Kolegica je trenutno v precej slabem obdobju in potrebuje lahkotne filme, ki ti znajo polepšati dan ali pa kaj, kar paše v nedeljo popoldan
Tip Forrest Gump, Little Miss Sunshine, Away We Go ali kaj podobnega.
Prosila bi za predloge!
Posted 10 February 2016 - 12:31 PM
Kolegica je trenutno v precej slabem obdobju in potrebuje lahkotne filme, ki ti znajo polepšati dan ali pa kaj, kar paše v nedeljo popoldan
Tip Forrest Gump, Little Miss Sunshine, Away We Go ali kaj podobnega.
Prosila bi za predloge!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 10 February 2016 - 12:50 PM
About time
Julia&Julie
Love actually
Sleepless in Seattle
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 February 2016 - 01:03 PM
You've got mail
3 idiots
Posted 10 February 2016 - 01:07 PM
Marley and me
Life as you know it
Liste ''Feel good movies'' na IMDB-ju - http://www.imdb.com/.../tag/Feel-Good/
Posted 10 February 2016 - 05:24 PM
City Island.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 February 2016 - 09:10 PM
Marley and me
Neeee, jaz sem pri tem filmu tako jokala, da sem komaj živela.
Meni eden najljubših takih no brainerjev je Friends with benefits.
After all this time?
Always.
Posted 10 February 2016 - 10:31 PM
Posted 10 February 2016 - 10:40 PM
Meni pa serija Call the midwife
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 February 2016 - 12:43 AM
Posted 25 February 2016 - 01:21 PM
Meni pa serija Call the midwife
Joj meni je tudi bila všeč potem pa je kar naenkrat ni bilo več na RTVSLO. A so jo nehali snemat?
Meni je bila prva sezona serija Kud puklo da puklo blazno zanimiva in smešna.Sem se na glas smejala. V drugi sezoni so se pa že malo izpeli.
Za filme predlagam Pitch perfect 1 in 2.
Posted 25 February 2016 - 01:37 PM
Call the Midwife se snemajo, mislim da trenutno 5. sezona tece.
Posted 25 February 2016 - 02:52 PM
Hjoj, samo Pitch Perfect ne. Če je prvi še prebabljiv, je drugi samo slaba reciklaža prvega. Oba dolgočasna, da sem ob drugem kar zaspala zraven.
Posted 25 February 2016 - 04:18 PM
Posted 25 February 2016 - 04:45 PM
Posted 25 February 2016 - 06:36 PM
^ Meni tudi, pa SATC seveda. In Mad About You!
Poleg tega imam ful rada britanske humoristične, najboljši sta mi Keeping Up Appearances in My Family.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 February 2016 - 10:08 PM
Hjoj, samo Pitch Perfect ne. Če je prvi še prebabljiv, je drugi samo slaba reciklaža prvega. Oba dolgočasna, da sem ob drugem kar zaspala zraven.
Že trojko snemajo
Obvezno, če še seveda ni, mora kolegica pogledat film Intouchables (Prijatelja), zame najboljši francoski film.
Posted 25 February 2016 - 10:12 PM
Obvezno, če še seveda ni, mora kolegica pogledat film Intouchables (Prijatelja), zame najboljši francoski film.
Ja! Tudi meni je bil zelo všeč. Mislim, da sem prav na forumu dobila namig za ta flm.
Posted 25 February 2016 - 10:12 PM
Intouchables je super, ja!
Posted 25 February 2016 - 10:28 PM
Jaaa, both! Še na Dharmo in Grega sem se spomnila pa v povezavi z Jenno Elfman na ta film:^ Meni tudi, pa SATC seveda. In Mad About You!
Posted 26 February 2016 - 07:27 AM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users