"HOME MADE" MASKE ZA LASE
Posted 29 May 2006 - 07:43 AM
Imate kakšne domače recepte za maske za lase? Jaz dodajam tega:
Za sijoče lase, za nego pred poletjem
- dva rumenjaka
- pol stisnjene limone
- nekaj kapljic olja (mandljevega, papajinega...)
dobro zmešaš in pustiš na laseh 30 min. Jaz lase potem sperem s tole domačo zadevico ki je super za lesk in za zdrave lase:- 2 jedilni žlici kamilic preliješ s šalico vrele vode, pustiš 10 min, precediš
- dodaš kozarec mineralne vode z mehurčki in lase po končanem umivanju (se pravi cela procedura, 2x pranje + balzam oz. kakor to ponavadi počnete) lase poliješ in ne spiraš!
Meni sta ti dve maski super!
Posted 29 May 2006 - 10:40 AM
in a je že katera slišala za tole foro s hladno vodo, da zadnje izpiranje(samo lase, ne lasišča)nardiš s ful mrzlo vodo, da se bojo lasje sijali. A je kej znanstvene podlage na tem?

(jst si jih, razen shiny kurje kože naslednjih pet minut me ni doletelo nič pretresljivega

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 29 May 2006 - 10:49 AM
Ne uporabljam pa naravnih mask, ker lasje po njih niso dovolj gladki ... manjkajo kloridi ali metasulfati, ki so zame nenadomestljivi. Si pa v skoraj vsako 'umetno' masko vmešam nekaj žlic ekstra deviškega olivnega olja.
Posted 29 May 2006 - 11:12 AM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 29 May 2006 - 11:13 AM

Posted 29 May 2006 - 03:17 PM

Posted 29 May 2006 - 03:45 PM

Nekak tak, ja.

Posted 29 May 2006 - 04:19 PM
trenutno nimam časa da bi se neki razpisala, bom ju3 ko bo čas

Drugače pa meni nardi ful lepe in sijoče in extra gladke lase naslednje.. zmešaš vrček piva z 2 žlicami olivnega olja.
Naneseš na lase in počakaš 20 minut, potem si lase normalno umiješ.
Ko sem prvič sprobala, nism mogla verjet da so to moji lasje.. FUL gladki in sijoči :love4:
Pablo Picasso
Posted 30 May 2006 - 04:12 PM
Jaz si tudi velikokrat v maske umešam olivno olje in obvezno eno vlko žlico medu.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 May 2006 - 04:20 PM

Posted 30 May 2006 - 04:22 PM
Ne, nič ni lepljivo in se krasno spere.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 30 May 2006 - 04:26 PM

Posted 30 May 2006 - 04:32 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 30 May 2006 - 04:32 PM

anaa, sej samo konice. Do lasišča pri meni hladna voda ni šans da pride blizu

Posted 30 May 2006 - 04:36 PM
in a je že katera slišala za tole foro s hladno vodo, da zadnje izpiranje(samo lase, ne lasišča)nardiš s ful mrzlo vodo, da se bojo lasje sijali. A je kej znanstvene podlage na tem?

Men to frizerka vedno svetuje - izpirat si lase s čimbolj hladno vodo, kot lahko preneseš.
Posted 30 May 2006 - 04:41 PM

Posted 30 May 2006 - 05:03 PM
Sem pa imela gor skoraj vse - od limone (koščki limone so kar ostali gor), piva (nič posebnega), lipovega čaja (malce otrdi lase, odvzame lesk), rumenjaka (ni šel dol z las) itd.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 30 May 2006 - 05:26 PM

pol pa nič!

Posted 30 May 2006 - 06:47 PM

Bi maj gest.

Posted 30 May 2006 - 06:53 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users