moderator
Posted 24 February 2006 - 12:22 PM
Pod rubrika aktualno se mi zdi da se kar nekaj dogaja ... mogoče bi se lahko še več.
Samo kdo je pa ta moderator "katya" pa nimam pojma, saj sem že kar nekaj časa gor, pa ni ne duha ne sluha o gospodični.
Mogoče če bi se dalo koga drugega (če punca trenutno nima časa, bi bila pač dva moderatorja), ki bi mogoče malo več sodeloval.
Enaka pripomba leti na rubriko vsi o vsem.
No samo toliko v razmislek od soforumašice.
Posted 24 February 2006 - 12:26 PM

strinjam se s predlogom, ki ga je izrazila hentai.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 February 2006 - 01:01 PM

Posted 24 February 2006 - 01:01 PM
Posted 24 February 2006 - 01:25 PM

DiLeMi je blo pa pogledano skozi prste ko je tko fajn

Posted 24 February 2006 - 01:25 PM

Posted 24 February 2006 - 01:29 PM

Posted 24 February 2006 - 01:32 PM
v bistvu je mim, da en sam neki bere (če sploh), sam pa nič ne sodeluje v temah... uni ta zagrizeni na forumi bi se lahko mal angažiral in postal moderatorji, sam more bit en ki je tko kul (pa kolikor toliko "zrel"), ker ne more en pajac tam reda delat po temah, medtem ko bi bilo treba glih njega kontrolirat

Posted 24 February 2006 - 01:43 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 24 February 2006 - 01:46 PM

Posted 24 February 2006 - 01:48 PM
Kdor želi postati moderator in se za to počuti sposobnega in poklicanega naj napiše e-pisemce z razlogi za moderatorstvo na info@lepa-si.com.
Enako velja tudi če hoče kdo predlagati koga.
lp
Damjan
Posted 24 February 2006 - 01:53 PM
Posted 24 February 2006 - 02:16 PM
rubrika ljubezen in spolnost: jenna in moja malenkost (posedujeva dovolj teoretičnega in praktičnega znanja

rubrika aktualno tanjči (počasi vzhajajoča zvezda foruma si zasluži žezlo nad tako perečo rubriko kot je aktualno

rubrika vsi o vsem callista (tam odpira dosti tem in se mi zdi dost dejavna, da bi lahko tam delala red

Posted 24 February 2006 - 02:35 PM

Joj, a ste mene vzeli za "mušter"

hvala hvala
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 February 2006 - 02:42 PM

ja počaščena ni kaj

a nisem prevč pokroviteljska

Posted 24 February 2006 - 02:44 PM

Oo, jst sm tud počaščena, da si se name spomnla.

Posted 24 February 2006 - 03:33 PM
Pod rubrika aktualno se mi zdi da se kar nekaj dogaja ... mogoče bi se lahko še več.
Samo kdo je pa ta moderator \"katya\" pa nimam pojma, saj sem že kar nekaj časa gor, pa ni ne duha ne sluha o gospodični.
Mogoče če bi se dalo koga drugega (če punca trenutno nima časa, bi bila pač dva moderatorja), ki bi mogoče malo več sodeloval.
Enaka pripomba leti na rubriko vsi o vsem.
No samo toliko v razmislek od soforumašice.
Pridna Hentai za opozorilo!
Se pa strinjam, da tako pridnih in delovnih kot sta Sonchika in DiLeMa res ni veliko! POHVALE!!!
Se trudim, da bi se tudi sama navzela njune delovne vneme ... včasih žal zmanjkuje časa za vse!
S Špelinimi predlogi za moderatorje se strinjam, naštete se mi zdijo zelo primerne (so zelo dejavne, ažurne (še mene popravljajo

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 February 2006 - 03:42 PM
Posted 24 February 2006 - 04:46 PM

ja jst nima cajta bit cel dan na forumu (kot kakšni drugi

Posted 24 February 2006 - 05:03 PM
Uuuuu ja, jaz bi pa en razdelek o motorjih in en o orožju

Se sam hecam hehe ...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users