Britney Spears
Started by
Marjetka
, Mar 12 2005 07:26 PM
31 replies to this topic
Posted 12 March 2005 - 07:26 PM
Danes sem vohala njen parfum in morem rect da mi je zelo vsec!

...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

Posted 12 March 2005 - 08:35 PM
Uhh jaz sem tudi že slišala za ta parfum ampak ga še nisem imela priložnosti preizkusit, moram pa rečt, da imam prav en neumen predsodek, da ne more dišat ker je od Britney Spears ... je namreč ne prenašam najbolje.

Posted 13 March 2005 - 12:16 PM
Kakšen je? Sladek, svež?
LP N
LP N
Posted 17 March 2005 - 08:58 AM
Najbrž izredno osladen in prežvečenega vonja.
Aja, moram rečt, da nikoli nisem bla simpatizerka parfumov, poimenovanih po 'zvezdah'. Tudi povohat jih ne morem.

Aja, moram rečt, da nikoli nisem bla simpatizerka parfumov, poimenovanih po 'zvezdah'. Tudi povohat jih ne morem.
Posted 17 March 2005 - 03:58 PM
Jaz tudi nisem pristasica njene glasbe, ampak prfum mi pa ful disi. Res je lep. Mogoce si bom tudi nabavila ( ceprav zdaj sem se naudusena nad mojo Escado 8) ).
Ce mi prfum disi, mi disi in nima veze ce je od Britney ali pa Naomi. Te predsodki so mi cisto mimo.
Ce mi prfum disi, mi disi in nima veze ce je od Britney ali pa Naomi. Te predsodki so mi cisto mimo.

Posted 17 March 2005 - 05:55 PM
QUOTE(Nadi)
Kakšen je? Sladek, svež?
LP N
LP N
Nadi meni je flaskica zelo vsec,pa podoben je najnovejsi Escadi samo manj sladek in rahlo bolj svež.

...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

Posted 17 March 2005 - 07:47 PM
Uuuu, zanimivo, bo treba v akcijo
Kje vse ga imajo?
LP N

LP N
Posted 19 March 2005 - 11:58 AM
Dugas??? Se mi ne zdi v stilu Britney
A imajo smao parfum ali obstaja tudi shower gel pa body lotion? Kaj pa cena?

Posted 19 March 2005 - 12:04 PM
LINKY
a si mogoče vidla reklamo za Douglas oni imajo v reklamah Exlusive bei Douglas Brizney Spears...Pa si mogoče ime parfuma in trgovine zamešala
LP N
a si mogoče vidla reklamo za Douglas oni imajo v reklamah Exlusive bei Douglas Brizney Spears...Pa si mogoče ime parfuma in trgovine zamešala

LP N
Posted 19 March 2005 - 12:15 PM
Ok hvala
V glavnem ni Douglas, se ga pa očitno dobi v Douglasu.
Hvala za info
LP N

Hvala za info

LP N
Posted 19 March 2005 - 12:18 PM
Ja to bo to...pa na tuji TV si gledala? Pri nas pogrešam oglase, očitno smo premajhni
LP N

LP N
Posted 19 March 2005 - 01:13 PM
Parfum gospodične Spearsove se imenuje Curious.
Ga pa še nisem imela možnosti povohat, ampak me prav zanima ... bomo videli.

Ga pa še nisem imela možnosti povohat, ampak me prav zanima ... bomo videli.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users