Tattoo
Posted 03 June 2008 - 10:18 AM
Mene pa zanima kje bi mi lahko naredili al pa kje se da kupit tattoo nalepke. Že dolgo časa si želim tattoo ampak se nekako ne morem pripravit do tega, da bi si ga naredila za zmeraj. Zanima me kje se jih da kupit pa če imajo kakšno internetno stran. Jaz bi si rada sama narisala, tako da bi bilo super če jih kje delajo glede na slikco , ki jim jo prineseš...
Posted 03 June 2008 - 10:32 AM

Drugače pa se dobijo posebni tatoo flumastri s katerimi si lahko sama narišeš tatoo.
Posted 03 June 2008 - 02:37 PM
Ja, tatoo flomastre pa najdeš v Prometeju, DMu pa najbrž še kje.
Posted 03 June 2008 - 03:51 PM

Nalepke pa so fej, ker se začnejo lupit!
Posted 03 June 2008 - 05:03 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 June 2008 - 05:20 PM
Kozmetični saloni gor dol, tja (osebno) ne bi šla na tovrstne zadeve, že piercinga ne priporočam tam, but then again, ne gre zame in morda bo pa hitreje v KS kot pa na kaki kliniki.
No, vseeno hvala, malo sem mogla še poblebetat zraven.
vuelvo a vos,
Posted 03 June 2008 - 05:27 PM
Tu sme nekja našla na to temo.
http://www.lepotains...ead.php?11,6089
Verjetno se najde še kaj. Tisti link ni bog ve kako uporaben, ali pač?

Najbolje, da se dotična oseba obrne kar na plastičnega kirurga.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 June 2008 - 05:35 PM

vuelvo a vos,
Posted 03 June 2008 - 09:48 PM

vuelvo a vos,
Posted 03 June 2008 - 10:21 PM
Posted 03 June 2008 - 10:30 PM
Poleti na morju rišejo tatooje s kano. Gre po par tednih dol. Na začetku zgleda super, s časom pa začne bledet. Takrat si lahko pomagaš s temi flomastri.

Nalepke pa so fej, ker se začnejo lupit!
To sem si enkrat sama naredila. Izpadlo je nagravžno, naj bi bilo lepe temne barve, ven je prišlo nekam oranžkasto. Najhuje je bilo ko je začelo bledeti in je izgledalo kot kožna bolezen. Zadevo sem imela na obeh rokah in enkrat mi je en fant še sedež na busu odstopil in še neki zamomljal da upa da se bom čimprej pozdravla

u glavnem, prijelo se je tudi na nohte in je rablo ceo večnost da je preraslo:x
pa nisem imela dosti, sem čez pol leta še enkrat probala. štorija se je ponovila

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 November 2015 - 03:41 PM
Imamo še kakšno temo za tattoo-je? Se mi zdi, da je včasih bilo nekaj bolj obsežnega No kakorkoli..
Razmisljam o svojem drugem tattooju. Rada bi specificen tattoo, minimalisten napis izredno tankih linij, brez nikakrsnih okrasitev, sencenj etc. Malo googlam, kateri so najboljsi izvajalci za tak stil, pa me zanima, če mi tukaj kdo morda zna še koga priporočat?
Kontaktirala sem Katjo iz Tetovarne iz MB, njo ful hvalijo ravno za napise in take minimalisticne stvari, ampak ima vse polno do februarja 2017 (!). Se mi ne mudi in za dober tattoo bi pocakala, ampak malo vec kot eno leto, se mi pa zdi malo absurd ze.
Kak predlog, koga naj se prečekiram?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 November 2015 - 03:56 PM
2017??? Omg. Si res nisem predstavljala, da je lahko tak naval. Za napise res ne vem, kdo je najboljši. Ampak se mi pa vseeno to ne zdi tako zahteven tattoo, da ga tudi kakšen drug dober ne bi znal super narediti? Kaj pa uni Red cat tattoo? Samo ideja, ne vem iz glave, kakšni so. Moja kolegica hodi v staro gorico, sgb tattoo ali nekaj takega, ampak tudi ne vem, če delajo ful napisov.
Sicer pa je meni ful dober Dejan tattoo iz Prekmurja, ampak ima spet čisto drug stil. Je sicer čisto po mojem okusu in bi si prav nekaj takega dala, če se bom kdaj končno odločila.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 November 2015 - 04:05 PM
Ja, RedCat v LJ sem kontaktriala, čakam odgovor. Sem prebrala precej dobrih ocen.
Dejana tut poznam, samo on je čisto drugo, portrete pa realistične on dela, ne?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 November 2015 - 04:14 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 November 2015 - 04:18 PM
Hja, najprej sem mislila, da je bil lapsus in je mislila 2016, ampak ne, februar 2017. In da ve, da je to grozno, ampak da več kot toliko ne more delati.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 November 2015 - 04:26 PM
Meni je tudi malo neverjetno, za skoraj dve leti vnaprej...
Ta Dejan ima tudi portrete ja, sicer pa, kolikor sem videla slike, dela ful tudi takih mehaničnih tatujev, tisto z raznimi strojniškimi elementi.
Se spomnim, da se je ful hvalilo tudi nekoga iz Kranja. Iz glave se spomnim še tipa iz Celja, Tattoo in piercing cafe, nekaj takega, je njihova fb stran.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users