Jump to content

Photo

Pripombe o sestavinah

• Please log in to reply
34 replies to this topic

#1 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 December 2005 - 12:45 PM

Dilema sorry k k teb pišm, sam nimam drgam, k sta obe temi zaklenjeni!!!! Sam men se pa ne zdi kul to. A vetse kok tem bo odprtih!! Sj to sploh nau pregledn!!! Pol bo pa kdo hotu kej prašat glede izdelka pa bo tko pisu k jz zdj kr notr pa tko ... to je loh v tednu več kt 100 oknčkov odprtih! A pa se splača za vsak izdelk novo temo odpret?!?!?!

Aja, pa recmo Dilema se je že zmotla, k ni napisala besedo 'sestavine' v naslov ... in pol, ko se bo kdo spravu forum pregledovat bo mel loh 3 naslove od te bioterm ... namest da bi točno vedu da je ena tema boterhm sestavine ena tema pa je od biotehrma kr tko,k se pač govori o njej kr tko. Kr vrjamm da bo kdo tud pozabu napisat 'sestavine' in... tko,jz bi nazaj unooo cry.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 December 2005 - 12:47 PM

QUOTE(rea)
dilema sorry k k teb pišm,sam nimam drgam,k sta obe temi zaklenjeni!!!! sam men se pa ne zdi kul to,a vetse kok tem bo odprtih!!sj to sploh nau pregledn!!!pol bo pa kdo hotu kej prašat glede izdelka pa bo tko pisu k jz zdj kr notr pa tko....to je loh v tednu več kt 100 oknčkov odprtih! a pa se splača za vsajk izdelk novo temo odpret?!?!?!

aja,pa recmo dilema se je že zmotla,k ni napisala 'sestavine' v naslov....in pol,ko se bo kdo spravu forum pregledvt bo eml loh 3 nalsove od te bioterm... ker vrjamm da bo kdo tud pozabu napisat 'sestavine' in... tko,jz bi nazaj unooo cry.gif

Rea isto jaz mislim pa nisem mela nikor za napisat ker je zaklenjeno! rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#3 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 December 2005 - 12:50 PM

Hja, meni je bilo prejšnje tudi bolj všeč. Je pa res, da so se začele sestavine ponavljati in sem tudi po nekajkrat ocenila isto stvar. Pa ko si kaj vpisal v iskalnik, ni nič našlo.
Tu bo pa vsaka stvar v svoji temi in bo tudi iskalnik kaj vrgel ven, ko bomo kaj iskali.
Pustimo zaenkrat tako, kot je, potem pa bomo videli, ali se obnese ali ne.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#4 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 December 2005 - 12:51 PM

Ja, v bistvu se tudi sama strinjam s tem. Jaz bi bila še najboilj za to, da bi bila ena posebna stran, kjer bi bili izdelki urejeni po abecedi in bi potem samo kliknil na tistega, ki te zanima in bi se ti odprle sestavine in opis izdelka ali pa bi lahko tudi sam dodal novega, ki bi se potem tudi notr uvrstil po abecednem kazalu.

Torej nič zahtevnega, samo malo bolj pregledno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 December 2005 - 12:52 PM

Ja DiLeMa saj to je res kul pa vse ampak veš kolko je to dela? ermm.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#6 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 28 December 2005 - 12:57 PM

Vse ob svojem času. Zaenkrat se bomo držali sistema, ki ga je Sonchika opisala. Je zagotovo pregledneje, kot da bi pisali vse v eno temo.

lp
Damjan
  • 0

#7 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 December 2005 - 01:07 PM

Jao ... jaz sem pa ravnokar odprla drugo temo o tej problematiki in zraven napisala blazno dolgo razlago. oops.gif Se opravičujem ampak ko sem začela pisat svojo temo, tale še ni bila odprta. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#8 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 28 December 2005 - 01:35 PM

Super poteza, odprtje nove izbe sam za sestavine.

Najboljsa mozna resitev brez namenske strani.
  • 0

#9 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 28 December 2005 - 01:40 PM

QUOTE(Piquet)
Super poteza, odprtje nove izbe sam za sestavine.

