Jump to content

Photo

Napišite nekaj lepega o osebi nad vami :)

• Please log in to reply
25 replies to this topic

#1 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 09 March 2006 - 10:03 PM

No da vidimo kolk se mamo kej radi...napišite pač kaj lepega o osebi nad vami smile.gif
  • 0

#2 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 March 2006 - 10:06 PM

Colt ... hmm ... rekla bi, da premoreš zdravo mero samozavesti, si zelo svobodna duša, ki vedno in povsod misli z lastno glavo, mislim, da ne prenašaš dobro tuje avtoritete (kar štejem pod dobro). Mislim tudi, da si zelo razmišljajoča oseba, rad se poglabljaš v zadeve, ki drugim mogoče niso tako pomembne, zato pa ti najdeš v njih globlji smisel. Imaš tudi dober čut za pravičnost, si precejšen patriot in se zavedaš svojih korenin.

A sem kej zadela?

P.S. Zelo dobra tema.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 09 March 2006 - 10:24 PM

Dilema

Super punca s trezno glavo in pravo mero samozavesti. Zelo se mi dopade njeno razmišljanje. Izžareva veliko pozitivne energije in življenja. Sicer pa vedno pripravljena pomagati z nasveti in izkušnjami, ki nam vedno pridejo prav. Poleg tega pa še prijazna, duhovita, luštna,...daje neko toplino. Všeč mi je.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#4 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 09 March 2006 - 10:27 PM

QUOTE(DiLeMa)
Colt ... hmm ... rekla bi, da premoreš zdravo mero samozavesti, si zelo svobodna duša .....

No, verjetno. Vem kaj znam in vem kaj ne znam oz se zavedam svojih plusov in minusov. Lahk pa rečem da se pravzaprav odlično počutim v svojem tigrastem kožuščku 8)

,
QUOTE(DiLeMa)
ki vedno in povsod misli z lastno glavo, mislim, da ne prenašaš dobro tuje avtoritete (kar štejem pod dobro).

Kar se tiče avtoritet....sem precej pristaš kompromisov. Ok, v vojski si sicer velikokrat ''pod komando'' ampak nekje v podzavesti ti je jasno, da ti bo morda povelje nadrejenega rešilo rit. Zato se recimo takšnemu sistemu ki ima svoj smisel z lahkoto prilagajam. Sicer pa...če vem da imam boljšo, učinkovitejšo idejo...jo bom vsekakor uveljavil. Seveda na lep način, ne pa z ''galamo''. Kompromis in diplomacija velja biggrin.gif

QUOTE(DiLeMa)
Mislim tudi, da si zelo razmišljajoča oseba, rad se poglabljaš v zadeve, ki drugim mogoče niso tako pomembne, zato pa ti najdeš v njih globlji smisel. Imaš tudi dober čut za pravičnost, si precejšen patriot in se zavedaš svojih korenin.

Dejansko je samo ena stvar ki me lahko zares prizadane...in to je predvsem krivica. Dobim rdeče pike po fači....
Vsekakor sem velik domoljub, ljubim Slovenijo in vse kar to pomeni. Ni vedno lahko...ampak tako mi narekuje vest. Domovina je samo ena. Korenine pa imamo itak vsi, tako kot preteklost...ki je seme prihodnosti, če nam je prav ali ne.
QUOTE(DiLeMa)
A sem kej zadela?
P.S. Zelo dobra tema.
8) 8)
Ah seveda si...le kako ne, saj vem da na skrivaj sanjariš o meni twisted.gif tako kot Hentai seveda... twisted.gif twisted.gif

No, še par besed o tebi...zelo globoka osebica ki ko enkrat zares ljubi...ne neha in ne neha...stori vse za ljubljeno osebo, pa vseeno ohrani spoštovanje do sebe in se drži svojih načel. Si tudi glonokih nazorov in jeklene volje ko v nekaj zares verjameš. Nekje pod povrhnico pa ful nežna duša ki uživa v svojem svetu kjer lahkotno tečeš po jasah svoje duše smile.gif Fejst punca, takšne imamo zelo radi wink.gif
  • 0

#5 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 March 2006 - 10:33 PM

Uhh ... zdej pa lebdim pol metra nad tlemi. wink.gif

miss*sixty

Ne bom nič lepše pisala zato, ker bi hotela vrnit 'uslugo' ampak zato, ker mi je tala dečva blazno všeč. Najprej naj omenim, da ima izreden čut za sočloveka, zna odlično prisluhnit in vidi se, da ji res ni vseeno. Daje odlične nasvete in zna zelo dobro potolažit. Tudi če narediš še takšno bedarijo, zadevo obrne tako, da izpade na koncu vse skupaj hecno in nepomembno. Vsekakor ena tistih oseb, s katerimi se lahko pogovarjam ure in ure.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 09 March 2006 - 11:09 PM

Luštna ne-več-blondinka, ljubiteljica sarme, ki se ne izneveri štajerskemu poreklu in zato kdaj pride na forum "pijana ko pes na poroki" biggrin.gif, sicer dobrodušno klepetavo bitje in v veliko primerih diplomatka ob spopadih v kokošnjaku (forumu biggrin.gif).
  • 0

#7 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 09 March 2006 - 11:36 PM

Ja, nebodigatreba ne. biggrin.gif V glavnem zelo prijazen fantič, vedno pripravljen še stotič razložit kak se slikca prilepi na forum in druge računalniške piz******, malo len (v dobrem smislu wink.gif ), vedno lačen (ne sprašujte, kak vem biggrin.gif ), poleg vsega pa premore še veliko mero smisla za humor. (zdaj pa računam na kakšen ZS laugh.gif )
  • 0

#8 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 09 March 2006 - 11:38 PM

