Jump to content

Photo

Udomačen ježek :D

• Please log in to reply
55 replies to this topic

#1 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 14 July 2006 - 08:27 AM

zanima me, če je še komu uspelo udomačiti ježa...tako, da je hodil po vaših rokah in se sploh ni zvil v klobčič. biggrin.gif

meni je to uspelo že kaki dve leti nazaj, ko so vsak večer na naše dvorišče hodili štirje ježi; dva odrasla in dva mladiča. ampak tega nisem fotografirala, imam pa na sliki mojega najnovejšega ljubljenčka, najdenega za hišo:

IPB Image
IPB Image

saj v bistvu se vsak večer prikažeta dva, ampak ko sem hotela slikat še drugega, mi je v fotoaparatu zmanjkalo baterij. oops.gif laugh.gif
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

#2 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 July 2006 - 11:18 AM

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kok je noro hudo dobro zakon fajni!!!!!! Js obožujem ježeke, tale je pa še tak extra lep, kak smrček ma pa cel je tak .... uuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

Sploh ga ne morem nehat gledat ... full bi ga mela! =))
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 14 July 2006 - 11:48 AM

hvala, hvala.... biggrin.gif biggrin.gif oops.gif oops.gif 8)
ko bosta se oba prikazala, ju bom ujela v objektiv in prilepla gor slikico...posebej za tebe, dilema... 8)
  • 0
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame

#4 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 July 2006 - 11:51 AM

Nestrpno pričakujem rezultate njunega photoshootinga. biggrin.gif wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 14 July 2006 - 12:24 PM

Joooooooooooj, kako je to srčkano bitjece!!!! :love10: :love10: :love10:
  • 0

#6 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 14 July 2006 - 12:44 PM

QUOTE(Katie)
Joooooooooooj, kako je to srčkano bitjece!!!! :love10: :love10: :love10:

srčkano, srčkano, ja.
pa živahno tudi! ta ježek je po meni lezel s tako hitrostjo, da sem ga komaj slikala! laugh.gif

aja, drugače pa je temu modelu na sliki ime Pepček, njegovi sestrici pa Liza. biggrin.gif
  • 0
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame

#7 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 17 July 2006 - 01:33 PM

Ahaaa ful je srčkan oops.gif HEhe pa super ime..Pepček biggrin.gif laugh.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#8 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 18 July 2006 - 10:38 AM

biggrin.gif biggrin.gif hvala... biggrin.gif biggrin.gif

samo nič več se ne prikažeta... sad.gif no, mogoče pa nista brat in sestra, ampak fant in punca in se v nočnih urah malo 'poigravata'. twisted.gif twisted.gif twisted.gif
  • 0
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame

#9 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 18 July 2006 - 06:26 PM

Svoje čase so tudi k nam domov hodili ježi in sem jih malo nafutrala z mrtvimi muhami ali kaki drugimi žuželkami in jim postregla še z mlekom smile.gif
  • 0

#10 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 July 2006 - 10:19 AM

jz pa okrog naše hiše že ene 10 let nism vidla nobenga ježka, prej jih je blo a velik. samo še na cestah jih srečujem sad.gif zadnič sm v enem večeru na cesti vidla 3, od tega 1 povoženga. kok je škoda takih srčkov!eden mi j šel pa čez cesto direkt pred avtom, sam poj se j tok ustrašu da j kr zamrznu in se ene 5 min ni mogel odločit v kero smer bo šel. tko da sm kr sred ceste stala pa ga čakala...dobr da j bla ura 3 ponoč smile.gif

IPB Image
  • 0

#11 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 July 2006 - 02:28 PM

.
Ooo! IPB Image

Jaz sem spomnim ene ježevske prigode, že pred ful leti, na morju.
Smo bili zunaj pred hišico, igrali "človek ne jezi se" :clown:, zvečer. Čist blizu pa taki mini gozd. In začne naenkrat nekaj po listju grozljivo finet in ropotat. Smo bli že vsi prestrašeni, da ni kakšna nevarna žival! biggrin.gif Potem pa vidimo, kako gredo, strumno postrojeni - ata jež, mama ježevka in otročiči ježki.
Prizor za ovekovečitev, zagotovo - česar pa nismo storili. IPB Image

