Laki za nohte
Posted 24 March 2005 - 09:52 PM
Meni so všeč laki od Jade, L'oreala in Pupe (btw - a še kje držijo Pupo?!); od L'oreala mi je ful dober kao francoska manikura, od Jade temno moder in črn... Pupa je pa imela kao prozorno temno modrega, kateri je meni fenomenalen, zato se v oklepaju ravno radovedičim glede Pupe, ker je ni nikjer več za opazit, laka pa zmanjkuje.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 March 2005 - 09:56 PM
Drugače pa nikoli ne uporabljam barvnih lakov, vedno le prozorne ali pa take bolj kožne, nežno marelične in podobno.
Posted 25 March 2005 - 08:16 AM
sama uporabljam vse firme lakov, kewr ne vidim bistvene razlike od tistega za 3000sit al pa za 600sit.doma imam preko dvesto lakov, ker sem kozmetičarka in vsak dan prelakiram od 3-5im strankam nohte. ravno tako hitro se zgosti drag lak kot poceni.obstojnost je pa relativna.odviso s čim zaščitiš barvi lak(kakšen je nadlak)
Posted 25 March 2005 - 10:08 AM
Posted 25 March 2005 - 11:34 AM
Posted 25 March 2005 - 01:37 PM
Aha. Torej lahko tja kar uletiš in se razgledaš in kupiš?
Kje pa je ta salon?
sonchika, Pupe v Mullerju nimajo več - vsaj ne v tistem v BTCju.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 March 2005 - 01:38 PM
Posted 25 March 2005 - 01:39 PM
Posted 25 March 2005 - 07:04 PM
lp 8)
Posted 03 June 2005 - 08:23 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 June 2005 - 08:59 PM
Špela, temno modrega in črnega imam jaz od Jade in je ok, obstojen. Pa tisti temno vijoličen od BourJois bi te utegnil zanimati.
Posted 07 June 2005 - 09:54 AM
Pa vse prozorne bol marelcne take pac svetle lake,zdej sm si pa zazelela enga temno rdecga al neki k sm probavala pa se mi zdi da ful lepo povdar roke.A se vm zdi rdec lak "kurbish" pa mors bit za to tut tko oblecn temu primerno ane?
Posted 07 June 2005 - 09:56 AM
Poleg tega je treba met za tako živo barvo laka res brezhibne nohte.
Posted 07 June 2005 - 09:59 AM
Posted 07 June 2005 - 10:04 AM
btw je ze kdo sprobu od oriflejma lake?
Posted 07 June 2005 - 10:24 AM
Posted 14 June 2005 - 09:45 PM
Oriflame ima zdej ene nove lake, ki naj bi zdrzal 5 dni. Moja mami jih je kupila in prav da bo vse Revlone, L'oreale, Isadore stran pometala, ker te baje zdrzijo se dalj kot jih hvaljo. Pa ni taka gospa, da ne bi nikol nc nardila, da se ji nebi lak krusil. Pa sploh niso dragi... men se zdi da so zdele okol 700 sit (znizani)
Jst sem si tko ze dva narocila
Posted 15 June 2005 - 08:50 AM
Posted 19 June 2005 - 05:51 PM
Posted 19 June 2005 - 09:17 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users