Trgovine za živali
Posted 13 March 2006 - 08:23 PM
Posted 13 March 2006 - 09:11 PM
Sama lahko dve skrajnosti poudarim.
ZOO center Tukano Maribor:
Ocena od ena to pet - ena.
Katastrofa. Živali so natlačene, nimajo vedno na razpolago sveže vode. Nimajo ustrezno velikih kletk. Nikoli niso lepo ščiščene kletke. Žagovina je vedno polulana in že čisto napivnana. Zajčki nimajo sena. Skupaj je po več hrčkov za kar vsak ve da ni primerno, ker se tepejo. Grozno vglavnem. Hrčki se plodijo sploh ni poskrbljeno za ustrezno ločevanje živali. Da ne govorim o pripomočkih, ki jih praktično sploh nimajo. Res nevem, kaj bi se zoper tega dalo ukrenit.

Tootic v Mercator centru MARIBOR
Ocena od ena do pet - pet.
Ful majo lepi odnos do živali. Živali majo vedno sterilno ščiščene kletke - posledica tega je, da nikoli ne smrdi. Živali so ločene. Imajo vedno dovolj žagovine, sena in vsega kar rabijo. Imajo tudi vsak svojo kletko. Dovolj velike bivalne prostore. Vglavnem res pohvale vredno!
Posted 14 March 2006 - 02:56 PM
Ocena: -1 (na lestvici od 5-1)
Posted 14 March 2006 - 04:03 PM
Vem pa za Ljubljani za živali v Mr.Pet-u v BTC-ju je ful lepo poskrbljeno. Men je o.k. tudi trgovina Zoo Price in pa Ameba pri Šubičevi gimnaziji. V teh dveh tudi največ kupujemo.
Posted 15 March 2006 - 04:35 PM
Ja, je kar solidno. Jaz sem ene parkrat samo zaradi enih puhastih zajčkov hodla tja..... sem jih prišla malo gledat. Srce se mi je topilo poleg.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 March 2006 - 05:27 PM
Ja, je kar solidno. Jaz sem ene parkrat samo zaradi enih puhastih zajčkov hodla tja..... sem jih prišla malo gledat. Srce se mi je topilo poleg.

A maš kartico ugodnosti?
Posted 15 March 2006 - 10:41 PM
Ne!

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 March 2006 - 09:13 AM
Ne!

.
Na blagajni prosi zanjo in ti jo bojo naredili.
Posted 16 March 2006 - 04:28 PM

Posted 16 March 2006 - 05:45 PM

Nimam pojma, kartico mi še delajo. Če katera ve naj napiše.
Posted 17 March 2006 - 08:21 PM
Ocena: -1 (na lestvici od 5-1)
Joj JA! Kriza. K nam je nekrat prišel škorpijon. (gozdni) in nismo ravno vedli s čim bi ga hranli .. okej vemo pač vsi da si rastlinojed ne. Pa je šla mami v HOBI v Hočah in je pač vprašala kaj bi blo primerno. Kaj kupit. In ji je ona tam svetovala, da naj mu korenček nastrgamo. Pa saj nemoreš vrjet. Inšpekcijo bi jim poslala, če bi blo v moji moči.

Posted 17 March 2006 - 08:31 PM

Posted 10 May 2006 - 09:14 AM
Ne!

.
Na blagajni prosi zanjo in ti jo bojo naredili.[/quote]
A si si zrihtala kartico?
Posted 11 May 2006 - 07:54 PM
pa jim gre kr dober kakor sm vidla.zajcki majo ful prostora,za jest do konca,cisto je,...edin kaj je,da majo steklen dom.mal cudn je ko vsak gleda in po stekli trka,sploh pa otroci.drgac pa kr cool.nism pa se v drugih trgovinih gledala,kr itak pri enim kmeti kupujem zajcke.
Posted 01 July 2006 - 11:46 AM

Posted 23 April 2007 - 11:51 AM
Posted 23 April 2007 - 12:10 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 April 2007 - 05:10 PM

Posted 23 April 2007 - 07:52 PM
Prijava na veterinarsko inšpekcijo. Lahko jim kar po mailu pošlješ link do strani. še bolje pa če greš sama tja vidiš kako je stanje in pokličeš vet. inšpektorja.
http://www.vurs.gov.si/

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users