CRNA LISTA / POHVALE PRODAJALCEV IN KUPCEV
Posted 06 October 2007 - 09:42 AM
vasa moderatorica
CRNA LISTA:
Posted 06 October 2007 - 11:38 AM
Predenj začnem tožarit, bom počakala, kakšen odgovor bom dobila nazaj na zs (od ... )
hvala pikec za temo
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 October 2007 - 06:14 PM
ostale pa, ce bo kaj narobe, kar napisite sem, mogoce boste kateri drugi prihranile cas in denar

Posted 17 November 2007 - 02:14 PM
Nočem se z nikomer kregat, samo bedno mi pa je, da moram skoraj "prosit" da dobim tisto, kar je moje

se javim v pon.
Posted 17 November 2007 - 03:36 PM
Posted 20 November 2007 - 07:40 PM

mal težko je tud karkoli komentirat, če se ona ne javlja sem gor (kot vem je že nekaj časa ni).
Posted 21 November 2007 - 01:42 PM

Ja se opravičujem za vse, ko bom naslednjič kaj kupovala od kogarkoli (če še sploh bom), bom denar poslala takoj naslednji dan.
Posted 21 November 2007 - 08:59 PM
Posted 07 December 2007 - 09:58 PM
X sem pred približno tremi tedni poslala kremi, denarja od nje nisem prejela. Meni je v bistvu vseeno, ker ne gre za takšen znesek, je pa fajn da ostale veste.
Pa upam, da bo tole videla in se bo uredilo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 December 2007 - 09:54 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 December 2007 - 05:06 PM
Frčica in ostale, napisete lahko tudi slabe izusnje (npr. cakanje na denar/izdelek, neresnost, razni problemi ki ste jih imele pri poslovanju...), ta tema se ne nanasa samo na goljufije, ko vas nekdo zajebe.
Posted 14 May 2008 - 08:09 PM

Posted 14 May 2008 - 08:25 PM
Posted 14 May 2008 - 08:33 PM

Posted 14 May 2008 - 08:35 PM

Čakam eno plačilo namreč...

Posted 24 February 2009 - 11:07 AM
Jaz sem Jinadaze 14.1.2009 prodala China Glaze lak, vendar ga še do danes ni plačala. Ko sem jo po ZS vprašala kako in kaj, mi je rekla, da mi je poslala z navadno pošto, da je šla na pošto preverjat in da so ji rekli, da je šel paket naprej. Ni bilo dovolj, da ni plačala, še tako se je norčevala, da mi je lagala, kako je šla na pošto preverjat. In napisala mi je, da ji ne morem dokazati, da denarja nisem prejela. To je res, vendar jaz lahko dokažem, da sem pošiljko poslala priporočeno, ona pa ne more dokazati, da je denar poslala. Kolikor jaz vem, se navadnih pisem ne sledi in se jih niti ne da slediti. Ko sem ji to napisala, se niti več ni odzivala na nobeno moje pisanje.
In cenjena Jinadaze, še vedno imam tvoj polni naslov, tako da se ne moreš izgovarjati, da to nisi ti.
Ker vidim, da spet dosti "prodaja", vas opozarjam na previdnost, da ne bo še katere od vas ogoljufala. Končno ne gre za denar, ampak gre za poštenje.
Posted 24 February 2009 - 12:03 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 24 February 2009 - 03:24 PM
Posted 24 February 2009 - 05:12 PM
Nikogar ne zagovarjam, pa vseeno moram pripomniti, da ne moreš vedet, ali je o poizvedovanju na pošti lagala ali ne. Tudi meni se je že zgodilo, da sem poslala denar v pismu po pošti in do naslovnika nikoli ni prišel. Od takrat naprej se pošiljanja denarja preko pošte ne poslužujem.
Sem prepričana, da obstaja razumna razlaga.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 February 2009 - 07:44 PM
Kakorkoli pogledam je zame to goljufija in nefer obnašanje, sploh pa zato, ker se več ne odziva na mejle, kar dokazuje, da je res goljufala. Mene bi bilo sram še naprej po forumu prodajati...... Sicer pa še vedno pričakujem razumno razlago od Jinadaze.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users