Jump to content

Photo

tatoo

• Please log in to reply
184 replies to this topic

#1 ally

ally

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 25 May 2004 - 03:20 PM

lep pozdrav!
danes sem prvic na tem forumu in moram priznat, da mi je zelo vsec. kar takoj bi ze postavila eno vprasanje - ve kdo za kak dober tatoo studio v mariboru? ze dolgo se namrec zelim tetovirati, vendar ne bi rada pristala v kakem studiu, ki ni priznan in ne more jamciti, da ne bo prislo do kaksnih komplikacij. za odgovor se ze vnaprej lepo zahvaljujem in vsem posiljam prisrcne pozdrave!
  • 0

#2 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 25 May 2004 - 09:17 PM

Ally, dobrodošla na forumu smile.gif

Na forumu nega telesa je Jadranka omenjala neko Lejlo, ki naj bi delala odlične tatooje. Ne vem, če si zasledila, ampak splača se mal povprašat ;)

LP N
  • 0

#3 ally

ally

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 26 May 2004 - 09:32 PM

najlepša hvala za odgovor, Nadi! sicer nisem zasledila nič o tem, ampak bom zdaj pogledala.
lep pozdrav!
  • 0

#4 Ajša

Ajša

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 177 posts

Posted 27 May 2004 - 09:29 AM

Ally, kot ti je že povedala Nadi, drugače sem pa tudi sama v isti temi napisala, da se je odprl v mestu na Glavnem trgu, pri avtobusni postaji med Wit Boyem in Lačnim nojem, nov studio, kjer delajo piercinge in tatuje. To je zdaj res novo, tako da še ne poznam nikogar, ki bi si tam kaj dal delat.
Bom pa sama zagotovo šla tja (čim najdem čas), saj bi si rada dala delat nov tattoo in pa uhanček v jeziku bi si zamenjala, ker sem tega že naveličana. Tako, da bom se šla tja malo pozanimat.

Če pa ti odkriješ kaj novega in preverjenega, pa kar javi.
Jaz vem za veliko teh tattooatorjev, ki delajo bolj ali manj na črno, ali pa vsaj na svojih domovih, ampak zdaj bi rada šla pa v en res preverjen studio, ker mi je sterilnost hudo pomembna.
  • 0
1, 2, 3 come party with me!

#5 ally

ally

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 27 May 2004 - 02:58 PM

Joj super! Se bom šla enkrat v teh dneh malo pozanimat, pa ti sporočim, če je v redu.
hvala, dijo ;)
  • 0

#6 Nana28

Nana28

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 31 May 2004 - 07:37 AM

Hmmm mislim da je za tiste k se nimate tatoja bols da najprej probate z temptoojem,ki je samo za par let potem pa zbledi in seveda manj boli kot taprav tatoo.Jest imam ze tri leta temptoo-delfincka pa sem ga dala v korekturo enkrat in z tem mu podaljsam zivljenje biggrin.gif za eno leto.

Pozdravcek Nannn

• 0

#7 *vesnica*

*vesnica*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 215 posts
  • Interests:ličenje!!!in vse drugo

Posted 10 June 2004 - 06:34 PM

kok si pa plačala za temptoo, pa kje si si ga dala narest. ki jst bi mela tud neki tazga,sam ne za ceu lajf

lp
  • 0

#8 Nana28

Nana28

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 10 June 2004 - 09:11 PM

Pred tremi leti sem si ga dala narest in takrat sem placala 20.000,00 ker je velik 20cm.Fora je v tem da je cena odvisna kok je velik.V Ljubljani ti ga skoraj vsak bolsji kozmeticni salon naredi...
  • 0

#9 swetika

swetika

sramežljivec

• Člani
  • 78 posts

Posted 16 June 2004 - 09:09 PM

Kje pa se da kaj takega dobit v mariboru???
  • 0

#10 Ajša

Ajša

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 177 posts

Posted 23 July 2004 - 08:15 AM

Če še koga zanima- nisem utegnila prej odpisat- tisti studio, ki sem ga zmoraj omenila, da se je na novo odprl; no sem šla preverit takrat in mi ne diši niti najmanj (niti piercanje, niti tetoviranje).

Tako, da bom šla jaz po nov tattoo kar tja, kjer sem si že prejšnjega dala delat, je vsaj preverjeno.
  • 0

#11 tanja

tanja

sramežljivec

• Člani
  • 54 posts

Posted 23 July 2004 - 08:03 PM

Ally,
v Mariboru imate odličnega tattooatorja, po mojih izkušnjah najboljšega v Sloveniji. Ime mu je Jože Harih, nekje imam tudi njegovo številko, če jo želiš, me kontaktiraj. Je pa precej zaseden, tako da so čakalne dobe kar dolge. Preizkusila sem dva domača in dva mednarodna tattoatorja, in brez dvoma lahko rečem, da je Jože d best. Njegovi portreti na kožo so fenomenalni... Pa vendar dobro premisli KAJ in še posebej KAM (npr. v službo ne morem v krilu, ker imam 'dokolenko');
LP.

