Jump to content

Photo

Novi forumi

• Please log in to reply
21 replies to this topic

#1 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 12 March 2005 - 12:56 PM

Živjo.

Ker ste uporabniki želeli in predlagali, smo razdelili temo o negi na dva področja, Nega telesa in Nega obraza.

Dodali smo tudi forum Zdravje in rekreacija.

lp
Damjan
  • 0

#2 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 March 2005 - 01:22 PM

Pohvale. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#3 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 12 March 2005 - 01:33 PM

Jap, se je naš Dammy potrudu laugh.gif

LP N
  • 0

#4 Venesa

Venesa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 145 posts

Posted 20 March 2005 - 09:36 AM

super Damjan. Lepo si se potrudil. HVALA TI

LP
Venesa
  • 0

#5 JAGODA

JAGODA

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 580 posts
  • Interests:šport,živali, kuhanje...

Posted 22 March 2005 - 01:29 PM

Damjan hvala wink.gif
  • 0

#6 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 22 March 2005 - 01:32 PM

Vi samo z idejami na plano. Forum je za vas, da se dobro počutite na njem.

lp
Damjan
  • 0

#7 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 04 April 2005 - 03:35 PM

Forum raste in se širi, zato smo na željo mnogih, pa tudi našo željo dodali še nekaj tem.

Upam, da vam je nova razdelitev všeč in da se boste dobro počutili na tem forumu.

Če imate še kakšno idejo ali pa bi radi sodelovali, nam kar sporočite.

lp
Damjan
  • 0

#8 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 April 2005 - 03:45 PM

Meni se tudi zdi ustvaritev dodatnih podforumov dobra ideja. Je bolj pregledno. Pohvaljeni. biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#9 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 04 April 2005 - 03:49 PM

IPB Image

moje mnenje veš in ga poznaš...

vsekakor pa hvale vredno biggrin.gif

• 0
včasih angel včasih hudič..
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja IPB Image

#10 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 April 2005 - 03:50 PM

QUOTE(Damjan)
Če imate še kakšno idejo ali pa bi radi sodelovali, nam kar sporočite

Jaz bi rada sodelovala kot najbolj ta huda moderatorka. IPB Image A so kakšni posebni kriteriji? Lepa in pametna sem, tako da ne bi smelo biti problema. biggrin.gif

IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#11 Nadja

Nadja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts
  • Interests:šport, potovanje, mediji, tuji jeziki in še in še...

Posted 04 April 2005 - 03:55 PM

Damjan, rubriko Vsi o vsem bi lahko malo bolj spredalčkali, npr. Filmi,glasba, knjige, pa Živali, Dišave, Mali oglasi...

To so moji predlogi..bi bilo bolj pregledno! wink.gif
  • 0
LP, Nadja

When we are happy, we are allways good, but when we are good, we are not allways happy (O.Wilde).

#12 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 04 April 2005 - 03:58 PM

Popredalčkali smo že, pa še bomo če bo potrebno.

Zaenkrat pa ... that's it

lp
Damjan
  • 0

#13 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 04 April 2005 - 03:59 PM

QUOTE(Nikita007)
QUOTE(Damjan)
Če imate še kakšno idejo ali pa bi radi sodelovali, nam kar sporočite

Jaz bi rada sodelovala kot najbolj ta huda moderatorka. IPB Image A so kakšni posebni kriteriji? Lepa in pametna sem, tako da ne bi smelo biti problema. biggrin.gif

IPB Image

jst sm tebe že nekam predlagala IPB Image
  • 0
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..

#14 Nadja

Nadja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts
  • Interests:šport, potovanje, mediji, tuji jeziki in še in še...

Pa še Moški kotiček bi lahko nardili...no..samo predlagam! 8)

lp,nadja
  • 0
LP, Nadja

When we are happy, we are allways good, but when we are good, we are not allways happy (O.Wilde).

#15 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Aja, jaz bi še morda to rekla... sem videla, da sem lahko, tudi če nisem bila prijavljena, pogledala od vsakega registriranega uporabnika njegov (sicer okrnjen) profil, pa možnost prikaza vseh njegovih objav... Se mi bi zdelo bolj fer, če bi samo registrirani uporabniki imeli to možnost in ne vsak kljukec, ki pač zaide sem gor...
  • 0

#16 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 April 2005 - 04:00 PM

[quote=Kim][quote=Nikita007][quote=Damjan]Če imate še kakšno idejo ali pa bi radi sodelovali, nam kar sporočite[/quote]
IPB Image[/quote]
jst sm tebe že nekam predlagala IPB Image
Ojej, kam pa? biggrin.gif
Ljubezen in spolnost? biggrin.gif
  • 0

#17 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 04 April 2005 - 04:02 PM

IPB Image

heheheheh....
  • 0

#18 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 04 April 2005 - 04:03 PM

QUOTE(Nikita007)
Aja, jaz bi še morda to rekla... sem videla, da sem lahko, tudi če nisem bila prijavljena, pogledala od vsakega registriranega uporabnika njegov (sicer okrnjen) profil, pa možnost prikaza vseh njegovih objav... Se mi bi zdelo bolj fer, če bi samo registrirani uporabniki imeli to možnost in ne vsak kljukec, ki pač zaide sem gor...

pomoje je tko bolje, da lahko vsak bere kaj se gor dugaja...če bi bila možnost branja samo s članstvom...bi bilo enkup nikov, ki bi bili neuporabljeni tuki....kljukci so pa vedno...kakor koli nardiš
  • 0

#19 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 04 April 2005 - 04:06 PM

QUOTE(Nikita007)
... tudi če nisem bila prijavljena, pogledala od vsakega registriranega uporabnika ...

Pa saj ni "top sekret" ta informacija. Bomo pa razmislili.

lp
Damjan
  • 0

#20 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 April 2005 - 04:07 PM

Takoj povej! twisted.gif

Glede ta druge stvari... hja, saj najbrž imaš kar prav, ja... ermm.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users