Jump to content

Photo

Kolikokrat? :P

• Please log in to reply
27 replies to this topic

#1 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 30 November 2008 - 12:41 AM

Torej, če si upate... pa napišite kako pogosto seksate? tongue.gif In kdo je tisti, ki da ponavadi pobudo?

No, da prebijem led: jst u bistvu nisem neka spolna obsedenka ali kaj podobnega in nimam tolikšne potrebe po tem kot moj fant in da večkrat on pobudo kot jaz... Kolikokrat- če sva skupaj vsak dan (včasih večkrat: 2x,3x.. ), razen kadar imam menstruacijo ali pa če se kateremu ne ljubi;oziroma, če se meni ne ljubi twisted.gif Glavobol in podobno twisted.gif Včasih mi enostavno res ful ne paše..
Pri meni so to ponavadi obdobja, ko mi ne paše ravno in obdobja ko mi paše... Zelo redkokdaj pa je tko, da bi res nujno hotela, da imam ful potrebo po tem da seksava.. In se sprašujem če je to normalno in verjetno ni ane... In ne vem zakaj je tko: me mogoče on ne privlači (saj mi je ful privlačen, luškan, ampk mogoče ne v seksibilnosti, hm.. hmm.gif čeprav dvomim da je to, ker ko to počneva je res noro hud twisted.gif oops.gif oops.gif ), ali mogoče premalo eksperimentirava... pojma nimam.. čeprav, tudi ko probavava nove stvari, mi ni tko zlo vznemerljivo, kot eni govorijo, češ da je noooroooo, odbito... Meni je pač lepo, fajn in to je to...

Mislm da sm dovolj nakazala, o čem naj bi tema potekala smile.gif
Aja pa, razpišite se, tudi če gre samo za avanture; v tem primeru pa, kako pogosto na ta način avanturirate:)
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#2 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 30 November 2008 - 07:39 AM

1× na teden, kar znese 4 krat na mesec.
Trenutno pa teće že tretji teden ne-seksa.
Seks mi ni neki wau.

Pobuda daje vedno skorajda fant. O tem zakaj mi niti ni do seksa in zakaj nisem tako zelo seksualna oseba niti ne razmišljam več. Sem pa prepričana,da bi bilo enako če bi pred mano stal kdo drug...recimo Ville Valo biggrin.gif biggrin.gif Ma delala bi vse z njim, tud zdajle si lahko predstavljam,samo seksala pa ne bi.
Mava pa s fantom eno tako filozofijo,manjkrat ko seksava boljši je seks,in tko enrkat na teden je lih prov da se ti že mal fuzla. Da bi seksala vsak dan pa nobenemu nep ride na pamet.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#3 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 November 2008 - 08:31 AM

Takega mnenja sem bila sama, dokler sem jemala KT. Zdaj je pa tudi želja večja, pogostnost seksa pa tudi.
Kakšne 3-4x na teden se to dogaja. Čisto odvisno od stresa službe. Če je bolj napeto, niti ne mislim na seks. Če pa nimam za počet ničesar, potem mi gredo pa samo neumnosti po glavi. Pobudo pa dam ali jaz ali on. Večkrat sicer on.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#4 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 30 November 2008 - 09:54 AM

S fantom sma na teden 5 dni skupaj, in lahko rečem, da v povprečju 5krat na teden.
(kateri dan mogoče ne, pa zato naslednji večkrat)

Če bi imela svojo stanovanje zagotovo večkrat laugh.gif

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#5 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 November 2008 - 12:27 PM

Midva sva na začetku najine zveze non-stop sexala, dobesedno skos ko sva bla skupaj. Zdej, ko se približujeva tretji obletnici, sva se pa malo umirila. Zadnje leto sva sexala tko v povprečju 7x na teden, ampak ne vsak dan enkrat, pač pa od ponedeljka do petka ene 3x, v soboto in nedeljo pa vsak dan ene 2x. Čist vsak dan med tednom nama ni zneslo, niti ni bilo skos želje, ker fant dela cele dneve in je velikokrat zvečer čist zmatran, pa tudi meni ni do tega čiiisto vsak dan. Zdej ko sem v MB, pa sexava samo med vikendom, takrat pa tko kot ponavadi, torej ene 2x na dan. Če bi sama dva živela in nama ne bi blo treba skrbet, da naju kdo od domačih ne zaloti, potem bi pomoje še večkrat. Tko pa glih ne morva sred dneva v kuhni ali pa sred dnevne sobe, itd.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 November 2008 - 12:28 PM

