Mleko/losjon za telo z bleščicami?
Posted 13 April 2009 - 12:50 AM

Posted 13 April 2009 - 08:40 AM

Posted 13 April 2009 - 08:46 AM
Drugega žal ne poznam.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 13 April 2009 - 08:48 AM
Posted 13 April 2009 - 12:18 PM
Cherry blossom sem imela pa je bil fajn, ja...a se ga dobi tudi zdej v L'Occitanu?
Posted 13 April 2009 - 02:14 PM

After all this time?
Always.
Posted 13 April 2009 - 02:22 PM

Še ene zadeve sem se spomnila-a je katera mogoče sprobala od Kancilje, kremo z zlatim sijajem?
Posted 13 April 2009 - 02:50 PM
Jaz sem si od IsaDore kupila pred leti (ene štirimi sigurno) lotion za po sončenju, je tudi imel droben shimmer. Od L'Occitane "lepotilni" lotioni imajo redek shimmer, po moje ne želiš tega, gospodična*mična. Imam tudi lotion od Hawaiian Tropic - Body Shimmer Silky Shimmering Moisturiser , vsebuje zlat shimmer, je na šprico, kot nekakšna vodica s shimmrom. Jaz že nekaj let neuspešno iščem lotion s srebrnim shimmrom, vem, da je včasih L'Oreal tak lotion, a ga seveda ni več v prodaji.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 April 2009 - 02:55 PM

After all this time?
Always.
Posted 13 April 2009 - 03:21 PM
Jaz sem si od IsaDore kupila pred leti (ene štirimi sigurno) lotion za po sončenju, je tudi imel droben shimmer. Od L'Occitane "lepotilni" lotioni imajo redek shimmer, po moje ne želiš tega, gospodična*mična. Imam tudi lotion od Hawaiian Tropic - Body Shimmer Silky Shimmering Moisturiser , vsebuje zlat shimmer, je na šprico, kot nekakšna vodica s shimmrom. Jaz že nekaj let neuspešno iščem lotion s srebrnim shimmrom, vem, da je včasih L'Oreal tak lotion, a ga seveda ni več v prodaji.
Tale naj bi imel lahke srebrne bleščice. Nisem pa sprobala, tako da ...
Posted 13 April 2009 - 03:48 PM
O, Nila, hvala za ta info.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 April 2009 - 03:59 PM

Posted 13 April 2009 - 04:09 PM

Še ene zadeve sem se spomnila-a je katera mogoče sprobala od Kancilje, kremo z zlatim sijajem?
Jaz sem jo kupila lani, ko je prišla ven - o bleščicah ne duha, ne sluha.

Mi je pa Nuxe-ovo suho olje super.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 April 2009 - 04:28 PM
Posted 13 April 2009 - 04:42 PM
Kolegica ima tole Nuxe olje z bleščicami. Poleg tega, da je absurdno drago, še moraš biti konkretno rjav, da nekako zgleda. Bojda na relativno svetli koži izpade komično.
Posted 13 April 2009 - 04:47 PM

jst mam čist svetlo kožo in ko sem se namazala s tisto kremo sem bila kot klovnesa

Posted 13 April 2009 - 06:53 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users