Čisto prvo odstranjevanje dlak
Posted 20 June 2008 - 07:59 PM
Sem pa v dilemi: depilacija (s kremo) - katero?? ali britje?????? Kaj priporočate za prvič???? Zelo bom hvaležna in zelo se mi mudi za nasvete :-))
Posted 20 June 2008 - 08:02 PM
Posted 20 June 2008 - 08:08 PM
Jaz sem se prvič sicer kar z očetovim brivnikom - tistim delom, ki je za prirezovanje brade. Je bilo kar OK

Posted 20 June 2008 - 08:36 PM
Jaz pa rečem britvica

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 June 2008 - 08:40 PM
Posted 20 June 2008 - 08:44 PM
Ob tem sem se počutila kot Eva po izvirnem grehu - nerodno mi je bilo in še isti dan sem kosmate krivce pokončala z očetovo britvico. Za depilacijske kreme sem slišala šele kako leto, dve kasneje.
Mislim da sta obe metodi, tako britvice kot depilacijska krema, ustrezni in neboleči. Čez čas se bo vaša hči že sama odločila, kaj se ji zdi bolj priročno, je pa zelo lepo da hčer podpirate tudi pri tej strani odraščanja

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 20 June 2008 - 08:57 PM
Posted 20 June 2008 - 09:09 PM
Sama sm mela po prvem britju pazduho tako vneto, da me je stalno pekel, potem si pa še predstavljajte vročino in potenje, ker deoderanta nism mogla uporabljati zaradi vnetja.
Torej, za prvič definitivno krema... Za naslednja odstranjevanja pa britvico- vsaj meni je bolj praktična, ker hitreje poteka postopek in mi ni treba čakat.

Posted 21 June 2008 - 01:09 PM
Posted 21 June 2008 - 01:09 PM
Posted 21 June 2008 - 01:30 PM
Posted 21 June 2008 - 03:14 PM
Britvica-manj packanja, tud kakšne alergije ne moreš met.
Veet krema-lahko ima alergijo ker so te veet kreme agresivne.Jaz sem vedno imela alergijo ko sem si deplirala.
Jaz bi se na njenem mestu odločla za britvice.Pa še bolj gladke noge so.
Posted 21 June 2008 - 05:13 PM
Posted 21 June 2008 - 05:29 PM

Po britvicah se mi pazduhe ne vnamejo, tudi noge ne.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 June 2008 - 06:22 PM
Crna se strinjam s tabo.
Posted 21 June 2008 - 06:35 PM
No, jaz sem prvič z brtvico (tudi atijevo

Drugače pa se mi najbolj "nežna" metoda zdijo el.brivniki. Ne moreš dobit kakšne reakcije, pa vrezat ne.
Posted 21 June 2008 - 10:17 PM

Je pa po mojem pri depilacijskih kremah tako, kot pri vseh drugih - eni koži paše eno, drugi drugo in v končni fazi mora vsak najti tisto, kar mu najbolj odgovorja. Pri tem pa so seveda izkušnje uporabnic zelo v pomoč.
Crna, sem pa ob tvojem prvem odgovoru ostala z odprtimi usti :-)...a ni na forumih tako, da se vsi

Ja saj vem, po mojem vas tu ni veliko mamic, mogoče imam res kakšno leto več, ampak meni je tikanje cool....za drugič, ker zdaj se mi kar zdi, da bom še večkrat morila s podobnim kot je prva krema, prvo to, prvo ono...in sem prav vesela, da ste tukaj...kaj bi dala za tak forum leta in leta nazaj...

Posted 21 June 2008 - 10:28 PM
Moja tamala sestrična je tudi kar zamrznila ob omembi britvice in jo zdej vedno porihtam z Baleino depilacijsko kremo. Se mi zdi ena najbolj nežnih, pa tudi efektivna je zelo - Veet se skrije pred njo.
Ginaa, mislim da se nam 20 in nekaj letnicam, ki še nismo mamice (vsaj večinoma ne, ni pa to pravilo) kar nekako podzavestno iz ust izmuzne vikanje. Je pa tikanje na forumih res primernejše, ker ustvarja bolj sproščeno ozračje. Sicer pa morda res pred leti ni bilo takega foruma, sedaj pa je in bi bil greh, če ne bi izkoristila njegovih čarov.

Posted 21 June 2008 - 10:54 PM
Ginaa, mislim da se nam 20 in nekaj letnicam, ki še nismo mamice (vsaj večinoma ne, ni pa to pravilo) kar nekako podzavestno iz ust izmuzne vikanje.
Ja seveda Dilema, saj vem, upam, da me ne bo Crna narobe razumela

Še nekaj bi te vprašala - ali s to kremo "urejata" tudi noge in bikini, ali to še ni prišlo na vrsto? Ker pri nas drugih zahtev razen pazduhe še ni bilo...pa da vem ko bodo. Ker ko sem za noge samo omenila vosek je skoraj omedlela od strahu

Posted 21 June 2008 - 10:58 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users