Midva ful premalokrat seksama, tak približno 1-2 krat na teden. Za to sem kriva jaz, priznam ermm.gif . Čez dan bolj ali manj ni časa, zvečer pa sem že zaspana pa se mi ne da. Čeprav potem, ko začnema seksat se prebudim in mi je fajn, samo se mi je težko pripravit do tega. Zadnje čase je to tudi vse večkrat predmet spora pri nama in počasi že prav najeda zvezo. Vem, da ga to muči in se počuti krivega. S tem pride jeza in razna obtoževanja, da nisem seksualna oseba (kar ni res, ker vem, da sem. Očitno je razlog nekje drugje). To mi gre na živce.
Mogoče je boljše, če nene skupaj živiš, ker se bolj pogrešaš in izkoristiš tisti čas, ki ga imaš. Če pa skupaj živiš pa ti je vedno na razpolago in samo prelagaš. Ali pa so to samo izgovori biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#7 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 30 November 2008 - 12:36 PM

Ja, midva tud 1-2x na teden, tolkokrat se zdaj pač vidiva. Včasih sva cel teden skupaj, pa se tud spomniva ne. smile.gif Da bi večkrat na dan pa je meni no go. Si sploh ne predstavljam, da se oblečeš pa zrihtaš, pa se spet slečeš, pa celi make up pa frizuro na novo, pa se spet greš rihtat, pa pol še enkrat tak. Jaz pa sploh ko sem bolj upočasnjena pri tem, pa me vedno čakajo, bi se pol tak cel dan oblačla po mojem.
  • 0

#8 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 30 November 2008 - 01:34 PM

midva pa čist različno. vidma se povprečno 6 krat na teden, ker sma sošolca. v šoli niti slučajno nebi sexala, večkrat pa grem po šoli kr k njemu k si tko pomagama učit tongue.gif no takrat ko sm pr njemu med tednom skor nikol ne sexama, edin če sma sama, drugač pa med vikendi u petek pa soboto. parkrat sma sexala pač 2x na dan, ampak me ful peče tamala tak da od takrat nisma nikol več. am pobudo daje ponavad on, ker ma ful fetiš na mene in se me more čist skoooz dotikat! ker pa men učas (redko) tut ne paše da se me dotika skoz tam spodi, je pa užaljen-ker se jst raj muckam.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#9 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 30 November 2008 - 01:41 PM

Midva sva na začetku res skoos, ene 2x na dan. Vidva se itak vsak dan ker sva sošolca + po šoli se vsak dan obvezno vidva. No na začetku sva res fuul, sploh potem k sm šla na tabletke in se ni blo treba več s kondomi ukvarjat laugh.gif Zdej pa še vedno skor vsak dan, včasih tut 2x, odvisno. Ene 7x na tedn pomoje, je pa odvisno včasih mogoče mnj, včasih pa še enkrat tok laugh.gif mava tut to srečo dda njegovi velikrat km grejo za par dni, pa se potem jst skor preselim h njemu za tist čs laugh.gif In pol itak če sva cele dneve skupi pa še nobenih staršev, ki bi moril, da potem kr hitr gre to laugh.gif So pa tut obdobja k men ne paše tok al pa kej pa potem mnjkrat ane. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#10 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 30 November 2008 - 02:22 PM

Uh, pa sem mislila da je z mano kaj narobe, ker se mi zdi u bistvu da ful malkrat seksava.. pa vidm da je to čist nekaj običajnega.. Včasih sva tut midva velik bol pogosto, ampk zdej je pa u bistvu tistih obdobij ko se spraviva tudi po 2x,3x na dan čedalje manj... Čedalje več je tistih obdobji, ko se men ful ne da..ker se ponavadi spomne to pozno zvečer ko jaz že napol spim ali pa vedno najde kkšen tak moment, ko sem jaz čist kaput ali kaj podobnega..
Je pa tudi res, da sem dobila mal odpora zaradi tega mogoče, ker je on s tem ful pretiraval.. On bi kar naprej, pa skos me je neki šlatal, skos me je božal, skos napeljeval na to...in potem mi je enostavno počlo pa sem mu rekla, da mi gre to na živce in je reku da mogoče res mal pretirava pa se je pobolšal, ni več tko "obseden", ampk tist odpor je mogoče še mal v meni..