PS: Slovenci smo (so) še zmeraj blaaazno obremenjeni s takimi in drugač
nimi poslikavami sad.gif
  • 0

#12 Ajša

Ajša

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 177 posts

Posted 24 July 2004 - 08:55 AM

Tanja, tukaj bi ti pa vsakdo, ki se vsaj malo spozna na tetoviranje, oporekal- ker Harih se z Johnom, ki je pa res najboljši v Slo, ne more primerjat.
Drugače pa ti povem, da v Mb-u nihče več noče hodit k Harihu. Včasih je bil edini, ki je obvladal tetoviranje v Mb-u in so vsi hodili k njemu, zdaj pa nihče več noče tja. Njegove barve bledijo, vsi morajo hodit na popravke.
  • 0

#13 tanja

tanja

sramežljivec

• Člani
  • 54 posts

Posted 24 July 2004 - 01:51 PM

vsakdo, ki se vsaj malo spozna laugh.gif
barve bledijo pri vseh tatujih, čisto vsako stvar je potrebno obnoviti (zato pa gledamo revije in se čudimo, kako hudiča objavljajo fotke obledelih poslikav, ko je pa naša, ki smo jo ravnokar izdelali, tako barvita, da barve kar kričijo). 12 let stare tatuje sem dvakrat prebarvala, pa bo do penzije najbrž potrebna še kakšna polepšava.
Jože se je baje prizameril najstnicam, ker jih ni želel obdelati (kljub temu, da jim do 18 manjka samo še kakšen mesec, teden ali tedenček - o ti nesramnež ti!). Mladost je norost, v pravem pomenu besede twisted.gif

No, če pa želiš res D BEST tatu na planetu, bo treba v New York, kjer ustvarja veličastni Paul Booth (hm, to bo pa treba kar na kredit wink.gif ) No, vsaj upam, da bo ta dovolj dober zate, pa brez zamere...
  • 0

#14 Ajša

Ajša

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 177 posts

Posted 24 July 2004 - 02:03 PM

Ne govorim o par let starih tatujih, ampak par mesecev starih tatujih. Kakorkoli že, ne mislim se kregat tu s tabo, ker se mi zdi debilno, samo sem pa prepričana, da bi vsak dal marsikaterega tatooatorja pred Hariha, to pa garantiram. In glede na to, da poznam ogromno ljudi, ki so si dali pri Harihu delat, bom že vedela, kakšne so kritike na njegov račun. Imava pa vsaka pravico do svojega mnenja, ne rabiš se norca delat, mam pač toliko pameti v glavi, da svoje kože ne bom dala kar komurkoli.

Ps: o najstnicah pa ni bilo nikjer govora, ker ne poznam nobene najstnice, ki bi si dala delat pri njemu, razen ene 12-letne deklice natanko 10 let nazaj.
  • 0

#15 tanja

tanja

sramežljivec

• Člani
  • 54 posts

Posted 24 July 2004 - 02:33 PM

Joj, Ajša, umiri živčke, sicer se ti v tej poletni vročini zna zgoditi kaj hudega. Prav imaš, ne bova se prepirali, kajti to počnejo samo... hm, no kdorkoli že. Pa vendar, dve nasprotni mnenji še ne pomenita vojne. Želim ti, da bi našla zaupanja vrednega t. umetnika in da bi bila z njegovimi izdelki srečna do konca svojih dni... tako kot jaz laugh.gif
  • 0

#16 lina

lina

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 31 July 2004 - 04:18 PM

Tanja,kje pa imas ti tatoo in kaksen je? Koliko si bila stara ko si si ga dala delati?
  • 0

#17 Charmed25

Charmed25

sramežljivec

• Člani
  • 30 posts

Posted 08 June 2005 - 12:16 PM

a kera ve če v LJ tm nasproti železniške postaje v kozmetarije še delajo tatuje? baje je tista k jih je delala šla v Italijo k ma tm salon sad.gif
  • 0
The power of three will set you Free.

#18 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 08 June 2005 - 02:15 PM

v Lj je dobr pr Johnu, bliz pizzerije Napoli, v Cultu v stari Lj, in pa exit pri zmajskem mostu
  • 0
lp, Martina

#19 Charmed25

Charmed25

sramežljivec

• Člani
  • 30 posts

Posted 08 June 2005 - 02:33 PM

QUOTE(Martina)
v Lj je dobr pr Johnu, bliz pizzerije Napoli, v Cultu v stari Lj, in pa exit pri zmajskem mostu

sm šla tja pogledat k đonu ja pa mi tip ni biu všeč, tkoda sm šla pol tja na žel. pa mi je enga nardila in je kul, zdej bi pa še enga sam sm slišala da tista k je delala tm ne dela več pa me zanima če majo kero drugo
a kdo ve?
jst sm mal deleč preč od tm doma tkoda... smile.gif
  • 0

#20 Charmed25

Charmed25

sramežljivec

• Člani
  • 30 posts

Posted 09 June 2005 - 04:38 PM

QUOTE(Martina)

kje pa sta cult pa exit?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users