Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili
Posted 14 November 2006 - 07:21 PM
Najprej sem poletela k polici s parfumom Clinique Simply, tega sem že šnofala in spet sem se lahko prepričala, da gre za absolutno božanski, zelo edinstven in čudovit, svež vonj - jaz ne poznam nobenega podobnega. Na koncu sem mamo prepričala, da mi kupi 50 mL različico, ampak so imeli samo 100 mL (ki stane menda čez 20k) in sm danes ostala praznih rok, mi je pa naročila 50 mL. Mi je pa tudi prodajalka (ful prijazna in ustrežljiva) povedala, da so ta parfum pri Clinique razvijali izredno dolgo, več kot 5 let in je zato tak edinstven, izstopajoč in meni res prekrasen.
Zelo sem razočarana nad Kenzo Amour, zaradi obsežnih hval, parfum je bil opisan s samimi superlativi, mene pa je pustil hladno. Se mi zdi zelo klasičen in neizstopajoč, po kakšni uri nošenja razvije malce kiselkasto komponento, meni sploh ne potegne in se mi zdi tak ... ne vem, ful nič posebnega.
Največje razočaranje zame pa je parfum Dior Sweet Sun, mi deluje blazno cheap in nevšečno. Za moje pojme je preveč sladek, tak medel, resnično kot vonj kakšne kreme za sončenje.
Posted 14 November 2006 - 08:06 PM
Posted 16 November 2006 - 09:28 PM
Danes mi je sošolka, (ki je imela 2 prosti uri pa je šla v Muller) na onih lističih prinesla DKNY-Be Delicious in D&G - The One.
Prvi mi nekako deluje preveč 'jabolkast'. Ful sadni vonj. Ni mi bil všeč.
D&G, kolkor sem ga povohala, mi deluje tko .. Nekako preveč prefinjen.
Nista me nevemkako navdušla.
Pablo Picasso
Posted 16 November 2006 - 09:57 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 November 2006 - 08:01 PM
carolina herrera 212sexy....tega uporablam zdj že kšne pou leta in morm rect d fuul diši, sam je čs za zamenjavo....zamenala sm ga pa z givenchyevim mariage, k tut zlo noro diši...
Posted 24 November 2006 - 04:34 PM
Calvin Klein Euphoria - nora sem ratala, ko sem ga povohala; enkrat bo moj
D&G The One - tudi ta mora bit enkrat moj, meni je super
Naomi Campbell Winter Kiss - spet popolno razočaranje, popolnoma nič poseben vonj
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 24 November 2006 - 04:56 PM
Calvin Klein Euphoria - nora sem ratala, ko sem ga povohala; enkrat bo moj
Jaz sem isto rekla, ko sem ga prvič povonjala, že kakšno leto nazaj, sicer. Ga pa trenutno ravno ovohavam na sebi in je res krasen.
Posted 24 November 2006 - 05:03 PM
Posted 24 November 2006 - 05:45 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 25 November 2006 - 09:38 PM
D&G The One - tudi ta mora bit enkrat moj, meni je super
Moj tudi!
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 29 November 2006 - 03:19 PM
(grozno mi smrdi, res ne maram tako sladkih parfumov, povrhu vsega je pa tako močen, da si že cel dan drgnem roko in ga še voham, bljak)
Posted 29 November 2006 - 07:52 PM
Perfect
The pink champagne on ice
And she said we are all just prisoners here, of our own device
Posted 30 November 2006 - 08:02 AM
Zame je ta parfum copy-paste Glorie Vanderbilt, onega vijolčnega... Se samo meni tako zdi?
Posted 05 December 2006 - 10:14 PM
Svinjska sta-svinjsko draga pa svinjsko dobra.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 06 December 2006 - 06:28 AM
Sam zdej ne vem več, kk diši...
Posted 06 December 2006 - 09:17 AM
Testerček pa od DKNY - Red Delicious, (ga moram naročit Dedku Mrazu)
Posted 06 December 2006 - 07:31 PM
Posted 08 December 2006 - 02:41 PM
sprobavala sem še cel kup nekih drugih parfumov in mi velika večina sploh ni bila všeč; razočarala sta me tako Pure Purple, kot Flower od Kenzota, edina dva ki sta mi bila všeč sta nek parfum Hugo Boss in Chopardov Cashmere (če se prav spomnim, sem ga nekoč že imela in mi je bil kar fajn).
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 December 2006 - 03:01 PM
Moram tle še mimogrede pohvalit ustrežljivost prodajalk v celjski L'Occitane trgovinici, ker so izredno prijazne, ampak na popolnoma nevsiljiv način, vse kar te zanima ti pokažejo, dajo za povohat, za namazat, pa še dobila sem dva testerčka mandljevega mleka za telo, čeprav sem kupila samo medeni balzam za ustnice.
Posted 08 December 2006 - 03:03 PM
DiLeMa,
sem ti rekla. ;p
Meni tale reč na prvi voh sploh ni bla všeč, se prav spomnim, kak sem bla razočarana, ko sem šla prvič zadevo čekirat. Potem na drugi, tretji voh sem se pa zaljubila. In zaj mi ga že počasi zmanjkuje. =(
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users