Meni drugače seks ne pomeni veliko.. res da kdaj ful paše, ampk še vseeno men ni to tist nek "vaaau"; ko se enkrat spraviva nama to vzame vsaj 2 uri (ker pol še poležavava in vse to..) in pol se ti enostavno ne da iti čez ves ta proces; ampk po drugi strani, ko se pa enkrat spraviš k temu, vidiš da se je splačalo tongue.gif

Torej, če mal bol natančno opredelim: recimo da je v celem mesecu par dni tistega obdobja, ko vsak dan (če se le imava možnost videti), in večina preostalih dni pa je takšnih, da on že kr mal teži, da že dolgo nisva (2-3 dni) in se potem kr mal prisilim.. Saj ni tko hudo kot se sliši.. samo še vseeno, prav vse bi dala, da bi bla mal bol za stvar, ampk enostavno nisem.. Tudi pride mi zlo težko pa zdi se mi, da mi ne paše tolk, kot bi blo normalno da bi mi...
  • 0

#11 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 30 November 2008 - 02:40 PM

zame je seks samo potešitev in lahko zaklučva v petih minuth. Da bi pa 2 uri namenila seksu pa se mi niti mal ne da. Zadnje čase se dogaja da me fant malo pisano gleda ko mu pravim da ni treba da se ful dolgo neki matra, ker dejansko: meni ponavad to začne presedat po tem ko mi pride. In v glavi samo še čakam da konča. Da bi pa kdaj seksala 2× zaporedoma, v istem dnevu ali dan zatem si pa sploh ne želim predstavljat,ker zadnje kar želim po seksu je to da se še kaj notri tlači biggrin.gif takrat je healing time..Ne maram občutka ki sledi ponavadi pri seksu,ki sledi prekmalu..kar en tak čuden, pač ni dober no. Kot da bi silil v nekaj,kar se še ni pocajtalo.
Zame je zveza vse drugo kot seks...razumevanje,spoštovanje,zajbancija,tolažba....skupni hobiji..Seks je pri meni čist na koncu,na repu zveze.
  • 0

#12 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 30 November 2008 - 03:32 PM

simoncy,
merilo, koliko je prav oz. premalo ali preveč, niso drugi pari in ne gre iskati tolažbe v tem, da "drugi tud ne seksajo"...
Pomembno je edino to, da količina seksa pri vaju dveh ustreza obema in sta oba z njo zadovoljna. Ali lahko to potrdiš? Je njemu tudi vseeno, če vedno manj seksata? Ker kolikor hitro je enemu dovolj ali celo preveč, drugemu pa premalo, potem imata problem.
Še najmanj je pa važno, kolikokrat seksajo drugi. Midva bi lahko enkrat na mesec, pa če to obema sede, je čist oK, če pa zaradi tega eden trpi oz. to povzroča slabo voljo med partnerjema, pa to še zdaleč ni OK.

Tako da najprej razčistita med sabo, kakšna pričakovanja imata glede pogotosti spolnih odnosov in kakšna je realnost. smile.gif
  • 0

#13 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 November 2008 - 07:49 PM

Kokr je...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#14 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 30 November 2008 - 08:06 PM

Pri nama je precej podobno, kot pri Princeski. Ubistvu se zdaj, ko je šolsko leto (razen počitnice) vidiva 1x, kdaj 2x, če je VELIKA sreča celo 3x na teden. Sexava pa tko no. Ponavadi kr skor zmer k se vidiva. Razen sevede, kadar greva na tekmo, v kino al pa kej.
Je pa res, da če sva sama doma cel vikend je mal drugač. oops.gif smile.gif Potem tud 2x na dan. No, tud večkrat je že blo. biggrin.gif Če pa prespi pri meni je pa ponavadi zvečer pa zjutri. biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#15 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 30 November 2008 - 08:30 PM

