Sem spada vse o tem, kakšni smo bili kot otroci, kaj nam je posebej ostalo v spominu, kakšne neumnosti smo počeli, kakšni smo bili (mi ali bratje, sestre, sorodniki, prijatelji....). Tema o vsem, kar se nam je dogajalo v otroštvu in se nam zdi vredno omembe

Jaz sem bila precej miren in sramežljiv otrok, zeeeeloooo navezan na starše

Se pa spomnim ene prigode iz srednješolskih let, mislim, da sem bila stara 14 let, ravno mi je začelo dobro dogajati, tipi pa vse to. Takrat sem šla s starši v Tunizijo in en večer smo šli malo v hotelsko restavracijo, kjer so imeli ples, glasbo... Ne vem kaj točno mi je začelo dogajati v glavi, da sem se nekaj strmala in šla gor, se vsedla pred sobo, kjer sem čakala, da pridejo starši (oni so imeli ključ). Oni so mislili, da sem šla na wc in ko me dolgo ni bilo, so me začeli iskati. Nista pričakovala, da sem šla do sobe, ker nisem imela ključa, tako da sta me iskala povsod drugje po hotelu, spraševala uslužbence, vodiča kje sem... Meni se ni dalo več čakati in sem šla nazaj dol, nakar zagledam starše pri receciji, mamo vso v solzah, očeta čisto prebledelega in zaskrbljenega (ravno so se mislili odpraviti na ulice me iskat), valda so bili čisto iz sebe, zaradi trgovine z belim blagom v Tuniziji, za mano so takrat skoraj vsi žvižgali (ker sem bila pač blond), nekdo je celo ponujal kamele zame... U glavnem, nikoli ne bom pozabila njunega zaskrbljenega pogleda, še danes me peče vest in mi je zelo zelo žal za tisto. Spomnim se, kot bi bilo včeraj.
Starejši brat je znan po tem, da je bil precej resen v otroštvu, kar malo preveč za svoja leta, ful odgovoren, verjetno je bila njegova največja lumparija ta, da je očetove copate vrgel v wc, ker je bil nekaj jezen in da je pred enim hotelom spulil ven rože in jih zanesel k mami

S tadrugim bratom sva dostikrat želela presenetiti starše, če so kam šli. Tako sem jaz recimo pri 6ih letih spekla piškote za njih (testo sem naredila iz jajc, moke in vode, nič drugega vmes

Pa brat je želel presenetiti mami tako, da je zribal tla (tako kot je včasih to storila ona) in jih potem premazal z "lakom za lesk", kot je to storila mami. Samo, da je namesto laka vzel nekaj drugega, ne vem kaj točno je bila tista tekočina, spomnim se pa, da se je po tleh potem vse limalo

Aja pa tepla sem se s sosedom, ko sem bila majhna. Ne vem točno zakaj, samo dostikrat smo se stepla za brez veze