Depilacija
Posted 28 June 2005 - 10:35 AM
Posted 28 June 2005 - 11:39 AM
Drugače je blo pa že tolk tem v zvezi z depiliranjem, da bo najbolš da tam pogledaš (sej veš... iskanje - depilacija)!
Love - like you've never been hurt before and
Dance - like nobody's watching...
Posted 28 June 2005 - 01:58 PM
barbara01, jst bi ti svetovala, ce se ze znas sama depilirat, da si kupis aparat kot ga imajo pri kozmeticarkah (taka pistolca - jst jo imam od DepilStar al neki podobnega) potem pa samo kupujes ustrezne kasete za notr. Stvar pride mnogo ceneje kot kupovanje raznih trakov ipd. kr tko v stacuni.
Jst potreben material kupim pri teh uvoznikih za kozmeticne salone (en je v LJ na Vodnikovi cesti v Siski.... blizu krizisca s Podutisko). Baje pa obstaja tud ena prodaja po internetu, kjer prodajajo kar cele komplete se z kremami, trakovi ipd. zraven.
Za epilacijo se sama ne bi odlocila, sem z depilacijo prevec zadovoljna 8) (ker se mi tak nacin ne zdi drag). Aparat je cca.10-16 tisoc, odvisno za kaksnega se odlocis (to je zacetni vlozek) potem pa kupujes te kasetke, ki so pa cca. 10 jurjev, not jih mas pa okrog 10-12(ce bi se vsak mesec depilirala bi blo to za eno leto... jst se pozim ne tolkrat tko da mam za dalj casa), trak pa enkar kupis in ga mas za 100 let.
Posted 28 June 2005 - 07:05 PM
Na zacetku seveda boli in to zelo,samo potem se s casom navadis. Rast dlak se zmanjsa in ce se redno vsak mesec depiliras (vcasih se mal vmes),te skoraj nic vec ne boli.
Jaz uporabljam strojcek tud za bikini predel in moram priznat,da me skoraj nic vec ne boli.(sam jaz sem imela problem,ker se mi je na bikini predelu vedno vse vnelo po vseh kremah,britvicah in sem zato ratala mal mazohista) :violent1:
Pod pazduho pa ga ne prenesem,ker mi je prepocasen in ze skor skup padem od bolecine. Tam pa se vedno britvica.
Posted 28 June 2005 - 08:47 PM
v čem je razlika med epilacijo in depilacijo?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 June 2005 - 09:10 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 29 June 2005 - 09:14 AM
Posted 29 June 2005 - 06:07 PM
O hello :wave: jst sem ti pa glih na drugi temi odgovorila
To pistolco uporablas tko kot depilirajo kozmeticarke. V pistolci najprej ene 20-30 minut segrevas vosek, vsaka ta kasetka ima pa tak roler (valjcek) na vrhu, s katerim gres po kozi (v smeri rasti dlak) in na ta nacin naneses vosek na noge. Na nekem delu to naredis (namazes), potem pa das trak na povoskan del(zacnes iz leve ali desne), tako da ga polozis v enaki smeri, kot si nanesla vosek. Na zgornji strani trak drzis pri miru, medtem ko spodnjega (v nasprotni smeri rasti dlak) HITRO potegnes. Na delih nog, ki niso tako cvrsti (recimo jst si morm na notranji strani stegen depilirat precno na nogo - ce pogledas kako se stegno trese, ce ga premaknemo levo-desno pol vidis kaj mislim... upam ) v glavnem gre za to, da moras dele, ki jih depiliras cimbolj fiksirat. Zato primes spodnji del traku z eno roko (ta hitro) z drugo pa drzis nogo tako, da je s potegom ne bos povlekla za sabo.
Ne vem, jst ne znam boljs opisat. :sad1: Ce keri ni jasno, nej gre vsaj enkrat na depilacijo (lahk sam spodnjega dela, do kolen - ni tolk drago).
Point depiliranja je pa sam to, da se hitr potegne. Ce si pocasen cuka, vosek ostane gor al pa najhujs... si potegnes stran povrhnico (ni nujno da je nekaj slabo, ce ne znamo uporablat, smo sami krivi) Mal vaje je treba... ampak vaja tud dela mojstra. Najveecja prednost, ko si delas sam je pa ta, da ne boli tolk, ker se psihicno pripravis preden potegnes.
Primer: a enak boli ce ti en drug stiska mozol : NO!
Posted 29 June 2005 - 07:44 PM
js sm danes kupila hladen vosek od veeta pa pise v navodilih ( ) da je treba trak cimbolj vzporedno s kozo potegnit dol ... a to zgleda tko
Posted 30 June 2005 - 09:33 PM
Posted 01 July 2005 - 08:45 AM
Posted 01 July 2005 - 05:50 PM
Posted 01 July 2005 - 06:18 PM
Posted 02 July 2005 - 11:46 AM
Posted 02 July 2005 - 11:50 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 July 2005 - 06:08 PM
Posted 08 July 2005 - 03:04 PM
Posted 20 July 2005 - 09:22 PM
Tanci; kje je tist k si omenjala na Vodnikovi. Zanima me bl točn nalov al pa vsaj ime podjetja or sth.
tnx 8)
Lep pozdrav!
Posted 20 July 2005 - 09:36 PM
Tanci; kje je tist k si omenjala na Vodnikovi. Zanima me bl točn nalov al pa vsaj ime podjetja or sth.
LINEA kozmetika
Vodnikova 123a, LJ
To je blizu krizisca Šišenske in Vodnikove. Če greš na tem križišču po Vodnikovi proti mestu, je to na desni strani ene 50 m od križišča.
Tole sem najdla na netu... pa imajo se zemljevid, tko za pribljižno lokacijo http://www.sloveniah...d=790&jezik=SLO
Posted 21 July 2005 - 01:12 PM
Na ceniku piše popolna depilacija nog - 4000 SIT
To pomeni: Obe nogi od bokov do gležnjev? Je pa to cena definitivno za obe nogi?
LP T
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users