Gel / pena za umivanje obraza
Posted 25 April 2005 - 07:08 PM
kater gel ali peno mi priporočate za umivanje obraza? Imam mešan tip kože?
Tak, da mi ne izsuši preveč kože...
Hvala
Posted 25 April 2005 - 07:13 PM
Posted 25 April 2005 - 07:35 PM
Posted 25 April 2005 - 07:41 PM
Posted 25 April 2005 - 08:06 PM
Posted 25 April 2005 - 08:26 PM
Ja pa kje to imajo? Kako izgleda? Jaz sem bla danes v Mullerju (res bolj površno ga preletela, ker sem imela sitnega fanta zraven ) in iskala prav to in nikjer našla... Nekje poleg plenic najbrž... U, nemara je spodaj?
Drugače pa sem si danes kupila od Sheller gel za umivanje s kompleksom alg in mineralov iz morskih alg. Kao za občutljivo kožo. Poznam nekaj punc, ki ga ne morejo prehvalit, tako da tudi sama moram probat.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 April 2005 - 10:24 PM
Ja pa kje to imajo? Kako izgleda? Jaz sem bla danes v Mullerju (res bolj površno ga preletela, ker sem imela sitnega fanta zraven ) in iskala prav to in nikjer našla... Nekje poleg plenic najbrž... U, nemara je spodaj?
Drugače pa sem si danes kupila od Sheller gel za umivanje s kompleksom alg in mineralov iz morskih alg. Kao za občutljivo kožo. Poznam nekaj punc, ki ga ne morejo prehvalit, tako da tudi sama moram probat.
No,jz mam tud od Scheller gel za obraz sam mam ta drugo varjanto-VLAŽILNI ČISTILNI GEL IZ KUTINE IN ALOE VERO,ZA KOŽO,KI JI PRIMANJKUJE VLAGE.
Sm pa mela dgač jz prej skoz tega k si ga je Nikita kupla,in je čist d best,tko kot ta k ga mam zdj-sam sm si tega kupla čez zimo (zarad vlage)
Oba sta dobra!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 26 April 2005 - 12:17 AM
Posted 26 April 2005 - 09:25 AM
LP,Pika
Posted 26 April 2005 - 12:05 PM
Tud jst mam tega! :)Je kr dobr, samo si bom hmal kupla od Collistar, sam da mi tega zmanka - sm se odločla da bom začela mal dražje stvari kupovat, kr bo mal poletje pa ne mislm pudra nost in hočm da mi vsi mozoljčki zginejo
Posted 26 April 2005 - 11:53 PM
Posted 27 April 2005 - 10:34 AM
Posted 28 April 2005 - 09:22 PM
Posted 29 April 2005 - 07:38 AM
Posted 29 April 2005 - 03:45 PM
Posted 29 April 2005 - 08:48 PM
Skratka... da bi bil gel prav za obraz... tega mislim da ni. Je pa obstajala ena penca za umivanje kao obraza (no, vsaj od punc sem slišala, da je so si umivale predvsem obraz z njim... zdaj, če je prav bil namenjen samo kao za obraz, ne bi vedla) od Babydream (je baje boljši od Babylove), ampak ga baje že lep čas nikjer nimajo. Jaz sem si kupila Babydream gel za umivanje od glave do pet :=) in bi naj bi takorekoč identičen tej penci. Zaenkrat nimam pripomb. Deluje nežno, nima pretirano močnega vonja in to je to. Aja, pa po ugodni ceni je trenutno v Mullerju. 500ml, na pumpico.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 30 April 2005 - 07:38 AM
Posted 30 April 2005 - 09:22 AM
Posted 30 April 2005 - 11:01 AM
Posted 30 April 2005 - 01:34 PM
Ja, saj je Babydream tudi. Samo trgovka pojma ni imela.... vem pa, da obstaja, a je že lep čas ni nikjer za dobit. Gel mi je pa celo boljši.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users