Čopiči
Posted 24 February 2008 - 11:46 PM
Uporablja katera Sephora ali MAC čopiče? Kako se vam zdijo, oz katere imate?
Posted 25 February 2008 - 07:38 AM
Posted 25 February 2008 - 07:51 AM
Posted 25 February 2008 - 08:09 AM
Jaz uporabljam različne čopiče, čeprav imam namen počasi MAC skupi spravit.
Za nanos po veki imam ArtDeco, pa enega TBS, pa od MAC 213(tamal iz seta). Potem imam dva večja za po veki; Enega Oriflame, drugega Avon. Za smokey eyes imam od Isadore (tak okrogel, zaobljen). Za blendanje imam pa dva čopiča MAC 224. Po naključju se je pač zgodila, da sem enega kupila, enega mi je pa podaril prijatelj iz Kanade (tam so občutno cenejši).
Ta, ki sem ga kupila, je drugače del kompleta čopičev, in razlika med tem in posameznim je očitna.
Dlačice so bolj razcefrane, pa lomijo se, medtem ko je drugi kot nov.
Potem imam pa še cel kup noname čopičev, s katerimi imam neverjetno srečo, ker jim niti ne odpadajo dlačice, niti se ne cefrajo.
Je pa res, da jaz čopiče perem kar se da redko, ker jih itak med ličenjem brišem v brisačko.
Cokolina, prebrala sem, da imaš namen v Trst po Sephorine čopiče. Bi se dalo dogovorit, da še meni kakega prineseš? Seveda ti dam denar vnaprej, da ne boš zalagala.
Posted 25 February 2008 - 09:10 AM
Če tiste čopiče primerjam s TBSjevimi, so TBSjevi bistveno boljši. Dlačice se ne lomijo pri njih.
Posted 25 February 2008 - 10:31 AM
Sej se spomnim, da smo že meli debato o tem. Res se ne bi smelo to dogajat pri tako dragih čopičih.
Jaz imam od MAC namen kupiti še 217 in 222. Mogoče še kakšnega za EL.(prirezanega). To je pa vse.
Za obraz bom vzela od AD, Sephore ali TBS. Ker, po moje, so dost kvalitetni, pa pol cenejši.
Katere čopiče vse pa maš od MAC Sonček?
Posted 25 February 2008 - 10:52 AM
Imam čopiče 190, 208, 217 in 213 (za zadnjega nisem ziher). Zadnja dva sta problematična.
Posted 25 February 2008 - 01:02 PM
Trenutno uporabljam The Body Shop in Sephora čopiče, pa enega Avonovega imam ampak ni ne vem kaj. Od Sephore so mi super in načrtujem še 2 njihova si nabavit. Pa seveda MAC bom tudi preizkusila, prvič ko pridem do njihove trgovine.
Kot že rečemo dam dosti na njih. In ja, ful priporočam Sephora čopiče, so izredno kvalitetni in cenovno dostopni. MAC-ovih kot že rečeno nisem že preizkusila, ampak sem večkrat slišala da Sephorini ne zaostajajo dosti za njihovimi
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 February 2008 - 08:25 AM
so sicer malo dražji ampak lahko rečem, da so doživljenski.....
Posted 26 February 2008 - 08:52 AM
Trenutno uporabljam The Body Shop in Sephora čopiče,
Kje pa se kupijo Sephora? A se jih da dobit pr nas al pa v Avstriji?
Posted 26 February 2008 - 11:06 AM
Ty
Suzyka, mislim, da jih imajo v Italiji. Za Avstrijo pa ne vem.
Posted 26 February 2008 - 12:26 PM
Klik
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 February 2008 - 12:32 PM
Edit: Nisem opzaila, da si napisala, da jih imajo v Lj v CP. Mogoče bom šla pogledat, če so, kakor pravite, dobri.
Le cena (odoka) me še zanima.
Posted 26 February 2008 - 12:44 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 February 2008 - 01:01 PM
jaz sem te čopiče kupila v Kompas Shop-u, zdi se mi da jih imajo v vseh njihovih trgovinah..... drugače jih pa imajo tudi v Douglas-ih....
poglejte si tudi stran www.davinci-defet.com
Posted 01 March 2008 - 02:06 PM
Posted 02 March 2008 - 09:00 AM
Kaj pa ostale...koliko čopičev različnih imate za senčke in za kaj točno (ali kako) jih uporabljate?
Jaz sem pa včeraj kupila od Manhattna čopič za senčila. Čist tko mal sem ga kupila, ker pač ni bil drag. Sem misla, če bo zanič, ga bom pač ponucala za razne baze gor dajat. Ampak me je kar presenetil.
Posted 02 March 2008 - 11:07 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 March 2008 - 02:04 PM
A samo enega imaš za senčke?
Kaj pa ostale...koliko čopičev različnih imate za senčke in za kaj točno (ali kako) jih uporabljate?
Jaz sem pa včeraj kupila od Manhattna čopič za senčila. Čist tko mal sem ga kupila, ker pač ni bil drag. Sem misla, če bo zanič, ga bom pač ponucala za razne baze gor dajat. Ampak me je kar presenetil.
ja ja za enkrat imam samo enega za senčke..bom še malo počakala..kr ni dnarja
ampak mi je fulll vredu..
js sm pred 2 letoma kupila čopič a lička od revlona...stal je okoli 15 eurov...
ampak res ni bil vreden...grdo mi je razmazau ko da bi ti fleke delau..pa še zmeri so mu dlake padale..tko da obup...res..
Koliko pa stanejo čopiči Dior in Chanel? Kake dva čopiča bi rabila, pa ne bi rada nekaj fejst dragega, trenutno imam ene čisto cheap pa so čisto ok, le oblike so sfaljene (dobila sem neki set za kaj pa vem, en trinajsti RD, dlačice so vse še ok).
torej js sm ta 2 čopiča kupila v trstu v italiji...in lahko rečem da so precej bolj cenejši gor...(p.s. vem da nima veze ma tuki pri nas en profum 50 ml...59 eurov gor v trstu pa sm ga plačala 49 eurov in to isti prfum...razlika 10 evrou..meni se zdi to fulll) no uglavnem.. od Diorja za veke je okoli 19 eurov če se ne motim in od Chanela za lica 29 al 31 tam nekje in tko tudi od Diorja...ampak so res fullll kvalitetni čopiči,js sm res fulll zadovoljna z njimi in upam da bom čim prej še kakega kupla
Posted 02 March 2008 - 02:34 PM
...koliko čopičev različnih imate za senčke in za kaj točno (ali kako) jih uporabljate?
Jaz imam za oči tele čopiče:
- za celotno veko
- za crease
- prirezan za črto in eyeliner
- en tanek za detaljna dela
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users