Črna in bela magija?
Posted 07 June 2004 - 08:29 PM
LP N
Posted 08 June 2004 - 06:49 AM
Posted 08 June 2004 - 02:52 PM
Se pravi, da je lahko bela magija vse kar je pozitivno.. Črna pa vse kar je negativno?
Ko pošiljam Reiki, je to kot bela magija. Oseba, ki me čuti, občuti najbolj toplino, ki pa je prijetna. Vendar, ne morem točno definirat, kaj je dejansko črna in bela magija, kot drugače, ki sem jo opisala... Zame črne magije ni... In ko slišiš, da ti je nekdo pred vrata nastavil mrtvo mačko, ljudje že mislijo, da je to črna magija. Dejansko pa gre zato, koliko smo vraževerni.. Kajti črna mačka naj bi pomenila kot nekaj negativnega in kot simbolj čarovnic... O teh stvareh, pa bi se dalo razpredat v nedogled. Črna magija je bila kot ocenjena za nekaj, kar nam je neznano.. Uroki in določene stvari. Le če smo v teh besedah tolk sigurni, te stvari delujejo, drugače pa ne... Saj sem povedala, da so misli ustvarjalne 8)
Dejansko pa obstaja rdeča magija, ki pa je res nevarna.. Izvajajo jo vudu vrači in je doma na Tahitiju. V bistvu gre za to, da ti vrači poznajo določene rastline iz katerih pridobivajo "živćne" strupe. Vendar bi jaz rekla, da pri teh stvareh dejansko gre za neke vrste telepatije in energij, ki povzročajo, da se človeku trenutno "zmeša" Rastlinski zvarki pa dodajo piko na "i". Moč telepatije in koncentracije pa je lahko tako močna, da lahko tudi v izdelano lutko zapikajo iglice in da jo oseba, ki je na drugi strani sveta, tudi lahko čuti.
Pozdravček
Vilma
Posted 09 June 2004 - 06:15 PM
LP N
Posted 11 June 2004 - 12:52 PM
Posted 16 June 2004 - 09:42 AM
mejte se!
Posted 01 July 2004 - 06:39 PM
Marcikdo sprašuje kaj je sploh Magija?
No kar se črne magije tiče, da obstajajo in so resnično nevarne, sploh pa rdeča magija. Kako vem, imam iskušnje, ko sem odpravljala črno magijo z človeka, ki se je želel rešiti. Pa ne samo enemu, sem velikim jim pomagala. Pa ne mislim s tem se hvaliti, ker to ni moj namen ampak predvsem zavarovati ljudi pred tem. Veliko je povezanost kot ena veriga, ki se vedno bolj širi. Kako preprečiti to, je, da se dobesedno sam zavaruješ z mislijo in ne dovoliš, da ima dostop do tebe. Kajti ko ima enkrat dostop do tebe ti pobira energijo in se hrani z tvojo energijo in ima čim večjo moč nad ljudmi in z manipolacijo. Pa naj bo že kjerkoli.
Moramo vedeti, da ne smemo dovoliti, da nam kdo to jemlje in z nami manipolira.
LP
Venesa
Posted 01 July 2004 - 09:50 PM
Marcikdo sprašuje kaj je sploh Magija?
No kar se črne magije tiče, da obstajajo in so resnično nevarne, sploh pa rdeča magija. Kako vem, imam iskušnje, ko sem odpravljala črno magijo z človeka, ki se je želel rešiti. Pa ne samo enemu, sem velikim jim pomagala. Pa ne mislim s tem se hvaliti, ker to ni moj namen ampak predvsem zavarovati ljudi pred tem. Veliko je povezanost kot ena veriga, ki se vedno bolj širi. Kako preprečiti to, je, da se dobesedno sam zavaruješ z mislijo in ne dovoliš, da ima dostop do tebe. Kajti ko ima enkrat dostop do tebe ti pobira energijo in se hrani z tvojo energijo in ima čim večjo moč nad ljudmi in z manipolacijo. Pa naj bo že kjerkoli.
Moramo vedeti, da ne smemo dovoliti, da nam kdo to jemlje in z nami manipolira.
LP
Venesa
in kako ugotovis da si pod magijo?
Posted 02 July 2004 - 10:03 AM
Čeprav moram opozoriti, da so dejsta podobna kot bi pšreboleval gripo. pogosti glavoboli in slabost. Kajti je čisto normalno, da vsak pomisli, da je bolani in da ima kako gripo ali virozo. Nihče ne pomisli, da obstaja tudi to.
Upam, da sem malo pripomogla k boljše varovanju pred nadlogo kot se imenuje črna magija.
LP
Venesa
Posted 21 July 2004 - 02:09 PM
Posted 05 November 2004 - 10:49 AM
Tuđman in woodoo
lp
Damjan
Posted 05 November 2004 - 03:58 PM
Ali ste pač veliko o tem brale pa jaz tu pretiravam, da ste neki posebnega?
Sicer jaz verjamem, da neki na tem je-->vendar se mi že sama beseda magija zdi preveč scarry, da bi se na kakršen kol način ukvarjala z njo-tko z belo kot črno...
Posted 05 November 2004 - 07:03 PM
Posted 05 November 2004 - 07:05 PM
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja
Posted 06 November 2004 - 01:49 PM
Posted 06 November 2004 - 08:43 PM
Posted 06 November 2004 - 11:12 PM
am ukvarjam se samo z BELO magijo . drgač pa mal svečke pržgeš pa kkšn urok...
Posted 20 November 2004 - 12:48 AM
Venesa
Posted 20 November 2004 - 11:26 AM
Venesa
ne razumem te čisto dobro? kako misliš kako se imenuje bela magija in če je to pravo ravnanje?
Posted 23 November 2004 - 11:42 AM
LP
Veenesa
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users