Svetovanje
Posted 04 April 2012 - 10:11 AM
mene pa zanima, če je kje možno dobiti neodvisne nasvete strokovnjaka glede kozmetike, ki bi bila primerna za tvojo kožo. Take strokovne nasvete, kot jih tukaj dajete vi, ki ocenjujete sestavine kreme in ne samo nasvet glede na to, kar se npr. v nekem kozmetičnem salonu prodaja... Upam, da razumete, kaj mislim.
Jaz bi potrebovala kozmetiko za kožo po 35. letu, torej proti gubam, hkrati suho in pogosto nagnjeno k mozoljem, torej precej problematično. Predvsem na čelu imam veliko brazgotinic in pigmantnih madežev. Na nosu pa se mi koža pogosto lušči.
Po vašem nasvetu uporabljam Superdefense dnevno. Rada pa bi kremo za ponoči, po možnosti vlažilno in tako za glajenje brazgotinic (pred leti sem imela Anew Avon, ampak je ni več v prodaji). Rada bi našla tudi kaj kvalitetnega za okrog oči, kaj za čiščenje in tonik....
Po forumu sem gledala, da so bile zelo dobro ocenjene kreme Murad in Derma-E.
Ali mi lahko morda predlagate kakšne res kvalitetne kreme, primerne za mojo kožo?
Za nasvete se vam vnaprej zahvaljujem! Imate super forum in res je pametno prebrati vaše ocene preden se odločiš za nakup.
Posted 04 April 2012 - 10:41 AM
Lahko si prebereš tule: http://www.cudovita....ba&fromsearch=1 in http://www.cudovita....ba&fromsearch=1
Z Muradom in ostalo kozmetiko pa jaz žal nimam izkušenj, mogoče ti bodo ostale punce znale bolje svetovati.
After all this time?
Always.
Posted 04 April 2012 - 10:43 AM
Punce zelo hvalijo tudi CLinique DMGG(če sem prav napisala )
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 April 2012 - 11:01 AM
Samo če so že stare brazgotine je vprašanje kok bi pomagalo, ampak CK je tud proti gubicam pa še za mozolje. Pomoje s tem težko fališ.Za brazgotinice mogoče kaj od avene, dicaneal in cleanance k.
Ja, DDMG je res fajn, samo če imaš suho bi verjetno potem rabila še kaj za čez. Kaj pa kakšen Green People? Green People je tudi zelo dobro ocenjen, pomoje lahko tle vse najdeš.
Kar se gelov tiče, mogoče Nuxe medeni al pa Clinique (pa si izbereš svojo različico za svoj tip kože)? Glede tonika jaz ne bi komplicirala, Alverde vrtnica je zakon.
Zelo so pohvaljene in popularne tudi micelne vodice za odstranjevanje MU. Jaz sem imela pred leti L'Occitane, zdaj s temi pa nimam izkušenj (Vichyjevo punce ful uporabljajo).
Posted 04 April 2012 - 12:34 PM
NUXE Creme Prodigieuse Anti-Fatigue Moisturizing Cream ali
NUXE Creme Nirvanesque First Expression Lines Cream
Proti mozoljem, brazgotinam in gubam pa Avene Cleanance K, kot so rekle.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 April 2012 - 07:49 AM
DMGG pa ne vem, katera je.
Kaj pa oči, puder in kaj zelo vlažilnega za ponoči? Kakšen predlog? Seveda mora biti vse nekomedogeno.
Pa Superdefense, ki je zmeraj zelo dobro ocenjena. Ali ima ta krema kakšno že kakšno "konkurenco" za čez dan in z zaščitnim faktorjem?
Posted 05 April 2012 - 07:54 AM
Posted 05 April 2012 - 07:55 AM
Clinique DDMG je pa tale:
Za oči nimam pojma ker ne uporabljam (vendar bo ok bilokatera hranljiva), za ponoči morda kakšno Alverde, mal pobrskaj okoli jih je bilo že kar nekaj ocenjenih, morda AlpenRose. Za puder pa imaš ful izbire, odvisno je kaj iščeš v pudru, prekrivnost, etc.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 April 2012 - 03:40 PM
za nego obraza uporabljam sledeče:
umivanje: Balea Sanfte Waschcreme (roza gel)
tonik:Alverde wildrose
krema: Neutrogena visibly clear Taegliche Feuchtigkeitspglege oelfrei krema (katerto uporabljam občasno)
Posamezno sestavinsko so dobro ocenjeni, a jaz še vedno imam veliko drobnih mozoljčkov in vsaj 3 podkožne.
Posted 09 April 2012 - 03:51 PM
Posted 09 April 2012 - 03:58 PM
Možno je, da je kaj v prehrani, ampak jem enako že celo življenje, težave s kožo so se pa pojavile kake pol leta nazaj. In sem veliko krem zamenjala, gelov,itd.. Zdaj pa kar resno razmišljam o kozmetičarki.
Posted 09 April 2012 - 04:11 PM
Posted 09 April 2012 - 04:13 PM
Posted 05 March 2014 - 11:01 PM
Poglej tu. Lahko bi bilo. Olja pa sploh niso za vsakogar.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 March 2014 - 12:18 AM
Aha ok, že prve tri sestavine so High, naprej sploh ne rabim gledat. To je tista krema, ki mi jo je dal v lekarni za un opeklino, saj mi je bilo precej logično da je K, ampak zdaj vidim da je FUL K. Bom previdna z njo, tenks.
After all this time?
Always.
Posted 23 November 2018 - 08:10 PM
Kolikor sem gledala je zelo priznana znamka, samo me zanima, ce je katera ze poskusila oziroma slisala kaksna mnenja?
Posted 23 November 2018 - 09:58 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 December 2018 - 09:24 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 28 January 2019 - 10:37 AM
Pri očeh so se mi pojavile bele pikice in google pravi, da bi znale biti t.i. milije, je imela katera izkušnje s tem?
Kolikor sem gledala priporočajo nežen piling za odstranitev drugače pa obisk dermatologa, glede na to, da so se mi pojavile v notranjem kotičku očesa pri nosu me je kar strah tam uporabljat nek piling, da ne bi prišlo v oči...
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users