So si pa vzeli tudi kar precej pesniske svobode pri scnenariju.
Meni je pa Elois huda. Je se dodatno potencirana, kot v knjigah, (in nerealna za tisti cas) ampak kljub temu zelo vsecna
Milo rečeno glede pesniške svobode. Prav jezna sem bila, ko so bistven dogodek (čebela) spremenili v neko mimo grede sceno. Tudi sama poroka in vsa drama okoli nje bi zato bila nepotrebna. Ampak zgleda, da se niso hoteli ponavljat s prvim delom, ko se par najprej poroči iz neke nuje (škandal) in potem razvije vsa svoja čustva. Definitvno ton takrat ni imel take etninčne raznolikosti. Tudi sami so povedali, da so v tej smerišli z zavedanjem o današnjem svetu.
Kar se Eloise tiče pa mora bit v tej seriji nekdo, ki poudarja neenakost med spoloma, drugače bi bilo čisto preveč pocukrano. Meni je všeč. Tudi, če jo potencirajo do skrajnosti. Me res zanima kako bodo njeno zgodbo razvil in upam, da ne bodo spet odtavali stran od scenarije, ker se že veselim vseh vragolij, ki ji jih bodo otroci ušpičili.
Aja izredno sem vesela, da so menjali igralko za Francesco. Izredno simpatično punco so izbrali in se njene zgodbe morda (poleg Benedicta) najbolj veselim, ker se me je res dotaknila. Zdaj naj samo še dobrega Michael-a izberejo pa bo sezona rešena