Mleko za telo proti strijam
Posted 24 April 2008 - 10:26 AM
zanima me katero kvalitetno mleko za telo, ki preprečuje nastajanje strij, bi mi priporočile.
V kasnejših mesecih (ko bo trebuh res začel rasti) sem nameravala uporabljati Čisto karitejevo maslo od L'occitane, za zdaj se mi pa še nekako ne zdi potrebno.
Ima mogoče katera kakšen boljši nasvet oz. idejo kaj uporabljati zdaj in kaj kasneje.
Hvala za odgovore / nasvete!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 April 2008 - 10:30 AM
Čestitke!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 April 2008 - 10:35 AM
Strije nastajajo zaradi prehitrega raztegovanja koža, ki je premalo nahranjena. Lahko uporabiš katerokoli mleko/losjon/kremo/olje, ki je dovolj hranljivo za njo.
Sem ravno včeraj odgovarjali Exotici, zato bom kar c/p dala še v to temo:
Exotica, te zadeve imam tudi sama oz. so v družini in ti jih osebno priporočam. Obstaja tudi veliko drugih kvalitetnih izdelkov, a jih sama ne poznam/jih nisem uporabljala.
KNEIPP mleko
KNEIPP losjon
LUSH -SFTS
Pomembno je tudi, da piješ dovolj vode. Saj veš, hdrirati se je potrebno od znotraj.
Btw. če želiš uporabljati karitejevo maslo, ti priporočam Akamutijevega, ki je veliko cenejše od L'Occitane, a enako dobro. Ga imam tudi sama. S FTSE sva si ga razdelili na pol, ker je res koncentrirano in dolgo traja. Uporabljam ga dnevno za po rokah, obrazu in mi je fajn.
KLIK
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 24 April 2008 - 10:39 AM
Posted 24 April 2008 - 10:46 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 April 2008 - 11:30 AM
Sicer ni bil moj namen smetit z "objavo" nosečnosti, ampak sem samo nasvet potrebovala - vseeno pa hvala punce!
Adriane, hvala za info; če pa ima še katera kakšen predlog, bom pa tudi zelo hvaležna
Put A Kilt On It!
Posted 24 April 2008 - 11:33 AM
Posted 24 April 2008 - 11:38 AM
Baje je dobro da ima veliko vitamina e, da je to za prožnost.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 April 2008 - 01:33 PM
Tole - klik je po mojem super proti nastajanju strij, ker vsebuje kolagen in elastin in odlično navlaži in nahrani kožo. S tem sigurno ne moreš zgrešiti.
Posted 24 April 2008 - 05:51 PM
Glede strij je ena moja kolegica uporabljala mandljevo olje vedno po komanju in res ni nič strij imela. Je pa res, da je veliko odvisno tudi od kože same.
Posted 25 April 2008 - 10:26 AM
Posted 25 April 2008 - 10:47 AM
Aja, pa Lush ma Therapy masažno ploščico namenjeno med drugim prav nosečnicam, jaz sem jo kupla sestri, ko je bla noseča.
Pa čestitke!
Posted 26 April 2008 - 11:21 AM
Za začetek sem si kupila od AUBREY ORGANICS - Rosa Moskueta® - razkošen losjon.
Prodajalka mi ga je priporočila bolj kot mandljevega, saj naj bi bil še "bogatejši".
Upam, da bo opravil svojo dolžnost za par mesecev.
Put A Kilt On It!
Posted 14 May 2008 - 09:12 PM
čestitke in lepo nosečnost ti želim
Posted 14 May 2008 - 09:36 PM
Pablo Picasso
Posted 19 May 2008 - 11:27 AM
Posted 19 May 2008 - 11:56 AM
Posted 19 May 2008 - 12:08 PM
Posted 19 May 2008 - 12:59 PM
Put A Kilt On It!
Posted 20 May 2008 - 12:51 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users