 05:50 PM

Jz sm nazadnje bila na brazilski v kozmeticnem salonu Omersa to je na Gosposvetski v Ljubljani, ne spomnim se vec koliko sem placala sam vem da je blo tako hitro mimo (ker meni ponavadi tudi po uro delajo k morm take premore met k me boli) pa sploh ni tok bolel. Tko da jz ti priporocam tega.

lp
  • 0
lp, Vrtnica

#194 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 21 October 2007 - 07:00 PM

Jaz še vedno iščem nekaj v Mb ali pa okolici - brez uspeha. huh.gif Zgleda, da si bom mogla sama delat.
  • 0

#195 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 22 October 2007 - 02:41 PM

Jaz tudi še vedno nisem našla amapk iščem v okolici Bleda mad.gif očitno je res to samo vse bolj v LJ.
  • 0
We must let go to live on.

#196 bambam

bambam

sramežljivec

• Člani
  • 10 posts

Posted 07 November 2007 - 01:11 PM

lp vsem.

zanima me sledece...ve kdo od vas za salon na gorenjskem, kjer izvajajo omenjeno depilacijo tudi na moskih? Do sedaj nisem imel srece najti tak salon na gorenjskem, izvajajo namrec samo na zenskah (sicer nevem v cem je fora), v ljubljani pa to delajo brez problema. Ker sem pac sam iz gorenjske, bi raje videl, da bi obiskal kaki gorenjski salon (zakaj ravno gorenjska? lokalpatriotizem mogoce biggrin.gif).

Ce se na forumu ne sme oglasevati, bi prosil tistega/tisto ko ve, da mi poslje zasebno sporocilo s podatki.

Hvala vnaprej in lep dan.
  • 0

#197 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 November 2007 - 09:43 PM

Pomoje ti zaposlene v salonu ne bi smele delat problemov, če bi jim pač rekel naj te popipajo, res ne vem v čem je tle problem (ok, razen če se bojijo da jih boš nadlegoval al pa kej... khm, karkoli že ermm.gif).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#198 bambam

bambam

sramežljivec

• Člani
  • 10 posts

Posted 08 November 2007 - 01:00 AM

ja crna exactly kar jaz razmisljam. V LJ sm nasu salon brez malega problema. Tud lastnica je rekla ni problema, delajo vse samo ce mene ne boli. Hmm, da bi jih hodu nadlegovat in ob tem se fajn placal, se mi zdi bedasto. Predvsem bi to nardil (depiliral) zaradi svojega boljsega pocutja, ter da bi potem lahko svojo boljso polovico bolje nadlegoval (govorim o zenski, da nebo kake pomote) smile.gif. Pa tud nisem nevem kaki grdavz, da bi se jim gnusil slucajno biggrin.gif Aja pa v nekem salonu mi je nekdo se celo rekel, da zenske tega nocejo poceti in me obenem prasal, ce bi se vseeno za to odlocil, ce bi mi to izvajal moski. Odgovoril sem mu pac pritrdilno, saj se gre mar zame in mi je vseeno kdo dela, vazno da bi bilo narejeno. Po eni strani je to isto kot obisk pri zdravniku, tudi tam so moski.

LP
  • 0

#199 Starlight

Starlight

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 23 November 2007 - 03:52 PM

Tistim ki ste iz Celja ali okolice toplo priporočam kozmetični salon Kac. thumbup.gif Tja hodim redno na brazilsko in sem izredno zadovoljna. biggrin.gif Vse zaposlene so prijazne, še posebej Sandra, ki dela brazilsko. Zelo je korektna, prijazna in profesionalna. wink.gif Enkrat sem šla na brazilsko v Ljubljani, ker je pač bilo nujno, ampak sem se zaklela da nikoli več ne grem nikamor drugam kot v Kac, ker sem bila v tem drugem salonu v Ljubljani totalno razočarana nad neprofesionalnostjo in brezbrižnostjo. mad.gif Dejansko sem se počutila huje, kot na prvem ginekološkem pregledu. ermm.gif
  • 0

#200 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 26 December 2007 - 11:00 AM

Punce prosim nujno na pomoč!

Že dalj časa hodim na brazilsko depilacijo. Šla sem v pondedljek, a sem se pred tem (pibl. 2 tedna nazaj) prvič pobrila. Zdaj so se mi spodaj naredile take bele bunkice, kot mozoljčki, a nisem čisto prepričana, če je to to. Če jo stisnem priteče tako kot iz mozolja, bela tekočina. So zelo majhne in bolijo. Sedaj sem si namazala z Bepanthenom. Kakršnakoli informacija bo zelo dobrodošla!!
Hvala.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users