QUOTE(rea)
-vedno vse najprej povoham
-ce se dotaknm levga ocesa se morm se desnga, da se ta desn ne bi pocutu prikrajšanga(za vsak del telesa to velja)
QUOTE(Nikita007)
- tudi pri meni mora bit wc papir naštiman tako, da se vrti v točno določeno smer
- grizenje v bistvu notranjosti 'ust' - v bistvu notranjo stran ličnic ali kako bi to povedala... sploh, ko sem ful živčna, si pogrizem do krvi in takrat šele dobim voljo in potem me boli to vse po 14 dni
- v gostilni ne pijem, razen kave/čaja, nič brez slamice
Oooo punce, ve ste mi dobesedno rešle življenje ... jaz imam tud točno te navade in sem vedno misla, da sem mal tak ... čudna.

Tko da nisem tega nikol omenjala, sploh tistga če se kao enga ušesa (al česarkoli že pač) dotaknem, se morm še druzga in podobno. Sem že dejansko misla, da sem težek čudak in paranoik, zdej pa vidim, da so te stvari očitno nekaj, kar se tudi drugim dogaja.
Drugače pa Nikita ... vem kako boli, ko si zgrizeš notranjo stran lic al karkol že in potem teče kri in stran visijo taki trakci kože ... to jaz delam pred izpiti, potem ko je konec, pa boli kot hudič!
Sej mam drgač še par drugih zelo čudnih navad ... npr. to, da imam take male brisačke za obraz obrisat ko si ga umijem in za eno brisanje obraza porabim ene tri brisačke ker lahko z eno stranjo brisačke po obrazu potegnem samo enkrat, potem jo morm pa obrnat ... in pol jo dam prat.

In da obrišem celo faco, rabim tak ene par teh brisačk.
Don't ask me why, I'm just strange ...
Aja pa vsak dan menjam stran povštra v postli ... vsak večer ga drugače obrnem, tako da je tisto, kar je bilo prej spodaj, zdaj zgoraj. Prav moram to nardit, pa nimam pojma zakaj ...
Pa ko si zobe umivam, moram obvezno vse nardit identično ... če po eni strani podrgnem pod določenim kotom, morm na drugi strani isto, če po eni strani podrgnem s krtačko 10X, moram po drugi tudi ... drgač se mi zdi, da imam en del zob bolj čist kot drugi, kar me ful nervira.