Sajk

Dobra in nežna dušca, ki se skriva v oklepu možačega in izzivalnega fanta. Večni provokator, ki uživa v svoji koži in kdaj pa kdaj skoči čez mejo, ampak nikoli z namenom, da bi koga užalil in prizadel. Sicer pa zelo stabilen, odločen, vedno stoji za svojimi besedami in jih brani ter se ne pusti zmesti. Zna tudi prisluhnit, rad pomaga in z veseljem naredi kakšno uslugo. Obožuje orožje, motor in gozdne gase ter redno hodi v fitnes ter skrbi za svoje telo in zdravje. Pošten fant. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#9 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 09 March 2006 - 11:57 PM

miss*sixty:
Bitje ki jo veseli računalniška umetnost, oblikovanke in DTP, ne mara posploševanja in stoji za svojimi besedami, brez dlake na jeziku. Blažja oblika fana režiserja Okorna, se je pripravljena skregat s človekom ki ga brez slabe vesti popredalčka k ostalim slovenskim režiserjem (koliko fig so vredni ne bi načenjal ...) in me je dejansko pripravila do tega da sem izbrskal Tu pa tam in ga tokrat pogledal twisted.gif
Rada slika naravo, sploh svojo psičko, s svojim sexy avatarjem pa meša glave mojim sodelavcem, ki vidijo MSN pogovorno okno, si zapomnejo njen e-mail in ji potem težijo po MSN twisted.gif twisted.gif

Michelle:
štajersko bitje ponočnjaške sorte, ki se ne naveliča poizvedovati o osnovah uporabe BBCode na forumu, vendar ne dvomim da ji bo reč slej ko prej prišla v kri biggrin.gif S smislom za humor, čeprav najbolj me je nasmejala pa s postom, kjer je čisto resno mislila - nekaj v smislu da si z diplomo politologije mali bog ali tako nekako ;) twisted.gif
  • 0

#10 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 March 2006 - 07:19 AM

Sajk
vedno me nasmeji smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#11 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24758 posts

Posted 10 March 2006 - 08:55 AM

Sonchika ...

ena prvih oseb, ki sem se zapomnila iz foruma... zelo uredu punca, vedno pomaga z nasveti in ima odlične smajlije v podpisih (vedno me nasmejejo).
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#12 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 10 March 2006 - 09:28 AM

Kami ... kolegica s faksa in prva iz tega kokošnjaka, ki sem jo spoznal v živo biggrin.gif Anime fan, zabavno bitje, ima pa tudi zelo vzpodbudne dimenzije tongue.gif
  • 0

#13 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24758 posts

Posted 10 March 2006 - 09:40 AM

Moj Sajki ...

En redkih ljudi, ki me že navsezgodaj spravlja v smeh s svojimi forami. Meni je fant z ODLIČNIM smislom za humor, simpatičen, zgovoren,...

Kot so pa že druge napisale ... veliko se prehranjuje (čeprav se mu ne pozna preveč), full priden v službi, ima rad motor, svojo pištolo CZ (ker mu P99 ni sedla wink.gif ) ... kaj naj rečem dečko na mestu!

IPB Image
  • 0

Put A Kilt On It!

#14 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 March 2006 - 10:10 AM

OT: a res rabte tak pocen ego boost? biggrin.gif

(pa brez zamere, to je bil moj prvi, edini in zadnji prispevek v to temo. wink.gif )

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#15 TAO

TAO

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 144 posts

Posted 10 March 2006 - 10:56 AM

No Špela ravno toliko si se vmešala, da lahko kaj napišem o tebi biggrin.gif

Meni se zdi Špela zanimiva, načitana, prijetna in pozitivna oseba. Ima zelo zanimive/drugačne poglede na svet in družbo. Všeč mi je način, kako zagovarja svoja mnenja.
Lahko rečem, da mi je v kar nekaj primerih odprla oči, da gledam še širše na svet kot sem prej.

Tako da Špelca samo tako naprej! Čeprav ti tema ni všeč biggrin.gif
  • 0
I have opinions of my own -- strong opinions -- but I don't always agree with them.
George Bush

#16 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24758 posts

Posted 10 March 2006 - 01:09 PM

Full dober podpis!

Sem se že parkrat nasmejala na ta račun!
  • 0

Put A Kilt On It!

#17 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 10 March 2006 - 06:46 PM

TAO:)

Zdi se mi pozitivna,prijazna in predvsem postena oseba,ker si speli tako odkrito povedala:)....pa seveda ima na tem forumu se zaenkrat malo "forumskih zvezdic" ampak nic skrbet-bos kmalu imela se vec zvezdic.......

veliko veselja na tem forumu:)

lp,urska biggrin.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#18 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 16 March 2006 - 04:15 PM

ursi,

vidim te kot prijazno in navihano osebo. Poveš stvari tako kot so in jih ne olepšuješ. Očitno si zmešana na...kaj je že to....neko japonsko ali kitajsko sranje (avatar in podpis) biggrin.gif biggrin.gif . Drugače pa...spomnim se za silvestrovo, ko smo bile ti, hudička in jaz same na forumu in smo ena drugo spravljale v dobro voljo. Tako da na podlagi tega se mi zdiš zabavna in tudi komunikativna.
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#19 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 16 March 2006 - 05:00 PM

----------------
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#20 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 16 March 2006 - 07:39 PM

Ej, punce, brez zamere, dejte prosim slediti temi. wink.gif Vse drugo si lahko poveste preko ZS. wink.gif

Hvala za razumevanje. biggrin.gif

Torej, naslednji forumaš naj napiše kaj o erchy.

P.S.: Vsi OT komentarji so bili izbrisani.
  • 0
IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users