Najboljsa mozna resitev brez namenske strani.

Se strinjam! Moj glas že maš wink.gif
  • 0

#10 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 28 December 2005 - 02:24 PM

ok... še tuki bom napisala moj predlog... da so odprte teme pri sestavinah npr:
-pudri
-kreme za obraz
-kreme za telo
-kopeli/geli za tuširanje
-maske za obraz

ipd.

matr imam dober predlog IPB Image

• 0
Posted Image

#11 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 28 December 2005 - 02:26 PM

[quote=Tanjci]ok... še tuki bom napisala moj predlog... da so odprte teme pri sestavinah npr:
-pudri
-kreme za obraz
-kreme za telo
-maske za obraz

ipd.

Jep, imaš dober predlog. Kos e bo nabralo primerno število tem, jih bomo še enkrat ločili, zaenkrat pa še ne bi drobili zadev.

Hvala za idejo!

lp
Damjan
  • 0

#12 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 December 2005 - 02:27 PM

[quote=Tanjci]ok... še tuki bom napisala moj predlog... da so odprte teme pri sestavinah npr:
-pudri
-kreme za obraz
-kreme za telo
-maske za obraz

ipd.

ja, to sm tut js hotla predlagat smile.gif mal bolj bi se znajdl smile.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#13 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 28 December 2005 - 02:28 PM

no sam nej pa sonchika ne zapire takoj vsake teme, ko en napiše sestavine za en proizvod in ona pokomentira... je res neumno, da ne more nobena druga pol nč vprašat o zadevi, al pa povedat svoje mnenje rolleyes.gif
  • 0
Posted Image

#14 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 28 December 2005 - 02:57 PM

Še bolš bi bi pa poseben podforum za tole wink.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#15 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 28 December 2005 - 03:10 PM

QUOTE(TASH)
Še bolš bi bi pa poseben podforum za tole wink.gif

Jap, se skor strinjam...Pod prvima dvema izbama, podforum za sestavine.
In nato podforum za posamezne vrste izdelkov.
  • 0

#16 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 December 2005 - 03:12 PM

[quote=Tanjci]no sam nej pa sonchika ne zapire takoj vsake teme, ko en napiše sestavine za en proizvod in ona pokomentira... je res neumno, da ne more nobena druga pol nč vprašat o zadevi, al pa povedat svoje mnenje rolleyes.gif

men se pa zdi prou, da je tema zaklenjena, ko sonchika stvar oceni; s tem se izognemo brezvezarijam kot so: 'men je tut tale kul'/'kje si pa to kupla'/'kok pa stane'/'a je to za mojo tako pa tako kožo' .... /. ni druge ko mal po štacunah šibat! wink.gif lepo piše v naslovu ime izdelka in proizvajalca, sestavine ter ocena. res ne vem, kaj kle fali.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#17 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 December 2005 - 04:41 PM

Men se pa ta vprašanja še zdaleč ne zdijo brezvezna ... zakaj ne bi smel tudi forumovec pokomentirat, da mu je zadeva kul? Na tak način se sama še laže odločim za nakup in sem še bolj prepričana, da sem se prav odločila ... pa tudi o cenah je fajn kej izvedet in tako naprej.
  • 0

#18 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 28 December 2005 - 04:50 PM

Se strinjam z Dilemo, jst bi tut raje kakšno izkušnjo slišala, se človk pol lažje odloči, pa ful je zoprno, ker ne morš nč uprašat rolleyes.gif Ne vem zakaj ne bi smeli po tem, ko sonchika odgovori tut ostali komentirat ermm.gif mad.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#19 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 28 December 2005 - 04:55 PM

Pa še fajn bi se blo zment kako bi naslavljal teme...npr: Izdelek in v oklepaju proizvajalec al pa glih obratno wink.gif Pač rada bi, da bi blo tole čimbolj pregledno biggrin.gif
  • 0

- Buddha

#20 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 December 2005 - 04:55 PM

.
Jaz sem tudi mnenja, da se tema ne bi smela takoj zaklenit. Naj se zaklene takrat, ko se res začnejo posti v brezveze offtopic nabijat.

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users