Stvar je sledeča. Rastejo mi vsi štirje modrostni zobje, od tega sta spodnja dva problematična, ker sta zelo velika in mi nekak skupaj tiščita ostale spodnje zobe. In ker bi pač rada obdržala perfektno linijo svojih zob

A moram posebaj poudarjat, da me je na smrt strah? Pri zobarju sem bila že pred ene tremi tedni, pa še kar neprestano razmišljam o tem, čeprav sem naročena na ponoven pregled šele čez dobrega pol leta. Vedno sem imela izredno lepe zobe, do sedaj imam samo eno minimalno polovično plombico, nikoli nobenih problemov ... in mi je totalen šok, da mi bodo izpulili kar dva zoba. Sem že milijonkrat slišala, češ kako zelo to izdiranje boli in da je vse skupaj pravo mesarjenje itd. Uglavnem zanimajo me Vaše izkušnje z izdiranjem modrostnih zob ... vem, da so bolečine precejšnje po izdiranju, ko se vse skupaj celi in tako dalje, ni mi pa jasno, če tako zelo boli tudi med samim izdiranjem? Vem, da dobiš pač injekcijo (anestetik) ki ti tisti predel omrtviči in zdej ne vem v kolikšni meri to zares pomaga? Verjetno samo izdiranje kljub zadevam proti bolečinam ni čisto neboleče, ane?
Zelo bom vesela vsakega odgovora!