Koliko vam pomenijo poljubi?
Posted 14 May 2006 - 12:17 PM
V srednjem veku so baje princi s poljubi oživljali Sneguljcice.
V clanku piše, da je poljub eroticno razkošje, ki je temelj cudovitega sexa. Poljub lahko veliko pove o ljubimcih. Pove vec kot tisoc besed, le razumeti jih je treba. Prvi poljub ostane v spominu ponavadi dlje casa kot pa prva spolna izkušnja.
Ženske v vecini veliko vec stavijo na poljub kot neizogibno in tudi velikokrat edino sestavino spolne igre, medtem ko so moški žal sposobni spolne igre brez poljuba.
Poljub je preprosto neponovljivo custvo. Je zdravilo za dušo in telo, ki stane tako malo, a daje zelo veliko. Je velikokrat globje custvo in intimnejši kot sam seks, zato ga nekateri štejejo za hujšo obliko spolne prevare. Ko se partnerja poljubljata, ponavadi razmišljata drug o drugem, ne pa o skrivnih ljubimcih.
Zanima me, kaj o poljubu mislite vi, kako ga doživljate in kaj vam pomeni. Sam sem velik romantik... nepopravljivi..., zato mislim, da bom ob prebiranju vaših odgovorov zagotovo užival ob branju
Poljub je pismo v kuverti ustnic....
najlepše ga je izrociti ustno. 8)

Posted 14 May 2006 - 12:50 PM
ko sm pa spoznala zjšnga fanta se je vse spremenil! najprej se nikakor nisva mogla ujet in sva se zato mogla oba mal potrudit

men je lepo

Posted 14 May 2006 - 12:52 PM
Posted 14 May 2006 - 06:07 PM

Stari modreci pravijo, da ako se poljubljaš z žensko in le ta zapre oči in razširi ustnice....hkrati razširi še ene ustnice...

Posted 14 May 2006 - 08:51 PM

Posted 14 May 2006 - 09:04 PM
Poljub je nekaj zelo lepega, a ga moras deliti z res pravo osebo. To ko "zaserjes" z nekom ko ga sele nekajkrat vidis, in samo zato ker je hud ali ker si na zurki/v diskacu, je kr nekaj! To je sam za to, da reces, uhhh s kerim hudim tipom sm se lizala. (drugo je ce mislis potem se nadaljevat z njim).
Posted 14 May 2006 - 09:08 PM

Posted 14 May 2006 - 09:24 PM
S tem se absolutno in oh in sploh strinjam.
Meni poljub pomeni ogromno. Zagotovo bolj intimen kot seks. Sama pri sebi opazim, da se s fantom, s katerim sem trenutno (in v katerega sem absolutno najbolj zaljubljena), najraje poljubljam. Poljubljava se kot nora..... da naju ustnice pečejo. Pa bi kar še in še. Poljub je tisti, s katerim osebo začutiš..... Ko se poljubljam z njim, se tudi nekako najbolj počutim združena z njim (še bolj, kot pri seksu). Veliko mi tudi pomeni tudi, da se zna tako dobro poljubljat - prevladuje predvsem divje, strastno poljubljanje..... občasno pa paše tudi nežno ljubkovanje. Ni bolj duhamorne reči, kot to, ko ti kdo odpre usta, potem pa ti zdaj po njegovem gobcu rovari..... what?!
Opazim pa tudi to - da je količina poljubljanja velikokrat obratnosorazmerna z dolžino trajanja določene zveze - da se v splošnem pari dlje so skupaj, manj poljubljajo. Jaz upam, da se to pri nama ne bo zgodilo, no.

