Volumen trajna
Posted 28 September 2005 - 07:14 PM
Navadno trajno sem že imela in sem bila kot ovca, zato si je nebi še enkrat dajala. Za mastne lase pa sem sprobala že vse živo, zato sem obupala.
Posted 29 September 2005 - 11:56 AM
jz ti priporočam da ne uporabljaš preveč balzamov oz. jih daješ res samo na koničke, pa da kupiš prov šampone za mastne lase ki vsebujejo sestavine, ki ti bojo lasišče osušile. pa lase si umivaj največ dvakrat tedensko
Posted 30 September 2005 - 07:12 AM
Vsaka, ki bi si rada naredila volumen trajno ji priporočam.
Posted 21 February 2006 - 07:03 PM
a je možno da maš tako trajno z veliki kodri???pa kolk časa je obstojna ???
dejte prosim povedat!!!
kje tazga mislm:
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 21 February 2006 - 07:23 PM
Posted 21 February 2006 - 07:24 PM
drgač pa pomoje nrdi kar nekaj škoda je!!!sam kaj za lepoto je treba potrpet
Not even talk.
You're not alone.
Posted 21 February 2006 - 08:14 PM
Posted 21 February 2006 - 08:19 PM
a je možno da maš tako trajno z veliki kodri???pa kolk časa je obstojna ???
dejte prosim povedat!!!
kje tazga mislm:
Jaz imam tako le, da se moram ork sfensta al pa dat gor ježke. Poanta tega je, da mi res drži do drugega pranja. In seveda mastne niso več tolk kot so bile. Drugače pa baje, da sedaj prihaja v salone nek preparat, da ne bo škodoval lasu. Jaz nameravam dat volumen trajno spet jeseni in to pri moji sedanji frizerki, ki ta preparat že ima.
Posted 22 February 2006 - 10:29 AM
drgač pa si tut js lahko nardim kodre z unim kodralnikom sam mi držisam ena dan !!!pa bi rada kej tazga da bi si nrdila pa da bi si lahko lase umila pa bi potem ko so lasje umiti mela sopet skodrane pa da mi ne bi blo treba tega vsak dan ponavljat!!
Not even talk.
You're not alone.
Posted 22 February 2006 - 04:02 PM
Men je rekla tkole, da trajna pomeni pač skodranje las in se "ovca-look-u" ne da izognit, torej ni šans da dobiš zgoraj omenjene velike kodre (to lah narediš samo s kodralnikom). Sicer pa je finta v tem, da manjši ko so modeli za kodrčke (in posledično tudi kodri) dlje ti frizura drži; najdlje traja okoli 4 mesece, najman pa le kek mesec. So pa tudi največji modeli za kodranje zares majhni (vsaj za moje pojme), tak da sm bla pol kr malo razočarana, ker ne morem met onih lepih velikih kodrov .
Ta tekočina za trajno pa spet ni tooook grozna, malce ti uniči/oslabi lase, samo še zmeraj manj kot barvanje las.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 22 February 2006 - 04:53 PM
Posted 22 February 2006 - 05:08 PM
Men je rekla tkole, da trajna pomeni pač skodranje las in se \"ovca-look-u\" ne da izognit, torej ni šans da dobiš zgoraj omenjene velike kodre (to lah narediš samo s kodralnikom). Sicer pa je finta v tem, da manjši ko so modeli za kodrčke (in posledično tudi kodri) dlje ti frizura drži; najdlje traja okoli 4 mesece, najman pa le kek mesec. So pa tudi največji modeli za kodranje zares majhni (vsaj za moje pojme), tak da sm bla pol kr malo razočarana, ker ne morem met onih lepih velikih kodrov .
Ta tekočina za trajno pa spet ni tooook grozna, malce ti uniči/oslabi lase, samo še zmeraj manj kot barvanje las.
No, da vam povem kako jaz dobim take kodre. Meni je frizerka naredila volumen trajno - preparat je bil na laseh le 6 minut. In sedaj, če si lase navijem na ježe je tako, kot kaže slikica. Če pa bi mi naredila trajno pa jasno, da nebi bilo šans za take kodre, ker bi imela res ovca-look
Posted 22 February 2006 - 11:22 PM
Anaa: Oblikovanje težkih in gostih las je "težavno" delo, pa ne ker bi blo kompliciran kej narest, sam ker se zaradi teže las (sploh če so ti še zelo močni) nič ne obdrži dlje časa. Pomoje niti trajna ne... Mislm, mela bi kr lepe kodre (ne takih drobnih), sam bi zginl po kakem mesecu in pol... Morda še manj (vpraši frizerko, jst nism izvedenec v teh stvareh). Pol pa spet delat trajno...Pa lih ne bi pocen skoz pršla, tak da ti bl odsvetujem .
vuelvo a vos,
Posted 22 February 2006 - 11:30 PM
O, v vseh mojih norih obdobjih (verjemte, ni jih blo malo) je blo tudi obdobje trajne (v želji po čimvečjem volumnu). Na nekje lase do ramen sem si dala delat trajno. Ko sem prišla domov, sem mela kodčke, vse nalakirane in naželirane. Pol si razčešem in voila, ovca!!! Meter od sebe. Taka sem bla pred špeglom:
Da ne omenjam, kako sem si lase uničla. Grozljivka. Nikoli več.
Kake bolj na easy variante, ko so na slikah, so še kul. Ampak kakšne bolj opasne pa odsvetujem.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 February 2006 - 11:43 PM
vuelvo a vos,
Posted 23 February 2006 - 08:27 AM
Lase ti ornk pokonc drži, če imaš krajšo frizuro (gobica, paž), če imaš malo daljše ti seveda manj. Zakaj bi si ti sploh kaj dajala gor, če imaš take lase že če si jih naviješ in ti drži par dni?? Brez dodatnega navijanja tudi pri meni ne gre. Moj primer: imam srednje dolge do ramen lase, ki so tako ravni, da bolj nebi mogli bit; sedaj ko imam volumen trajno in če si ne navijem na navijalke mi lasje vsaj ne stojijo čisto ob glavi - polizano! Če si jih navijem na ježe pa bodo tako ostali do naslednjega pranja.
Posted 23 February 2006 - 10:58 AM
vuelvo a vos,
Posted 23 February 2006 - 11:09 AM
Posted 13 April 2006 - 02:44 PM
Jaz bi rada samo povedala, da sicer je trajna res zelo škodljiva za lase, tako da če bi jo kakšna rada imela, naj se prepriča, da ima lase močne in trpežne. Jaz sem si jo ravnokar naredila že tretjič, pa imam še vedno kolikor tolk lepe lase, samo imam srečo, ker so zeloooo trpežni Od ene punce sem pa brala, da jo je tekočina po tilniku pekla... To se valda ne sme zgoditi, tako da je bil mogoče tu kriv frizer in njegov material, ne pa sama trajna.
S trajno sem bila vedno zadovoljna, res pa je, da je za daljši učinek treba narediti čim močnejšo- da zgledaš kot ovčka. Ampak po mojih izkušnjah če potrpiš kakšnih deset dni ali kak teden, da trajna malo popusti, lahko zgleda ful dobro!
Meni je drugače ful lepa trajna zdržala tudi okoli osem mesecov, preden so se začeli očitno ravnati, naslednjič pa se mi je podrla po enem mesecu. Tako da je zelo odvisno od frizerja.
Tistim, ki se boste odločile, vso srečo, jaz imam dobre izkušnje!
Posted 13 April 2006 - 02:46 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users