Koliko otrok si zelite!
Posted 03 April 2005 - 04:38 PM

Posted 03 April 2005 - 04:45 PM

Mislim, da je še dolga doba, do tega, da bom imela svoje otroke, a sedaj je moja želja, da bi nekoč imela dve punčki in dva fantka.. Da bi se punčki ko odrasteta med sabo pogovarjali o ženskih zadevah in si zaupali, fantka pa o moških zadevah..

Poleg tega je pa treba mal skrbet za dvig slovenske natalitete, mar ne?

Posted 03 April 2005 - 04:47 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 April 2005 - 04:49 PM

Posted 03 April 2005 - 04:53 PM

Zakaj pa je tako samoumevna nasprotna odločitev?
Nimam potrebe/želje po otroku. Ga spravljat na takšen patetičen in beden svet. Poleg tega pa ga ne mislim imeti samo zato, ker me je strah biti sama na stara leta... ker družba od mene to pričakuje, ker tak pač enostavno mora bit in če ni tak, si čuden, ipd. zadeve, zaradi katerih se folk odloča imet otroka...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 April 2005 - 04:54 PM
Posted 03 April 2005 - 04:58 PM
Jaz pač želim imet otroka, ker se mi zdi zmožnost da spraviš na svet živo bitje, neki posebnega, neki neverjetnega, neprecenljivega-pač nora sem na otroke..
Vendar vsak ima svoje želje, ki jih je potrebno spoštovati.
Posted 03 April 2005 - 05:07 PM
Jaz pač želim imet otroka, ker se mi zdi zmožnost da spraviš na svet živo bitje, neki posebnega, neki neverjetnega, neprecenljivega-pač nora sem na otroke..
Vendar vsak ima svoje želje, ki jih je potrebno spoštovati.
Se strinjam. Vendar se mi te stvari zdijo, kot je to, kar sem označla z rdečo, pretiravanje. Glede na to, da lahko to zadevo udejani takorekoč oz. skorajda VSAK, se ti pridevniki nekako razvodenijo.
Pa dovolj o tem. Nočem v kakšno poglobljeno diskusijo, ker je moje razmišljanje glede teh stvari precej drugačno od večine... raja pa rada laja skupaj, tak da... bo kar dovolj. :=)
Posted 03 April 2005 - 05:13 PM
No ja, morda pa me bo še kdaj materinski čut prisilil v to.
Posted 03 April 2005 - 05:16 PM
No, tudi midva se že velik pogovarjava o otrocih,glede spola mi je vseen,sam da bo zdravo,imela bi najprej enga potem pa bova videla.

Posted 03 April 2005 - 05:32 PM

trenutn se s tem vprašanjem neukvarjam ....hmnja....upajmo da bo kej....vsaj 2

spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja

Posted 03 April 2005 - 05:49 PM
Rada imam otroke, rada se igram z njimi, dobro se razumemo, vse super.
Zelim pa enega ja. Ali pa 3

Posted 03 April 2005 - 05:54 PM
sej so lušni pa vse ,samo jaz jih ne bi mela

Posted 03 April 2005 - 05:55 PM

lp N
Posted 03 April 2005 - 08:33 PM
Posted 03 April 2005 - 08:58 PM
Imela bi pa dva otroka ... po možnosti dve deklici.

Posted 03 April 2005 - 09:45 PM
Posted 04 April 2005 - 07:29 AM

Posted 04 April 2005 - 08:52 AM

Posted 04 April 2005 - 10:18 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users