Posted 14 November 2005 - 03:07 PM
Sej je bilo tle gor nekaj zelo dobrih tem, kjer se je na široko pisalo ... recimo o pomenu prijateljstva, razne dileme okoli splava, religije in podobno ...
Sicer so okusi, prav tako kot ljudje, zelo različni ... vendar pa je tale forum eden mojih najljubših, verjetno ravno zaradi zelo sproščenega vzdušja, ki vlada tle gor.
Forum splošno gledano nima tako veliko rednih sodelujočih, zato tudi ni takšnega števila zanimivih tem, kjer bi se razvile dobre debate ... je pa vzdušje tle gor zelo prijateljsko, sama imam občutek, da se med sabo kar nekako poznamo.
So forumi, kjer imam občutek, da je treba pazit na vsako besedo in tale vsekakor ni eden izmed njih. Moram reči, da ste mi ženske (in fantiči

) tle gor že dostikrat pomagali z odgovori na moja vprašanja, pa tudi nasmejete me redno.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.