Jaz ne seksam sleep.gif

Sem mogla najprej potozit laugh.gif

No, z bivsim je bilo pa recimo da ene 3x tedensko, vcasih manj, vcasih vec. Zadnje case manj ker pac...zadeve niso stimale.
Lahko odmislite spore, ki jih imate in seksate?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#16 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 30 November 2008 - 10:23 PM

Frcica jaz ne morem odmisliti sporov in tezav. Med drugim tudi zato bolj malokrat seksava. Pa niti ni nujno, da so to samo spori med nama, ampak tudi na splosno tezave, ki jih prinasa vsakdan. Na zacetku seveda ni bilo tako, po mnogih letih se pa pac zgodi, kot sem zadnjic enkrat rekla kolegici - na zacetku strast (ali kakorkoli z to imenujete) postavi vse ostalo v kot, s casom pa vse ostalo postavi strast v kot. Vem, ne bi smelo biti tako, ampak pac, danasji nori zivljenjski ritem zahteva svoj davek tudi pri taksnih stvareh. Na doloceni tocki se je pri nama vse ustavilo, ampak na sreco sva se uspela prebiti cez to, korak po korak in sedaj je nekoliko bolje.
Delim obcutke s puncami, ki so pisale pred mano - Sally, Simoncy, Sade, Michelle LOL jaz imam enake probleme - ful me razkuri, ce me "unici", ko si ravno vse uredim. smile.gif Nespontano vem, ampak spet... ljudje smo zapletena bitja.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#17 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 01 December 2008 - 06:36 AM

Jst tut ne morem odmislit sporov...in isto tudi ne vsakdanjih težav.. takrat sploh nisem za seks, vendar moj fant bi pa ravno takrat in včasih popustim in je res, da se potem svet zdi mnogo lepši ko leživa pa se cartava... Ampk imam pa zelo redkokdaj voljo da do tega pride, če me mučijo kakšne težave... In zadnje čase, me kar pogosto mučijo..mal sm tečna, mal me daje; ampk bo že minilo. Fant se pa norca iz mene dela, da sem zlo zakomplicirano bitje: imam predmenstrualni sindrom, ki traja kak teden, potem imam menstruacijo spet en teden in potem še pomenstrualni sindrom en teden.. In tako mu ostane samo en teden ko nisem tečna biggrin.gif Pretirava seveda smile.gif No, da se ne bo narobe slišalo, saj me tolaži če me kaj muči pa vse.. smile.gif U glavnem, hja, ženske pa seks... Prov ne vem, kako je možno da so tipi tko zlo potrebni skos.. Ampk takšni pač so smile.gif

No, pa še tole: včasih mi je najlepši del pri seksu ravno ta, da je dragi po njem ves sladek pa nežen pa crkljiv pa tko wub.gif In že zaradi tega se včasih splača, kljub temu, da sem slabe volje pa da se mi ne ljubi... wink.gif
  • 0

#18 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 01 December 2008 - 08:19 AM

hehe biggrin.gif Jaz pa crkljavanja ne maram. Ne morem verjeti kok smo se različne.
No jaz spontanost uničim že pred seksom, ko tako njega kot sebe poženem na bide.
Vsaj on tako pravi. Po seksu se pa tud umivava.
kakorkoli,dokler ni higiena 101% jaz ne seksam sleep.gif
  • 0

#19 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 December 2008 - 11:53 AM

Ja Sally, bide!!!! Js sm ista.

Midva se vidiva čez teden, sam to samo v okolici faksa. Drugače imava priložnost za seks samo med vikendi. Pr men je bolj težko še ves ekupaj, ker mamo en štuk samo poseljen in je vse dost skupaj in se morva kr dost zadrževat, da ostali česa ne slišijo- potem pa je tukaj še pojstla k škripa ermm.gif
Pr njemu je čist drgač- ma velko sobo, je posebi od ostalih in ni problem.
Tako da midva seksava 1-2x na teden.
  • 0

#20 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 01 December 2008 - 12:50 PM

Se necesa sem se spomnila - pred leti sem imela nekaj ginekoloskih problemov in od takrat tudi ni vec cisto isto. Kar naprej me je zavestno ali podzavestno strah, da se mi bo kaj ponovilo, da bi med seksom kje zacutila kaksno nenavadno bolecino ipd.. In potem sem cela v krcu..mah..sucks... :|
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users