Jump to content

Photo

Bosna in Hercegovina

• Please log in to reply
107 replies to this topic

#1 mimi

mimi

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 05 April 2006 - 09:42 AM

IPB Image

zanima me če kdo ve kakšne so možnosti za prenočišče v veliki kladuši ali imajo kaj in kakšne so cene?
  • 0

#2 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18636 posts

Posted 06 April 2006 - 12:03 PM

http://www.hotelkonak.info in http://www.hotel-sedra.ba

Zadovoljna?
  • 0

#3 mimi

mimi

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 06 April 2006 - 12:47 PM

ja hvala ti
  • 0

#4 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 31 October 2006 - 05:29 PM

Včeraj sem se vrnila iz 3-dnevnega izleta v Sarajevu ipd. Sarajevo je vsekakor vredno ogleda.

• 0

#5 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27693 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 December 2006 - 09:23 PM

QUOTE(Freya_ @ 31. 10. 2006 - 17:29) View Post

Sarajevo je vsekakor vredno ogleda.

Meni pa ni blo nevem kako všeč.
Stojnice na čaršiji so lepe in tista tam velika ulica naprej, drugo pa nič posebnega.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 28 August 2007 - 09:27 PM

Ojla, v kratkem se odpravljam v Sarajevo, po več kot desetletju, tako da sem že prav pozabila, kako je tam. oops.gif Grem za nekaj dni in me zanima, kaj naj si tam ogledam, kam naj grem, kje naj nakupujem itd. Sicer grem na obisk, ampak bi rada tudi še kaj drugega odnesla od te poti ... Any ideas? thanks.gif
  • 0

#7 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26266 posts

Posted 28 August 2007 - 09:28 PM

ena beseda: baščaršija biggrin.gif
  • 0

#8 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27693 posts

Posted 28 August 2007 - 09:37 PM

Mene je Sarajevo ful razočaralo, glede na to kolko so ga hvalili in mu peli slavospeve. In bureki so ogabni, ew.
Edino Čaršija je lepa, tista tlakovana potka blizu tiste đamije, ful lepo, ko pa se začnejo tiste stojnice se pokvari vtis. down.gif Mesto kot mesto pa mi ni nekaj.
  • 0
Pablo Picasso

• Guests

Posted 28 August 2007 - 09:55 PM

Aha, ok ... Hvala. Ma saj v bistvu grem res na obisk k ljudem, ki so me pač povabili, tako da nekih hudih pričakovanj glede samega mesta niti nimam. Bom pa malo šetala okoli, ni vrag, da najdem kaj zanimivega. smile.gif
  • 0

#10 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46251 posts

Posted 16 August 2009 - 10:20 AM

Mostar
IPB Image
IPB Image

Sarajevo
IPB Image
IPB Image

Neum
IPB Image

Medjugorje
IPB Image
  • 0

#11 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 16 August 2009 - 05:22 PM

Kalypso lepo da maš od povsod slikce. Jaz pa večinoma sploh nisem imela fotoaparata s seboj...
Drugače Sarajevo -sami fajn spomini, ljudje preprosti ( razen nekaterih vsiljivih uličnih prodajalcev) in prijazni (sva s prijateljico videli da prodajajo vročo čokolado v enem izmed lokalčkov (ful luškan).In greva noter naročiva čokolado, želeli sva pa tudi baklavo. Natakarica je malo čudno pogledala, ampak na koncu sva jo dobili. Preden sva plačali pa sva izvedeli, da v lokalu sploh nimajo baklave, ampak jo je šla natakarica iskat v slaščičarno samo za naju.) Hrana je dobra (mmmm čevapiiiii =) ). Cene pa če se prav spomnim nižje kot pri nas.
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#12 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46251 posts

Posted 16 August 2009 - 05:31 PM

Niso moje fotke. So iz TripAdvisorja. Jaz v večini teh držav še sploh nisem bila. laugh.gif wink.gif Tam ko so moje fotke tak imam zraven napisano, da so moje. smile.gif
  • 0

#13 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 16 August 2009 - 05:35 PM

Aja biggrin.gif
Meni je žal da nisem povsod vzela fotiča s seboj. Ker potem veliko stvari pozabim =/.
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#14 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27693 posts

