Kar sem jaz vidla, če se prav spomnim, stane tam nekaj čez 3000 sit, nism pa čisto 100%

Je pa nisem kupila, ker sem se odločila, da zame najbrž ni primerna, ker je v zloženki pisalo, da je za mastno, aknasto kožo, jaz pa nimam teh težav.
Sm si pa kupla tonik iz te kolekcije, za problematično kožo. Notri ima tak bel prašek, ki ti matira kožo, sam meni se je zdel premočen za mojo kožo, pa ponekod so se mi videle sledi tega praška, tako da ga sedaj ne uporabljam več. Tu so sestavine, če te zanima, pa jih daj pokomentirat puncam tu gor
Tonik: avene thermal spring water (avene aqua), dipropylene glycol, sd alcohol 39-c (alcohol denat.), magnesium aluminium silicate, zinc gluconate, cetrimonium bromide, cucurbita pepo (pumpkin) seed oil (cucurbita pepo), fragnance (parfum), kaolin, peg-40 hydrogenated castor oil, ppg-26-buteth-26, salicylic acid, water (aqua)
Sam najbrž ni preveč dober, ker ima alkohol in salicilno kislino čisto pri koncu, pa tale magnesium aluminium silicate mi ni všeč, čeprav ne vem kaj je
Imam pa tudi gel, ki pa se mi zdi ok, pa tudi Sonchika je rekla, da je v redu