Maske za lase
Posted 12 April 2006 - 06:51 AM
Upam, da niste jezne in da me ne boste kamenjale Če pa se vam zdi ta tema nepotrebna pa naj jo moderator zaklene.
Ker gre moja maska za lase od Garnierja - za barvane lase k koncu me zanima katero mi predlagate? Od Avona, Keune, Garnierja, Tigi .... Pa še enkrat se lahko razpišemo kakšno katera uporablja, da bo zbrano vse tukaj v tej temi.
Posted 12 April 2006 - 08:56 AM
jaz imam sicer še precej avonove olivne maske, me pa zanimajo garnier ultra beauty - je bilo slišat tolko pohval. sem pa ugotovila, da imam zdaj rahlo suhe lase zaradi barvanja - katero priporočate?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 April 2006 - 08:57 AM
Posted 12 April 2006 - 09:00 AM
nimam je s čim primerjat, ker je to moja prva maska za lase (poleg parih tsterjev od l'occitanove olivne), ampak mi je všeč: lase mi naredi lahke, mehke, z lahkoto se razčešejo, dobijo mal šajna.
jaz v bistvu sploh ne vem, kaj pričakovat od maske za lase ... ampak glede na zgoraj omenjene rezultate mi je fajn.
kok pa pride zdaj cena?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 12 April 2006 - 09:02 AM
grem pa danes kupit ultra beauty!
Posted 12 April 2006 - 09:04 AM
No po tem kako si jo ti Špela opisala, je čist enaka kot moja od Garnierja - za barvane lase.
Jaz sem imela sedaj le to in od Tigija - Dumb blonde, pa mi od Garnierja naredi ful bolše lase kot ta od Tigija.
Posted 12 April 2006 - 09:05 AM
grem pa danes kupit ultra beauty!
Kakšna je cena te Ultra Beauty?
Posted 12 April 2006 - 09:06 AM
Posted 12 April 2006 - 09:10 AM
si grem pa danes kupit v škatli oreh in breskovo listje (ali kaj je že), pa bom potem poročala.
Posted 12 April 2006 - 09:34 AM
No, jst sm kupla zaenkrat le malo pakiranje, v vrečkicah za 240 sit, se mi zdi, pa je imam vsaj za ene 4-5x, ker nimam dolgih las pa tud ne maram dajat na lase velik tega.
Imaš jih pa več vrst, tako kot šampone - za suhe lase, za dolge, za barvane..
Jst imam eno z limono in olivnim oljem za suhe lase, je fajn.
Pa z vanilijo sm tud imela, sam mi jo je pol sestra porabila..
V večji škatli so pa okol jurja.
Nekaj je bilo tu govora:
http://www.lepa-si.c...der=asc&start=0
Posted 12 April 2006 - 09:42 AM
Posted 12 April 2006 - 09:46 AM
http://www.lepa-si.c...opic.php?t=3258
Posted 12 April 2006 - 09:50 AM
http://www.lepa-si.c...opic.php?t=3258
No sej ravno zato, ker je to tako razkropljeno bi bilo fino v tej temi malo opisat različne maske za lase.
Posted 12 April 2006 - 09:53 AM
Jaz imam sedaj tole in je o.k., vendar me vseeno zanima, če je una gor boljša?
Posted 12 April 2006 - 10:25 AM
Drugače imam pa sama glede intenzivnih regeneratorjev in mask svoje favorite ... tle bi izpostavila Tigi Oatmeal & Honey regenerator, ki je meni iz vseh pogledov naravnost fantastičen (super sestavine, super efekt na laseh, božanski vonj) ampak mi je predrag (malenkost manj kot 4k) ker imam dolge in goste lase ter ga ful hitro porabim.
Dobesedno nora sem tudi na Keune Reconstructor, ki mi je prav tako eden najboljših regeneratorjev, namenjen je pa negi suhih, poroznih in kemično obdelanih las. Sestavine so takisto fajn, učinek na laseh je pa meni naravnost presunljiv. Je pa take zelo goste, kremne in fino mazljive teksture in ga imam za dlje časa, stane pa nekje do 2.500 tolarjev.
Potem moram tle še omenit Avon Planet Spa masko z olivnim oljem, ki je meni še vedno ena najboljših mask, ima mi tak specifičen zelo prijeten in tudi na laseh obstojen vonj, je krasne goste teksture in lase res izjemno navlaži in nahrani, jih zgladi in naredi super mehke. Sem jih nakupovala, ko so bile po 1.400 tolarjev, zdej so pa 2.500 in se mi zdijo predrage, ker jih hitro porabim ... polna cena mi je pa sploh pretirana, mislim da je 3.300 tolarjev.
Moram pa še omenit Garnier Ultra Beauty masko z orehovim oljem in breskvinimi listi ... je cenovno ugodna, sestavinsko fajn, prekrasno diši in naredi lase res lepe, gladke in sijoče.
Posted 12 April 2006 - 10:29 AM
Posted 12 April 2006 - 10:30 AM
Posted 12 April 2006 - 10:31 AM
Dobra cena, bojim se, da bom dala za masko ful cca 3k in da mi ne bo dobra.
Posted 12 April 2006 - 10:55 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 12 April 2006 - 11:00 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users