Se mi zdi, da je pošteno, če opozorimo soforumaše/ice na dobre ali slabe izkušnje s trgovinami/lokali/restavracijami, in podobno.
Jaz imam kar nekaj pritožb. Za zdaj le ena:
Subito - Pizzerija, špageterija

(tista v Koloseju v Ljubljani)
Zadnjič je bilo pred ogledom filma potrebno nekaj na hitro pojest in ker se nam ni dalo it nikamor daleč, smo se odločili, da gremo v Subito.
Že na sploh mi je hrana tam ravno za silo, ni ne vem kako okusna, pa tudi postrežba je bolj tako.
No, in smo se usedli zunaj. Jaz sem sedela tako, da sem lahko skozi steklo videla v kuhinjo. Najprej me je zmotilo dolgo čakanje na nekoga, ki bi prišel k mizi, pa čeprav ni bilo nobene gneče.
Potem ko smo končno naročili, sem po kakšnih 20 minutah pogledala skozi okno v notranjost, kjer je kuhinja. Videla sem nekega študenta, ki je pač tam bil zaposlen kot strežaj, kako je kar s svojo roko pobral nekaj krompirčkov iz krožnika in si jih dobesedno zbasal v usta. Potem je iz drugega krožnika vzel še neko drugo stvar, malo odgriznil, drugo vrgel nazaj na krožnik. Potem je oba krožnika vzel in jih nesel k sosednji mizi.
Bilo mi je slabo ob misli, da se lahko to zgodi tudi z mojo hrano, zato sem sokolje opazovala, kaj se bo zgodilo. Na srečo se hrane iz naših krožnikov ni dotaknil, oz. vsaj videla nisem da bi se.
Tja ne grem več.