Feng Shui
Posted 02 April 2006 - 04:00 PM
Torej, kakšne izkušnje imate z Feng Šuiem? Začela sem se zanimati za to pa me zanima, kako ste si vi uredili prostore (še posebej spalnico), kam ste dali kakšne predmete, verjamete v to?
Jaz imam znotraj okna tak kristal, ki naj bi poz. energijo odbijal nazaj v prostor.
Posteljo imam obrnjeno proti vzhodu. (Smer je baje idealna za mlade ljudi, ker vzbuja občutek, da je še vse pred njimi)
Na pisalni mizi imam figurice leva, to je sicer bolj povezano z astrologijo.
Potem so še pa taki razni okraski kot so svečke, palčke, kroglice (na sliki)...
Ne bom rekla, da v to verjamem, mogoče je kaj na tem, mogoče ni, mogoče je feng šui samo v glavi, ampak zakaj človek ne bi poskusil, če ima od tega lahko samo korist pa bojše se počuti, ko ima urejeno stanovanje,
Posted 02 April 2006 - 06:05 PM
Preko katerega si urediš prijeten prostor.
Tud sama mam urejenih par stvari v sobi.
Me pa jeeb dejstvo,da mam omaro,k ma ogledalo čez vsa vrata omare in to ni dobr.Sam kaj nej...pač probam zd rugimi stvarmi pomagat.
Čim manj ostrih kotov,brez tv,vrata na vrata je slabo,suhe rože niso uredu,pisalno mizo met tko,da kažš vratom hrbet je slabo...sam kaj-velikrat pač ne morš kej velik sprement zarad same lege sobe.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 April 2006 - 06:09 PM
Posted 02 April 2006 - 06:14 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 02 April 2006 - 06:41 PM
Recimo niso vsi na fast foodu pa na bad line lifeu pa tko.Ti ta trenutk pijš zelen čaj.( ) pa recimo jz se trudm zdravo živet z zelenimi pa z meditacijo k je vzhodnjaški način življenja-pa mi pomaga.Sj posnemanje ne pomen ''neuspevanje'' lahko je produktivno.In to ni neki kar nm ne bo pomagalo,zato,ker je to vzhodnjaško.
SJ to je sam urejevanje prostora po določenih načelih.V tem ni nč tazga kar ne bi blo resnično.Pač obrnš postlo če se ti zazdi ... če pa zarad tega bolš spiš,pa še tok bolš a ne!
Posted 02 April 2006 - 08:02 PM
Jah je samo urejevanje prostora po drugi strani pa tudi ne. So stvari, ki jih vzhodnjaki že po naturi ne uporabljajo in ta feng šu je pač prilagojen njihovem načinu življenja. Mi pa se mormo določenim stvarem odpovedat, če se hočmo it feng šu.
Površno gledano je to samo urejevanje prostora, če pa gremo v detajle pa ugotovimo, da je treba kar velik sprememb vnest v to in se nekak vživet v tuj lajf. Po feng šuju ni mikrovalovk v kuhinji.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 02 April 2006 - 11:42 PM
Posted 27 May 2006 - 12:27 AM
nekaj načel feng shuija se celo držim ... recimo kako imam obrnjeno posteljo, pa torbice nikoli ne dam na tla Ma saj sploh ni tako napačna zadeva, samo preveč specifike je, da bi se človek držal vsega 8)
Posted 10 June 2006 - 12:23 PM
nekaj načel feng shuija se celo držim ... recimo kako imam obrnjeno posteljo, pa torbice nikoli ne dam na tla
Am, zakaj ne smeš torbice dat na tla? Jaz jo zmeraj na tla počim.
Posted 10 June 2006 - 04:15 PM
Pa vrata od kopalnice oz. od stranišča je dobro zapirat,če ne vse kar pride skozi vhodna vrata,straniščna škloljka odplakne(denar..)
Posted 10 June 2006 - 04:26 PM
Pa vrata od kopalnice oz. od stranišča je dobro zapirat,če ne vse kar pride skozi vhodna vrata,straniščna škloljka odplakne(denar..)
omg!!!!Zato sem tak fakin neuspešna!!! Pravkar mam celo 2 torbici na tleh
Posted 25 August 2006 - 07:32 PM
Posted 25 August 2006 - 07:39 PM
Pablo Picasso
Posted 25 August 2006 - 07:44 PM
Lillian Too - Feng šui / Feng šuj in ljubezen
Karen Kingston - Ustvarjanje svetega prostora in feng šui / Čiščenje nereda s feng šuijem
Simon Brown - Feng šui v praksi
Adrian Predrag Kezele - Vastu - dobri duh prostora
Kam Chuen Lam - Tehnika prijetnega bivanja feng shui
Werner Waldmann - Feng šui atlas : zakon harmonije za vse
življenjske prostore in priložnosti
Posted 25 August 2006 - 08:01 PM
nekaj načel feng shuija se celo držim ... recimo kako imam obrnjeno posteljo, pa torbice nikoli ne dam na tla
Am, zakaj ne smeš torbice dat na tla? Jaz jo zmeraj na tla počim.
Pomeni,da v zivljenju ti denarja nikoli ne bo dovolj.Vedno ti bo zmanjkal.
Posted 26 September 2006 - 10:27 PM
Nekatere stvari se mi zdijo kar realne pri šeng šuju, npr. ni kao dobro imet pisalne mize tako postavljene, da imaš vrata za hrbtom, ko sediš. Jaz sem imela tako pisalno mizo in me je res motilo, ne da bi vedla, kaj feng šui pravi.
Posted 26 September 2006 - 10:47 PM
Ko sem končala s pospravljanjem in čiščenjem, je bila razlika res opazna. Pa ni bilo ne vem kako umazano vse al pa totalno polno nekih stvari prej, samo kar lažje sem zadihala, raje sem bila v sobi itd.
Posted 09 October 2006 - 10:37 PM
After all this time?
Always.
Posted 10 October 2006 - 07:18 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users