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#12 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 24 July 2006 - 01:38 PM

QUOTE(Storm)
zanima me, če je še komu uspelo udomačiti ježa...tako, da je hodil po vaših rokah in se sploh ni zvil v klobčič.  :D  

meni je to uspelo že kaki dve leti nazaj, ko so vsak večer na naše dvorišče hodili štirje ježi; dva odrasla in dva mladiča. ampak tega nisem fotografirala, imam pa na sliki mojega najnovejšega ljubljenčka, najdenega za hišo:

IPB Image
IPB Image

saj v bistvu se vsak večer prikažeta dva, ampak ko sem hotela slikat še drugega, mi je v fotoaparatu zmanjkalo baterij. oops.gif  :lol:

Noup, ker te lahko doleti kazen 300.000 SIT če udomačiš divjo žival. Je namreč nezakonito. Jaz bi tegale ježa predala nekomu izkušenemu (dr. Zlatku Golobu na Muti).

raje jih opazujem okoli hiše, za drvi, za balo sena....
  • 0

#13 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 July 2006 - 10:13 PM

QUOTE(Anja88)
Noup, ker te lahko doleti kazen 300.000 SIT če udomačiš divjo žival. Je namreč nezakonito. Jaz bi tegale ježa predala nekomu izkušenemu (dr. Zlatku Golobu na Muti).

raje jih opazujem okoli hiše, za drvi, za balo sena....

Ah, daj no mir..... kdo jo bo pa prijavil oz. sploh vedel, da ima ježa?! biggrin.gif
Ne bi rekla, če bi hotela udomačiti medveda! biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#14 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 25 July 2006 - 08:24 AM

ah, pa daj anja88...pretiravaš. rolleyes.gif za vse skupaj dvakrat, kar sta se ježa sploh prikazala, naj plačam kazen?! pa si ti normalna? prijavi me, ko bom hotela delfina zapret v akvarij!
pa kaj se zdaj naj vozim na koroško, da bom dala tota dva ježa nekemu dohtaru, pri katerem jima bo mogoče slabše šlo? rolleyes.gif

ne, ne, ježa bota kr lepo ostala, kjer sta. če se ne prikažeta, ju ne lovim. če pa prideta ven iz skrivališča, pa tudi ni greh, če ju malo pocrkljam, pa še klope sem jima populila zadnjič. kaj je to kaj slabega? ermm.gif
  • 0
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame

#15 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 July 2006 - 09:15 AM

lubosumna je, k ona nima jeza cry.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

• Guests

Posted 25 July 2006 - 12:30 PM

Hahahahha, pikica! :toothy7:
  • 0

#17 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 26 July 2006 - 05:23 AM

pikica -> :thumleft:
  • 0
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame

#18 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 26 July 2006 - 06:30 PM

QUOTE(*pikica*)

Noup...Sem narobe razumela. Sem misla da si ga dejansko udomačila in da ga imaš doma ter da ga ti hraniš-ne občasno recimo pasje brikete al pa kaj takega....

Nekaj takega kot sosed ki si je zaželel ujeti sinico in jo imet v kletki-na tak način sem jo razumela.
  • 0

#19 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 July 2006 - 06:36 PM

lej, ne rabs se zdej zgovarjat, pac lubosumna si in to je to.
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#20 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 26 July 2006 - 08:14 PM

QUOTE(Anja88)
QUOTE(*pikica*)

Noup...Sem narobe razumela. Sem misla da si ga dejansko udomačila in da ga imaš doma ter da ga ti hraniš-ne občasno recimo pasje brikete al pa kaj takega....

Nekaj takega kot sosed ki si je zaželel ujeti sinico in jo imet v kletki-na tak način sem jo razumela.

pol pa sori. 8) se opravičujem. wink.gif
ne, ne, tako pa ga ne mučim...ježki lepo svobodno živijo in pohajkujejo okoli naše hiše.

joj, pikica, ne bit na handle.. laugh.gif
  • 0
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users