.
Kako fajn ko ne rabis isto pisat.Si ti ze vse povedala.
Posted 14 May 2006 - 09:28 PM
Posted 14 May 2006 - 09:33 PM
Morm rect da mam kr ene par slabih izkusenj kar se poljubljanja tice in ga zato poslednico ne maram glih...ne maram no...pac tisto dolgo zalizvanje mi je fulll mim.
dejansko se mi je veckrat zgodil da so mi tipi porinl jezik do grla in pol neki na hitr sm pa tja kt da bi miši lovil al kaj in to je tak turn on, da se vam sanja ne. In pol kjub temu da ga upozoris te ne jebe pet posto. No in zdej mam kr tak mal cudn feeling ucasih in se fulll ne morm dolg jezickat ne vem zakaj...kr zdolgocasm se ..ne vem...ok mogoce na zacetku ampak kasnej pa nikakor ne morm...sm navajnja bol tistga izi lupckanja..se iz dolge zveze..pa mi je ful bedno to, da je to tko

sj na zacetku je ful dobr, lahko poljub bol zrajca kokr kar koli druzga ampak pol k pa nism vec tis ful zalublena...on pa se vedno..je pa tko mal bedno tut zanjga ker sm tko "hladna".
Posted 14 May 2006 - 09:37 PM

Posted 14 May 2006 - 09:42 PM
Ce pa nisi v nekoga zaljubljena, pa je boljse da prekines zvezo in ostaneta samo prijatelja. To kar zenske delamo, da smo z nekom, samo zato da imamo nekoga ob sebi, je totalna bedarija!!! Jaz sem tudi bila prej taka, pa sem rekla da tako ne bo slo vec.
Ko pa spoznas res tistega "tapravega" pa je cisto drugace. In kar se poljubljanja tice in ostalega.
Posted 14 May 2006 - 09:47 PM
podpis. jaz brez poljubljanja enostavno ne bi preživela.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 May 2006 - 10:03 PM
ni človeka k bi se poljubljal tok slabo d nebi njegov poljub nikogar osreču!
To si pa toook lepo povedala.

Me je pa napeljalo na naslednje razmisljanje:torej ne moremo reci, da se nekdo slabo poljublja, ker vsak ima svoj okus, a vseeno, kaj narediti, ce vam je recimo tip noro privlacen-tako po izgledu kot po karakterju, pa se ne poljublja tako kot je vam vsec.

Posted 14 May 2006 - 10:31 PM
Posted 14 May 2006 - 10:42 PM
podpis. jaz brez poljubljanja enostavno ne bi preživela.
me too, me too

Posted 15 May 2006 - 07:48 AM
ne bi se strinjala s prvo trditvijo, torej s tem, da NE moremo reči, da se kdo ne poljublja slabo. MENI se lahko poljublja slabo. sodim pač iz sebe in lahko rečem, da mi poljubljanje nekoga pač ni všeč ali da mi ne paše (bodisi ritem, da se preveč slini, da kar zariva nekam jezik v moja usta brezveze, ipd ... ). to, da meni ni všeč, kako se kdo poljublja, je moj okus. exactly. če govorimo splošno, bi se pa lahko potencialno strinjala s tem, da se bosta že našla dva, ki se bosta zadovoljivo poljubljala.

k drugemu delu: hmmmm, poskusla bi z njim ujet nek ritem v poljubljanju in se malo prilagajat. če bi še zmeri našla kaj resnično iritirajočega (prekomerno slinjenje, ipd ... ), bi pa pač rekla, da tko ne gre. isto mi je pri seksu: s komer se ne ujamam pri seksu, ne more biti moj partner.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 May 2006 - 08:03 AM

zdej pa ko sem z mojim, je fuuul dobro, ker ima res noro dober občutek za poljubljanje, zna bit hkrati nežen in strasten,

res je hudo dobro, čist meni pisano na kožo.
Posted 15 May 2006 - 12:38 PM
Drugo pa: aha, torej, a bi bili potrpezljivi z njim, se njemu prilagajali, ga poskusili nauciti nove tehnike ali bi ga pustili samo zaradi tega?
Posted 15 May 2006 - 12:45 PM
To je spet odvisno od primera. če imaš ti nekoga samo za zabavo, za zadovoljevanje svojih potreb, pol vsekakor nimaš volje tega človeka spreminjat po tvoji meri, ampak poiščeš nekoga, ki ti že takoj ustreza. Če je pa vmes zaljubljenost, ljubezen in neka globlja naklonjenost, potem je pa logično, da se potrudiš prilagajat in tudi partnerja nekak malo po svoje usmerit.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users