Koliko je potrebno, da vam zmeša glavo?
Posted 05 January 2005 - 02:20 PM
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name
Posted 05 January 2005 - 03:12 PM

Posted 05 January 2005 - 05:44 PM

Se popolnoma strinjam :thumright:
Posted 06 January 2005 - 01:09 PM
Samo, ko se tak malo zamislim... Ni prav žalostno, da včasih ti nekdo takoj zmeša glavo, medtem, ko pa se včasih kdo prav trudi ti zmešat glavo, pa ne hasne. Recimo, en tip ti je lahko prav ok in vse, ampak ti ne zmeša glave, torej sploh te ne pritegne, niti malo. Menda je res nekaj na kemiji.

Posted 06 January 2005 - 04:06 PM
Lohk se en še tok trudi pa ne bo nič. Sej skoraj vsak je to doživel tako ali pa obratno

Pač ne privlačimo se vsi in še bolš je tako!

Posted 08 January 2005 - 02:40 PM

Res je nekaj na kemiji, ne vem kaj bi lahko bilo drugega.
Posted 11 January 2005 - 08:26 PM

Recimo, moj fant,.... poznama se že od malega,.... pa je iskra preskočila komaj pred štirimi mesci,....
Sanci, ne le kemija,.... tudi fizika,.... če gledamo z vidika privlačnih sil.

I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Posted 11 January 2005 - 08:53 PM

Posted 13 January 2005 - 06:13 PM
Formula ljubezni se itak začne pri razumevanju in prijateljstvu,...
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Posted 14 January 2005 - 03:37 PM

em.....tega verjetn v naprej res nemoreš vedeti....sam....hm...kako se da mešati ljubezen in pravo prijateljstvo?
lahko mešaš mamo in prijateljstvo?....hm....
pomoje ne....pri starših je tko...lahko so ti zaupniki, lahko so ti dobri starši...ampak mama nikol nemore bit prijateljica....

pr ljubezni pa tudi.....če je to pravo prijateljstvo s fantom...s katerim lahka preživiš ure in ure in se pogovarjaš prej v vseh problemih se z njim veseliš, jočeš potuješ...smeješ....ljubezen neobstoji.....ker pri vsaki dobri vezi je malo distance in kakšna drobna skrivnost...med pravimi prijatelji je pa ni!
pridni bit
kimKiIzkoriščaGužvoPaDaMalemuLubčka
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja

Posted 14 January 2005 - 07:22 PM
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Posted 14 January 2005 - 11:15 PM
Vsak otrok ima drugačen odnos s starši, staršem in v enih primerih je možno, da ti je mama prijateljica, nekaterim je celo najboljša. Ne vem zakaj to ne bi bilo logično.... Res je, da so ti lahko zaupniki, samo nekateri mami zaupajo več kot bi prijateljici. Normalno da ne greš z njo žurat, ampak veliko stvari pa lahko opravljata skupi. Poleg tega pa ne meriš prijateljstva po temu s kom žuraš, ampak koliko lahko dejansko osebi zaupaš, nanjo računaš, koliko ti pomeni. In ko ti lahko še vsak prijatelj obrne hrbet, ti je starš ponavadi ne... Izjeme so seveda in na eni in na drugi strani, samo čisto smiselno se mi zdi, da ti je lahko mama prijateljica...
Full je težko govorit o vsem tem, ker smo si ljudje tok različni, imamo drugačen pogled na stvari, drugačen odnos do ljudi, ...
Zato tudi menim, da lahko včasih partnerju zaupaš še več kot prijateljici. Samo to je od vsakega posameznika odvisn. Ampak meni osebno v življenju več pomeni partner (ne vsak seveda, ampak tisti za katerega veš, da je pravi), saj nameravaš z njim preživeti življenje in on te mora resnično imeti rad takšno kakršna si, z vsemi muhami, ki jih imaš. To pa po moje pomeni resnično ljubiti...
Samo vsak ima pač svoj pogled na življenje, prijateljstvo, ljubezen... zato pa se lahko o temu pogovarjamo tukaj

Posted 15 January 2005 - 03:16 PM
Ampak ponavadi je tako (če so starši in otroci "normalni"-no, vsakdanji), da mama pa hčerka NE moreta bit nekak NAJBOLJŠI prijateljici.... Ne vem, no,....
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Posted 15 January 2005 - 10:11 PM
Posted 16 January 2005 - 05:01 PM
em.....tega verjetn v naprej res nemoreš vedeti....sam....hm...kako se da mešati ljubezen in pravo prijateljstvo?
lahko mešaš mamo in prijateljstvo?....hm....
pomoje ne....pri starših je tko...lahko so ti zaupniki, lahko so ti dobri starši...ampak mama nikol nemore bit prijateljica....

pr ljubezni pa tudi.....če je to pravo prijateljstvo s fantom...s katerim lahka preživiš ure in ure in se pogovarjaš prej v vseh problemih se z njim veseliš, jočeš potuješ...smeješ....ljubezen neobstoji.....ker pri vsaki dobri vezi je malo distance in kakšna drobna skrivnost...med pravimi prijatelji je pa ni!
hmmm tukaj pa se nebi popolnoma strinjal s tabo KIM,meni je moja "mami" v prvi vrsti mami

lp
Posted 21 February 2005 - 11:23 PM
luknjice v ličkih ko se smeje itd... pa sm pečena

Posted 22 February 2005 - 11:31 AM

jz sm pa popolom obratna... težko da mi je kdo zmešal glavo s čimerkoli...
...potem je prišel moj dragi

hja s čim mi je zmešal glavo... z vsem! ni določene stvari ki mi bi bla bolj ušeč na njemu kot kšna druga. Pač cel je krasen

Posted 27 February 2005 - 07:44 PM

jz sm pa popolom obratna... težko da mi je kdo zmešal glavo s čimerkoli...
...potem je prišel moj dragi

hja s čim mi je zmešal glavo... z vsem! ni določene stvari ki mi bi bla bolj ušeč na njemu kot kšna druga. Pač cel je krasen

Posted 19 March 2005 - 12:28 PM
Na enem, ki mi je ze od nekdaj vsec, so mi vsec prav te jamice, pa celotna postava ( visok pa temen

Ampak to je bolj vizualno.
Drugace me pa obrne, ce se da o vsem pogovarjat in ce mi postreze s kaksno infromacijo, ki je zame nova in si vzame cas, a mi razlozi na prijeten nacin. Mmmm rada mam tipe z "mozgani"

Posted 19 March 2005 - 01:59 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users