Posted 16 August 2009 - 07:55 PM

Banja Luka je ful lepa. Sem bila junija s kolegico, ki ima dol stanovanje za umret (deset minut hoje do centra, hudo). Tam so najlepši tipi, kar sem jih jaz kadarkoli, kjerkoli videla, mislim da se bom kar preselila tja dol. Ženske so grde. Najboljša sirnica na svetu (ki stane nesramnih 2,80KM!)
V centru je strašno lepa cerkev, okoli nje pa so lesene klopce. Ponoči se prižgejo majhne lučke, sediš tam in gledaš v zvezde, skoraj pravljično. smile.gif

Malo so grde slike, moj netalent in grdo vreme. laugh.gif

IPB Image

IPB Image

Sicer pa nisem kaj dosti potovala po Bosni, bila v nekaj mestih in to je to. Enkrat naslednje leto grem na Balkan tour in vse prevozim.
  • 0
Pablo Picasso

#15 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28419 posts

Posted 16 August 2009 - 09:12 PM

Coco tista cerkev je res lepa, aprila letos sem bila v Banja Luki in se s pobom voziva malo naokoli, pricakovala nisva nicesar posebnega, potem se nama pa odpre pogled na ono cerkev. Sva bila oba like ohmy.gif
Vsec mi je bil tempo v kraju, ljudje si vzamejo cas, se usedejo na klop v parku in v miru poklepetajo, zauzijejo prigrizek. Sicer je pa Balkan na splosno balzam za mojo duso (bila sem v Bg, Sarajevu, Mostarju, Banja Luki). wub.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#16 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27693 posts

Posted 16 August 2009 - 10:53 PM

Ta cerkev je navzven za dol past, samo notranjost me je nekako razočarala. Ne vem, nekako moderno deluje, v tistem prizidku zraven moraš po stopnicah dol, da bi prišel v nekakšne 'kovinske katakombe', da bi prižgal sveče. Ni to to. In sama notranjost cerkve, ful razkošno, starinsko a hkrati moderno, hmm, kaj pa vem, enostavno ni bilo pravga filinga.
  • 0
Pablo Picasso

#17 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 17 August 2009 - 12:06 AM

Sarajevo je moje naaaajljubše mesto na celem svetu, sigurno <3 Mostar je isto čaroben; v Banja Luki še nisem bila.

Podpis pod _Planet_, ful si dobro napisala 'Balkan je balzam za mojo dušo', meni isto ej, ko bom velika bom živela v BG ali SA! Sej ne rečem, tudi ostale evropske prestolnice (tiste v katerih sem bila) so vse nekaj posebnega in lepe vsaka po svoje, ampak balkanska mesta imajo pa dušo, majkemi!
  • 0

#18 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28419 posts

Posted 17 August 2009 - 12:38 AM

Coco v cerkvi nisem bila, so ravno nekaj na veliko prenavljali/urejali okolico pa se sploh ni dalo priti zraven.

Freya se strinjam! yes.gif
  • 0

#19 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27693 posts

Posted 17 August 2009 - 12:15 PM

Jaz tudi bom živela dol, glede na to, da imam v vsakem selu po dva jebača. nene joke laugh.gif

Če ne bi bilo vsega tega sranja v 90-ih, bi bila Bosna zdaj čisto kul država. Narava je za dol past, vsaj tam na 'našem' koncu, samo kaj, ko vasi propadajo, ostane še par starčkov v selu, njive zarastejo in to je to.. Kasneje prilepim slike, če najdem kako lepo.
  • 0
Pablo Picasso

#20 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28419 posts

Posted 17 August 2009 - 12:58 PM

Oho Coco tell us more. biggrin.gif Hehe smile.gif

Po drugi strani mi je pa kolega, ki je delal dve leti v Sarajevu pravil, da so ljudje zadovoljni, da je vojna ustavila/upocasnila razvoj tezko/e industrijo/e v npr. Zenici, ker drugace bi bila danes zrak in narava nemogoca. Sem pa pred casom nekje brala, kako lepo se je Sarajevo pred vojno razvijalo in kje bi ze bilo danes, ce ga ne bi tako potokli. Jaa daj fotke! ;) Bom se jaz kaj poiskala pa prilepila.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users