injiciranje hialurosnke, colagena in itd -že v mladih letih
Posted 29 August 2010 - 07:35 PM
Kazali so, kako injiciranjo hialuronsko kislino pa vitamine pevki ashlee simpson (26let).
Na prvi pogled se mi je zdelo čudno, saj se ponavadi ljudje odločijo za take tipe posegov , ko dosežejo že določeno starost in so že vidne prve gube. Na kar so razložili, da gube niso fenomen , ki nastane čez noč, temveč to kar mi vidimo je le odsev določene starosti oz. določene mimike skozi leta. Npr. če bi jaz zelo pogosto nagubala čelo, bi čez 10 let imela zelo evidentne gube na predelu čela. Kar je povsem logično ampak osebno nisem na to nikol pomislila. Sploh pa nisem pomislila, da bi si človek dal injicirat določene substance že pred nastankom problema( oz. gub), z namenom, da bi do gub sploh ne prišlo oz. prišlo kasneje.
Če pretiravam, danes ko imam 23 in recimo nimam še gub, si dam injicirat toksino botulina na predelu čela, zato, da bi načeloma do gub na čelu sploh ne prišlo, saj skoz leta ne bi prišlo do kontrakcije in torej gube ne bi bile tako globoke in torej evidentne, ko bi jih imela 40-50 in itd. seveda, predpostavka bi bila, da to počenm kontinuirano oz. zelo redno.
Oz. če kolegena začne primankovati pri npr. 30. bi si pol jaz, začela to injicirat takrat, zato,(da v nekem idealnem svetu) do pomankanja kolagena ne bi nikoli prišlo in torej bi bila moja koža še vedno prožna.
Kaj mislite o tem? Ali je smiselno, začet s takimi posegi že v "rosnih letih", kot preventivo?
Posted 31 August 2010 - 07:09 AM
kar se pa tiče vitaminov, pa ne vem. Jaz si jih sigurno ne bi dala vbrizgati, gube gor ali dol. Staramo se vsi in tako je bilo in bo. Pa če si daš vbrizgat kar koli.
Posted 31 August 2010 - 08:38 AM
Posted 31 August 2010 - 08:49 AM
Posted 31 August 2010 - 08:58 AM
Nikol ne bom pozabla, ko sem enkrat v Belgiji sedela na vlaku in nasproti mene ena babica, ki jih je mogla mez cez 80 - vsaj - js sm celo pot gledala v njene roke, ki so ble tk fejst gubaste, da kaj takega se nisem videla, tanka koza, ven so se vidle zile, vse. Ampak te roke so ble tk noro lepe!!! Mislim, dejansko so govorile o njenem zivljenju, ki je blo verjetno polno trdega dela, pa si lahko predstavljas, kaj vse so dale skoz - stehanje grede, sivanje strgane obleke, bozanje vnukov, drzanje za roke z mozem, ki ga zdaj mogoce ni vec... skratka - rajs bi mela take roke, ko bom stara, kot pa neke negovane gladke, ki se jim vidi, da so umetne (ali obraz). Naj se vidi, kaj vse sem dala skoz.
Posted 31 August 2010 - 11:35 AM
Za primerjavo recimo ... Madonna pri svojih 50+ in Meryl Streep pri 60+. Za moje pojme Meryl Streep veliiiiko boljše izgleda, ker se zaveda, da ni več dvajsetletnica, Madonna pa očitno tega ne more prebolet.
Streepova je pridna uporabnica lepotne kirurgije.

Sicer pa je nam, ki smo mlade ful lahko pridigat o lepotnih popravkih. Drugo pa je, ko recimo pri 30+ začneš opažat, da se pa tvoj obraz ful hitreje in izraziteje stara kot obraz večine tvojih kolegic/kolegov. Seveda se takrat zasekiraš in iščeš žavbe, ki naj bi pomagale pri tem. Ker videz v današnji družbi šteje veliko. Oz. popravek - mladosten videz šteje veliko. Ker je kao odraz zdravja (tako fizičnega kot psihičnega), pa nasploh lagodnega življenja (če bi preživele celo življenje na njivi bi bile seveda precej hitreje zgubane, kot sicer).
Tako da lahko razumem, zakaj se nekatere ženske odločajo za te posege.
Zoprno pa mi je, ko se zanje odločajo dame, ki pravzaprav ne zgledajo slabo, niti nimajo veliko gub, se pa za operacije odločajo zato, ker stremijo k neverjetni popolnosti.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 31 August 2010 - 11:39 AM
Jaz večkrat začnem študirat kaj bi spremenila na sebi. In začnem pri eni stvari, nadaljujem pri dveh.. in končam pri petih. In na koncu se vedno odločim eh, sem taka ko sem, nič nebi spremenila..
The truth is, ljudje bomo VEDNO našli nepopolnosti na sebi, res vedno. Jaz že od nekdaj živim v prepričanju da moramo vse na sebi tudi sprejeti kot del sebe, pa magari je to kriv nos ali pa gubice. Kdo je rekel da so gubice kaj slabega? Zakaj bi morali vedno izgledati mladi... vsako življensko obdobje ima svoje pluse in brezveze da se borimo proti temu. Tukaj je par žensk ki mi izgleda ODLIČNO v svojih letih:
Ellen Pompeo, 41:

