Zadnjič sem gledala eno oddajo, mislim da turistika al podobno in je bilo od Danski. In me kr vleče gor... mislim da more bit ful lepo, že itak pa skandinavske države Irska, Finska, itd...
Posted 04 May 2005 - 05:10 PM

Posted 04 May 2005 - 07:41 PM
Posted 30 March 2009 - 12:53 AM
Posted 07 October 2010 - 12:19 PM

Posted 05 September 2012 - 10:37 AM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 September 2012 - 03:11 PM
Posted 05 September 2012 - 03:29 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 September 2012 - 03:35 PM
Posted 05 September 2012 - 03:41 PM
Posted 05 September 2012 - 04:05 PM
Posted 13 September 2012 - 10:44 AM

Posted 13 September 2012 - 10:57 AM
Posted 13 September 2012 - 10:58 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 September 2012 - 11:05 AM
Posted 13 September 2012 - 12:26 PM
Posted 13 September 2012 - 12:31 PM
Posted 08 April 2013 - 04:54 PM
Je bila katera v Aarhusu in lahko svetuje, kaj se splača tam pogledat? Kaj pa v Koldingu in Sonderborgu je kaj za videt, se splača it?
Kakšne so gor temperature konec aprila/začetek maja?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 April 2013 - 01:35 PM
Kakšne so temperature na Danskem konec aprila, v začetku maja? Je dovolj pomladna jakna, kot bo zdaj pri nas, ali je bolje imet kaj toplejšega?
Posted 12 May 2013 - 05:11 PM
Super je bilo.
Napisala sem cel roman, potem pa sem šla nekaj urejat in mi je pol posta zbrisalo!
Ne da se mi spet vsega pisat, bom drugič znova. V glavnem, šli smo za 7 dni, prvi večer smo prispeli v Wroclaw na Poljskem, naslednji dan smo šli proti Nemčiji, kjer smo imeli trajekt iz Rostocka na Dansko. Pozno zvečer smo prispeli v Copenhagen, kjer smo spali v hostlu, naslednji dan je sledil ogled mesta. Pozno popoldne smo šli še v Roskilde, kjer je muzej vikinških ladij. Žal je bil že zaprt in smo si ogledali samo tisto, kar imajo zunaj. Nato smo šli v Aabenraa, kjer smo 3 noči spali pri kolegu. En dan smo šli še v drugo največje dansko mesto, Aarhus, kjer smo si ogledali muzej na prostem, Den gamle by. Na poti proti Sloveniji smo se za nekaj ur ustavili še v Lübecku v Nemčiji, šli za nekaj ur po mestu, zvečer pa prispeli v München. Za nekaj ur smo šli v center mesta, v njihovo slavno Hofbrazhaus pivnico na večerjo in nekaj litrskih kriglov piva.
Naslednji dan pa še postanek pri dveh gradovih Ludvika Bavarskega. Zaradi časovne stiske in ogromne gužve žal nismo šli na ogled v notranjost gradu Neuschwanstein, ampak smo si ga ogledali samo od zunaj. Nato je sledil še postanek v Garmisch-Partenkirchnu, kjer smo šli na vrh smučarske skakalnice, potem pa domov.
Posted 12 May 2013 - 05:16 PM
Pa še med cenejšimi je. Za privat sobo za 6 oseb in svojo kopalnico smo dali 160 € za eno noč.
O_o
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 members, 0 guests, 0 anonymous users