Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#181 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 30 September 2007 - 07:28 PM

Jst pa nism nč spala celo noč... Frenda je mela žurko za svojo polnoletnost... Jeeej kak je blo fajn, samo mislm, da sm tokrat spet pretiravala s substancami (spomnim se pa vse biggrin.gif)
Sej ne da mi je fant potem danes razlagal kaj je razlika med pijanostjo in uklanostjo in se mi je režal v glavo. Baraba biggrin.gif
In kar je blo smešno je, da sm prespala pri njej in si posteljo delila še z 2ma prjatlcama in da smo se skor poscale od smeha... Uglavnm, spanec je bil bolj v minus... tongue.gif Vstale smo okrog 11h in potem sem se počasi odpravila proti domu =)
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#182 Bibi

Bibi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 173 posts

Posted 06 October 2007 - 07:10 AM

Bil sm kr precej zaspan, pa vseeno nism mogu zaspat do 1.30 ure, ker se mi je po glavi podila ena oseba.
  • 0
You're the reason I believe, you're the reason I sing,
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.

#183 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 October 2007 - 08:38 AM

Dokaj v redu sem spala, manjkal mi je spanec prejšnjih noči - spat sem pa šla šele okrok 03.00, ker sem do takrat delala prezentacijo v PowerPointu za dekliščino danes - z nečim se pač moram zamotit, ker če ne se samo jočem. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#184 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 06 October 2007 - 09:01 AM

zarai posledic alkohola zelo slabo spala, pa še komar me je napadal celo noč
  • 0

#185 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 06 October 2007 - 09:17 AM

Same sanje... O bivšem večinoma. Popolnoma zbita sem se zbudila.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#186 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 06 October 2007 - 09:34 AM

Dans sm ful slabo spala. Mnde sem se mal tresla ponoč pa kr nekej in je pol fant k men pršu me se stisnt v postlo wub.gif To mi je res tko dobr, k je ful topel, ko en medi wub.gif blush2.gif
Kolkr sae spomnm se je okol pol dveh premaknu zravn na postlo. verymad.gif

Pa take čudne sanje sem mela. huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#187 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 06 October 2007 - 12:37 PM

Zvečer najprej pijača v Strikeu - so imeli Ballantines večer in za pijačo dobrodošlice smo dobili zastonjski kokjtejl. smile.gif Po pijači sva nekaj časa vozila brez cilja, dokler na koncu nisva pristala pri meni doma, kjer sva se nekaj uric pogovarjala o najini prihodnosti. Potem pa tuširanje in sladko spanje.
  • 0

#188 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 06 October 2007 - 06:02 PM

QUOTE(Kinky @ 6. 10. 2007 - 9:38) View Post

z nečim se pač moram zamotit, ker če ne se samo jočem. cry.gif

console.gif

spala ko dojenček, tak fajn toplo mi je blo smile.gif malo smo ga lumpali pri sosedi zvečer, je imela rd, aja pa proti jutru je komarka težila 2guns.gif

• 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#189 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 07 October 2007 - 09:30 AM

Za mano je ena ful lepa noč, ki je ne bom nikoli pozabila wub.gif. Sem srečna, vesela in polna energije, zato se lahko teden kar lepo začne smile.gif .
  • 0

#190 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 07 October 2007 - 09:44 AM

Sanjalo se mi je o pobiču, mm.. Krneki je blo. smile.gif Sej ne, da se mi bo zmešalo, če se mi še kdaj sanja o njem, ko sem prav čist nora zjutri, ko se zbudim, ker se je zdelo tako resnično.. smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#191 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 08 October 2007 - 01:10 PM

Mal preveč pila včeraj zvečer in posledično mi je blo celo noč tak slabo, da nisem vedla, kam sama s sabo. Moj pa je spal kot dojenček. Katastrofa je, ko si nekje sredi noči čisto buden, vse okoli tebe pa mirno, tiho in temno. Same neumnosti so mi šle po glavi.
  • 0

#192 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 10 October 2007 - 05:28 AM

Celo noč me je napadal komar in me hotel požreti mad.gif . Pred no uro sem ga končno ubila in zdaj ne morem spat sad.gif .
  • 0

#193 Bibi

Bibi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 173 posts

Posted 10 October 2007 - 07:08 AM

Jst sm pa lepo spal k je bla lubica pr men pa sm se lahka stisku smile.gif
  • 0
You're the reason I believe, you're the reason I sing,
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.

#194 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 October 2007 - 09:34 AM

Šla sem na pijačo s kolegico, sedeli sva zunaj, ker je kadilka - še dobro da so v tem baru na Petkovškovem imeli plinske gorilnike - gobice, ker meni je bilo mraz za znoret. Cel dan nisem nič jedla (skoraj), a sem spila 3 pive in mi sploh nič ni bilo. Tudi 3 cigarete sem prižgala in mi je sedaj zelo žal, bljak. sick.gif Odločila sem se, da ne bom več pila pive, ampak samo še dobro vino, res! Domov sem šla s taxijem, čeprav sem se počutila ok za vozit - se ni za hecati s takim stvarmi, plačevala pa že ne bom zaradi lastne neumnosti. wink.gif Vmes mi je fant (bivši?) pisal sms-e, jaz sem ga ignorirala, na koncu mi je enega poslal in rekel, da ga zelo skrbi zame, ker se mu nisem nič javila cel dan. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#195 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 10 October 2007 - 06:33 PM

Bedni ker sem bila čist tečna neki zarad tipa pa še naspala se nisem!!!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#196 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 11 October 2007 - 07:13 AM

Vsako noč okoli štirih zjutraj me nekaj vrže iz spanca. Sodelavec pravi, da spim na Hartmanovem vozlu. verymad.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#197 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 October 2007 - 08:05 AM

Danes sem ful slabo spala (skoraj nič). Zdaj se pa počutim kot cunja. sad.gif
Sovražim take noči. mad.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#198 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 11 October 2007 - 08:43 AM

dobro sem spala
  • 0

#199 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 October 2007 - 11:50 AM

Full full slabo sem spala, katastrofa. Na vso uro sem se zbujala, ker sem mislila, da je že ura 07.00 in moram it v službo. vsako uro sem prižigala telefon in gledala koliko je ura. Fant spi v sosednji sobi, čez dan se ne vidiva skoraj nič. Ponoči tudi on nič ne spi, ker ga slišim, da hodi na wc ali včasih prižge računalnik. Grozno je obema. Proti jutru sem končno malo bolj trdno zaspala in sedaj ne vem ali se mi je sledeče samo sanjalo, ali se je res zgodilo - da je prišel fant v mojo sobo in me božal po glavi, ter mi rekel, da izgledam božansko z novo barvo las. Pojma nimam ali je to bilo res ali ne, ker sem res bila koma. hmm.gif
  • 0

#200 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 October 2007 - 11:58 AM

Ajoj, to je res smotan, ko ga ne morš prašat, vsj ne zdaj.
Ja kaj pa je zdaj z vama? Mislm, kako to, da nisi prišla po stvari in šla k staršem nazaj?
Te je prepričal, da probata in da greta počasi dalje v zvezi?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users