na forumu Sestavine sem te vprašala glede kreme od Afrodite Hydro control. Zdaj vidim, da sploh ni dobra krema, jaz sem pa denar zapravljala zanjo

Naj opišem moje težave. Že zelo dolgo uporabljam kremo od Alverde, jojoba za obraz, mi je super, čeprav je res da se zjutraj dostikrat zbudim mastna po obrazu. Vem, da zna biti ta krema za čez poletje preveč, ampak sem jo vseeno uporabljala, ker nisem vedela, katero drugo bi. Lansko leto sem čez poletje uporabljala od Schellerja, za občutljivo kožo, mineralno, in mi je bila ok, letos pa me je obraz zategoval po njej.
Skoz sem mislila, da imam suho kožo, zdaj sem pa bila pri kozmetičarki in mi je rekla, da nimam suhe, ampak mešano in da mi ful primanjkuje vlage in da moram iskati vlažilne kreme. Naj še povem, da imam že ene 3 mesece ful majhnih mozoljčkov po čelu in se jih nikakor ne morem znebiti, eni so za stisnit, eni pa ne. Ona je rekla, da je to zaradi dehidriranosti kože.

Svetovala oz. potem tudi prodala, ker sem ji zaupala, mi je to kremo od Afrodite. Pa mi sploh dobro ne sede. Do zdaj sem jo uporabljala ene 3 dni in mi je bilo kar vroče v obraz in ko sem nanesla kremo gor sem imela rdeče fleke ene pol ure, potem se je koža malo umirila. Verjetno zato, ker ima tako slabe sestavine. Čeprav pri mojem obrazu, tudi če je dobra krema, na začetku zna tako reagirati.
Naj še povem, da imam zelo občutljivo kožo in zelo hitro reagira. Pozimi npr. se mi na nosu, ali v predelu ličk (na notranji strani, pri nosu) koža celo malo lušči. Zato sem vedno mislila, da imam suho kožo.
Puder uporabljam od Revlona, Colorstay, Stay natural in mi je tudi super - no mogoče ni tako super in imam zaradi njega te mozoljčke po čelu? Drugje po obrazu se mi tudi občasno delajo kakšni mozolji, npr. pred menstruacijo,... Ker sem sumila, da je za te mooljčke po čelu kriv puder sem si 2 meseca nazaj kupila puder od Dr. Hauschka in mi je tako čudno prišel na obraz in ful lusk sem imela po obrazu, kot da imam ultra izsušeno kožo?! A ni ta kozmetika sicer zelo dobra? Potem sem si kupila od Maybelline wonder finish, pa mi je podoben zmazek naredil kot dr. Hauschka. In sem zopet pristala na Revlonu, ki se mi vsaj lepo razmaže in naredi naravno polt.
Sem prav obupana že, ker ne vem kaj naj uporabljam.

Stokrat hvala in lepo se imej,
klea