Jump to content

Photo

Naj revije??

• Please log in to reply
96 replies to this topic

#1 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 15 February 2006 - 02:05 PM

Katere revije kupujete in katere vas najbolj pritegnejo?

Jaz sem včasih kupovala Liso in Anjo, sedaj pa raje Evo in Lepa&zdrava pa tudi Vivo. Dobim pa tudi Gloss za prebrat. Ne maram pa Lady in podobnih revij.
  • 0

#2 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 February 2006 - 02:09 PM

Redno prebiram in kupujem (kupi moja mat, no biggrin.gif ) Gloss, Evo, Modno Jano, Gioio, Lepoto, Elle, Glorio, pa še kej bi se našlo. Včasih, ampak res zelo redko prelistam tudi Stop, Lady ali Novo.

Sem pa včasih kupovala tudi Cosmopolitan, ampak mi je postal strahotno beden.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 February 2006 - 02:13 PM

.
Revij praktično ne berem več. Nekoč sem občasno Evo, Cosmopolitan, Elle in Stop, ampak zdaj že kar dolgo ne.
Prebiram zgolj dnevno, resno časopisje. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 15 February 2006 - 02:26 PM

[quote=Jenna].
Revij praktično ne berem več. Nekoč sem občasno Evo, Cosmopolitan, Elle in Stop, ampak zdaj že kar dolgo ne.
Prebiram zgolj dnevno, resno časopisje. biggrin.gif

.

Sej so kr drag šport, jaz vedno, ko kašno kupim se zamisli, da bi s tem lahko kupila kaj drugega.
  • 0

#5 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 February 2006 - 02:29 PM

Zadnje čase stalno nekaj kupujem... ermm.gif Trenutno mi je najbolj všeč Elle in potem Gloss. Cosmo mi je že dolgočasen, Eva pa naravnost grozna. Včasih pa kupim tudi hrvaško Glorio - to je rumen časopis, ki je resnično na nivoju.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#6 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 February 2006 - 02:32 PM

QUOTE(sonchika)
Včasih pa kupim tudi hrvaško Glorio - to je rumen časopis, ki je resnično na nivoju.

Res je. Jaz jo tudi redno prebiram.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 February 2006 - 02:59 PM

V bistvu, ne berem kaj dosti revij... Če pa že pa Lady in se zraven zgražam nad neprofesionalnostjo... potem Liso, mi je dosti bolj všeč ... ostalo pa ... včasih sestrin KOZMO prelistam pa pri kaki frendici cčasih Smrkljo ali Cool. To je pa tut to..
  • 0
Viens, reste ici!

#8 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 15 February 2006 - 03:48 PM

Včasih sm Smrkljo, Cool al pa Frko...zdj pa, če mi ravno zapaše kšn Gloss al pa Cosmopolitan, Eva...drugač pa revij niti ne berem preveč.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 15 February 2006 - 04:08 PM

Jaz sem včasih redno kupovala Smrkljo, potem pa sem vidla, da je to stran metanje denarja, ker notri ne najdeš nič pametnega, tako da revij več ne kupujem...
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#10 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 15 February 2006 - 04:11 PM

ne kupujem več nobenih revij, ker so mi čist vse brezvezne
pri fantu edino preberem Vivo, aja pa Ono vedno prelistam
  • 0

#11 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 15 February 2006 - 08:51 PM

Redno kupujem Evo in jo na dušek preberem, Ona je tudi moje tedensko branje, pa včasih, 3x na leto Cosmo..
  • 0

#12 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 15 February 2006 - 09:14 PM

---------------------
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#13 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 15 February 2006 - 09:16 PM

------------------------------
  • 0

#14 lily

lily

sramežljivec

• Člani
  • 49 posts

Posted 15 February 2006 - 09:33 PM

Včasih sem brala Frko, Cool, Smrkljo, Lisa oops.gif (bila je poceni biggrin.gif ), Glorio, Misterije blink.gif , .. Trenutno pa ne kupujem nobene.
  • 0
*Look at me and I will smile, give me a kiss and I will fly. Look away and I will cry, say goodbye and I will die!*

#15 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 15 February 2006 - 09:46 PM

Kupovala sem Cosmota, ampak ga ne mislim več, ker ni nič pametnega notri. Rajš porabim tistih 800 sit na mesec za kaj druzga. biggrin.gif
  • 0
IPB Image

#16 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 15 February 2006 - 09:56 PM

Voguec biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#17 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 15 February 2006 - 11:06 PM

Jaz tudi ne berem več revij, sam tko še najbolj všeč bi mi bile Elle, Gloss, Cosmo, me pa zdaj full privlači National Geographic, sploh zdej k izzide še v slo različici.
  • 0

#18 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 February 2006 - 11:19 PM

Viva
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#19 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 16 February 2006 - 09:24 AM

Sem kupovala Cosmota pa kr hitro tudi nehala ermm.gif Zdaj še edino berem Mladino pri fantu in v knjižnici dnevno časopisje.
  • 0

#20 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 16 February 2006 - 11:05 AM

glamour,jolie,young miss
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users