Downloadanje filmov
Posted 04 September 2005 - 03:24 PM

Posted 04 September 2005 - 04:28 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 September 2005 - 04:34 PM
Sam to pa definitivno drži :thumright:
Ralph Waldo Emerson
Posted 04 September 2005 - 04:36 PM

Posted 04 September 2005 - 04:38 PM

Kako pa to? Kaj nisi imela dovolj userjev al kako?
Ralph Waldo Emerson
Posted 04 September 2005 - 04:40 PM
Posted 04 September 2005 - 04:42 PM
Ralph Waldo Emerson
Posted 04 September 2005 - 04:43 PM

Posted 04 September 2005 - 04:43 PM
Snel že na stotine reči, tako z DC++ kot s torrent clientom.
Posted 04 September 2005 - 05:18 PM
Ja sej kar se glasbe tiče, res vrže vse ven. Ampak ko sm zdownloadala dva filma, je bli en kr neki tretjega, tadrug pa je bil sinhroniziran v nemščini. Upam da bo ta, k ga zdej downloadam, pravi.

Posted 04 September 2005 - 05:30 PM
Ja sej kar se glasbe tiče, res vrže vse ven. Ampak ko sm zdownloadala dva filma, je bli en kr neki tretjega, tadrug pa je bil sinhroniziran v nemščini. Upam da bo ta, k ga zdej downloadam, pravi.
Saj imaš pri večini filmov komentarje in tam pogledaš - tam so dostikrat opozorila, če je film neveljaven, če je kaj drugega ali če je sinhroniziran. Tu pač skos malo tvegaš - meni tudi občasno potegne kaj sinhroniziranega. Potegni si najnovejšo Mulo, pa bodi pozorna na imena filmov (že v imenu dostikrat piše, kako je s stvarjo - predvsem sinhronizacija). Če ti pa dosti filmov noče kasneje vrtet, pa je morda čas za posodobitev kodekov.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 September 2005 - 06:18 PM
Saj imaš pri večini filmov komentarje in tam pogledaš - tam so dostikrat opozorila, če je film neveljaven, če je kaj drugega ali če je sinhroniziran. Tu pač skos malo tvegaš - meni tudi občasno potegne kaj sinhroniziranega. Potegni si najnovejšo Mulo, pa bodi pozorna na imena filmov (že v imenu dostikrat piše, kako je s stvarjo - predvsem sinhronizacija). Če ti pa dosti filmov noče kasneje vrtet, pa je morda čas za posodobitev kodekov.

OK, se bom držala teh napotkov. Najlepša hvala!

Posted 04 September 2005 - 06:23 PM

Posted 04 September 2005 - 07:06 PM

Posted 04 September 2005 - 07:07 PM

.mpg?? Bog ne daj! .avi, definitivno, in če v imenu eksplicitno ne piše DVDrip, se sploh ne dotikam.
Če ni DVDrip, me ne zanima ... to je v divx/xvid presnet DVD, kvaliteta je pa najboljša možna - takoj za DVDjem. V .mpg so samo kaka snemanja s kamero iz kina in podobna jajca

Posted 04 September 2005 - 09:26 PM

There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 05 September 2005 - 05:41 PM

.mpg?? Bog ne daj! .avi, definitivno, in če v imenu eksplicitno ne piše DVDrip, se sploh ne dotikam.
Če ni DVDrip, me ne zanima ... to je v divx/xvid presnet DVD, kvaliteta je pa najboljša možna - takoj za DVDjem. V .mpg so samo kaka snemanja s kamero iz kina in podobna jajca

Mhm... U got that right :thumright:
Posted 05 September 2005 - 05:43 PM

Jenna kere kodeke imaš ti?
Posted 05 September 2005 - 06:43 PM

Jenna kere kodeke imaš ti?
Codec Pack - AllInOne
Posted 05 September 2005 - 06:47 PM
sam se mi zadnje čase dogaja, ko potegnem z mule, da mi pri nekaterih filmih,kar player zmrzne, ko hočem pogledat. se še kou to dogaja?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users