Jaz imam pa kar nekaj Luninih izdelkov:
- Tekoče milo Figa & VrtnicaEmbalaža je prekrasna, vonj pa neverjeten! Spominja me na L'Occitanove vonjave - konkretno na njihovo dišečo svečo "Violet Fig". Res lep vonj, ki ima več dimenzij. Pravi užitek si je umivati roke.
Res pa je, da mogoče malce izsuši kožo...
- Tablete za pomivanje posodeSem pričakovala, da tole ne bo ne vem kako učinkovito, pa je! Super pomije tudi zasušene ostanke jedi na posodi, pa zelo mi je všeč, ker ne pusti na posodi tistega ogabnega vonja po tableti. Skorajda se ne vonja ničesar. Se mi zdi, da celo pomaga preprečevati neprejetne vonjave v pomivalnem stroju.
- Tekoči detergent za Temno perilo (Limonska trava & Cvet pomaranče)Tukaj je težko kaj konkretnega reči. Perilo je oprano, pa zelo lepo diši. Tudi ne pušča svetlih madežev na črnem perilu, kot nekateri drugi detergenti za črno preilo. Mi je všeč!
- Mehčalec za temno perilo (Melona & Magnolija)Njam! Čudovit vonj, lepo zmehča perilo, vonj se na oblačilih še dolgo obdrži. Priporočam!
- Kremno nežen Mehčalec (Sandalovina & Borotalco)Isto kot zgoraj. Super! Pa embalaže so prekrasne!
- Detergent za pomivanje posode (Sivka & Ylang Ylang)Posebej všeč mi je detergent za posodo, ki krasno diši in super očisti, brez odvečnega truda. Tudi porabi se ga res malo, embalaža pa je itak zelo lepa in praktična (na pumpico).
Z vsem sem nadvse zadovoljna! Pa tudi cena je čisto primerna, oz. povprečna. Sem pričakovala, da bodo ti izdelki veliko dražji, pa niso.

Zagotovo bom preizkusila še ostale Lunine izdelke. Mene so si definitivno pridobili na svojo stran!

Po mojem ne bom kupovala nobenih drugih prozivodov (razen Lune), kar se tiče pranja perila, posode, rok...