Kate Walsh, 43:

Sarah Jessica Parker, 45:

Posted 31 August 2010 - 11:55 AM
Tisti dnar za vse te posege in procedure pa bi jaz raje namenla za kaka zanimiva potovanja, izlete.. da maš nekaj od življenja

Posted 31 August 2010 - 10:09 PM
Jaz bom zagotovo v starosti šla na lifting oz pač nekaj glede teh gubic

Posted 31 August 2010 - 10:33 PM

Strinjam se z BK, tko zdej razmišljaš, k si stara 16. K si pa enkrat trideset al pa štirideset al pa petdeset pa ziher postaja neprijetno, ko opazuješ, kako koža ni več takšna kot je bila nekoč, kako se ti vedno bolj poznajo leta, kako pa RES nisi več mlad, čeprav se še vedno počutiš dvajset. Jst vem da bo mene to ziher pretreslo, nekak se ful bojim staranja pa vsega, pa to ne samo kot gube, ampak nasplošno, vse bolezni, pa to da ostaneš sam itd.
Pa za nas to še vedno ni nekako bistvenega pomena, sama s sabo se že nekako sprijazneš, ampak v Hollywoodu si pa skos pod drobnogledom raznoraznih medijev, paparacev, pojavljajo se članki o tebi, tvojih gubah, pač je pritisk fuul večji, zato je tut Hollywood tolk bolj obseden s tem.
Jst mam že zdej ful gub, pač ne starostnih, se pa ful mrščim oz. gubam čelo, SKOS, in se ful pozna tut če se sprostim. Pa tut pod očmi mam ful gubic. Pa pač okej, zdej mi še ni panike, vem pa da mi bo, ko bom prave starostne gube dobila. Čeprav vem da jih bom, pa jih ne mislim preprečevat, botoks pa to odpade, sam ziher me bo pa vseen mal prizadel pa šokiral.
After all this time?
Always.
Posted 01 September 2010 - 08:06 AM

Nincha, jaz sem ista kot ti, full se smejem, full imam obrazne mimike, pa stalno se pačim . . . in imam posledično kar nekaj teh obraznih, oz. smejalnih gub. In DA, me motijo. Ampak sem se ravno ta vikend dobila s svojo generacijo (31 smo), in sem prav opazovala, in imamo vse punce, pa fantje tudi - ne glede na vrsto kože (suha, bla bla) - vsi imamo smejalne gubice okoli oči, nekateri pa še okoli ust in pa na čelu. Čas človeka načne, tudi če full skrbiš in zdravo živiš, prej ko slej se gubice pojavijo.
Mene motijo, ampak vidim, da jim nihče ne more ubežati, in se zaenkrat ne sekiram (še) nekaj preveč. Mogoče se bom pa res nekoč odločila za nek poseg, mogoče ne; ampak puščam ta vrata odprta.

Vam povem pa še nekaj, da niso LE gubice to, kar 'postara' človeka, je tudi kako se počuti, obnaša, recimo tudi oblači . . . vse to prispeva k temu, ali človek deluje 'star' ali ne.
Streepova je pridna uporabnica lepotne kirurgije.

true.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 September 2010 - 08:41 AM

Posted 01 September 2010 - 08:43 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 01 September 2010 - 08:51 AM

Posted 01 September 2010 - 09:11 AM

Posted 01 September 2010 - 10:00 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 01 September 2010 - 10:05 AM
Posted 01 September 2010 - 10:14 AM

sem 3 x potrkala na les, pa preklicala... sicer pa itak nisem napovedovala, to najbolj in največ šteje!
Sicer pa, iz mojih misli, al iz foruma?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 01 September 2010 - 10:27 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users