Doživetje
Posted 27 November 2005 - 12:22 PM
Slaviša je zaposlen in je edini vir prihodkov v družini,žena Zorica je morala pustit službo zaradi Marjanine bolezni.Marjana ima čudno bolezen,v sebi ima DEMONA(hudiča po naše).
Spoznal sem neverjetno dokaj prijazno damo,ki je REIKI in še jasnovitka za povrh.Spostavila sva stik in sem jo povprašal,če lahko ona kaj pripomore k temu,ali lahko kako pomaga.
"Seveda lahko,zelo rade volje,če gre za malo deklico",mi je dejala.Prenesel sem ji določene podatke,ki so jo zanimali in jih rabi pri opravljanju-izganjanju tega hudiča.Delala je nekaj časa na daljavo(pripravljala malo deklicu,jo mirila,spodbujala).
In ko je bila Marjana pripravljena je morala še naredit zaden korak-izgnati hudiča.
Bil je dokaj lep sobotni popoldan.Bližala se ura,ko bi naj nanovo zaživela Marjana,se znebila tega zlobnega duha.
In pričela se je prestava pri Petrovićevih.Cela družina zbrana v dnevni sobi in jaz.Vsi smo nemo strmeli v damo in jo z radovednostjo gledali kaj se bo zdaj zgodila.
Prižgala je posvečeno svečo in odprla sveto pismo,prižgala radio,ki je igral neko indijansko pesem ne preveč prijetno za uho.Marjana je postala nemirna,živčna,pričela je brcat,se včipat,mrmrala je ne razumljive besede,večkrat me je sunila med rebra,oči so se ji zasijale,kod bi hotela zajokat a se je vzdržala.Bila je zelo močna in odločna,hotela je normalno zaživet.Gospa je zbrala roke na čelu in nekaj brala iz svetega pisma,z eno oko je spremljala in gledala Marjano kako se odziva in kake so reakcije.Čas je tekel,Marjana se je umirila in spet planila kod,da bi jo gdo zbodel z iglo.Radio je utihnil in nastal je popoln molk.Gospa je pogledala proti prisotnim in poklicala Marjano.Marjana je preplašena vstala in z nesigurnim,pozibajočim korakom,
tresojoča se napotila k gospe,ki ji je dala za popit kozarec posvečene vode.Marjana je nemo izpila do dna,se še nekaj časa tresla in nato umirila,pogledala gospo v oči in se
grenko nasmehnila.Gospa jo je zaprosila naj ugasne svečo.Nemo se je nekaj časa zagledala v gospo in nato tudi to storila.Gospa jo je pohvalila:"pridna punca",je dejala in jo vprašala."Kako se počutiš Marjana,si utrujena?Dobro sem,ne nisem utrujena,no malo",je tiho odgovorila Marjana.Stala je namestu še nekaj časa kod okamenela.Potem je potiho in počasi odšla v svojo sobo,si vzela svoj album v roke in gledala slike.Nenadoma so ji solze privrele v oči.
Kaj bi naj pomenile te solze?Nato odgovora nevem,samo lahko ugibam.So to solze sreče,rešenje vsega hudega trpljenja,ne samo male deklice temveč cele družine,ali solze prerodo.Morda bom izvedel tudi odgovor na to vprašanje,ja morda.
Drugič v nadaljevanju:mnenje družine,njene učiteljice,šolske pedagoginje,njenega zdravnika in psihiatra.
LPBister1
Posted 27 November 2005 - 01:18 PM
Posted 27 November 2005 - 01:34 PM
Posted 27 November 2005 - 01:41 PM
Posted 27 November 2005 - 01:56 PM
Posted 27 November 2005 - 02:09 PM
Posted 27 November 2005 - 02:11 PM
Posted 27 November 2005 - 02:14 PM
P.s. Pravilnik si preberi : Nič žaljenja!
Posted 27 November 2005 - 02:19 PM
Posted 27 November 2005 - 02:37 PM
Posted 27 November 2005 - 02:46 PM
LP
Veenesa
Posted 27 November 2005 - 02:59 PM
Posted 27 November 2005 - 03:01 PM
Posted 27 November 2005 - 03:06 PM
LP
Venesa
Posted 27 November 2005 - 03:07 PM
Posted 27 November 2005 - 03:10 PM
in kako to gre, da se me dotaknes..? prek ipja al kako? ne razumem
Posted 27 November 2005 - 03:21 PM
Bister. Vsakdo ima pravico da vrjame v to kaj sam hoče. Si že slišal o svobodi razmišljanja? Torej..jaz v to ne verjamem najbolj. Pa kaj zdaj? Nemorem me zato ocenjevat, češ da nisem dovolj razgledana da bi v to verjela.
Posted 27 November 2005 - 03:23 PM
Posted 27 November 2005 - 03:28 PM
Things you can do over TCP/IP ... 8)
Posted 27 November 2005 - 03:30 PM
Sejk kar pridno delaj potičko in na avtomobilček ne pozabi
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users